Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847450 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847450

Odpowiedzi 37317

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
1. Jak odblokować móżliwość handlu z lehmarem, jestem w 2 rozdziale i chcę go zabić dla gildii zabójców.
Aby odblokować handel musisz nielegalnie iść do Klasztoru. Następnie użyć retoryki na Parlamie i masz questa. Aby wg handlować z lemarem musisz mieć wincyj niż bodajże 1000 golda.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin muszisz wejsc do klasztoru przez dach i pogadac z parlanem on zleca ci misje ( potrzebna 15 retoryki albo i wiecej)

@milygosc zawsze przed zakonczeniem aktu kupujesz u handlarzy to co ci jest potrzebne

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki ludzie mam kolejne pytania:
1. Gdzie znajdę szpon beliara w returningu? pokonałem kruka ale on gdzieś uciekł
2. Jak wrócę z Jarka lecieć do GD?

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej gosteczki wojownikiem 43 lvl 236 sily dam rade zabic tego demona na bagnie? Te opary się po mnie przejeżdzają solidnie i walka z szkieletami jest o wiele cięższa.

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak okradać ludzi z włączoną kradzieżą ast?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sa potem jakies wazne receptury sily?

Post połączony: 2018-05-28, 15:08
sa potem jakies wazne receptury sily? i wczesniej dla halabardy dodalem u nauczyciela 10 wytrzymalosci ale znalazlem po chwili topor i nw czy oplacala sie ta wytrzymalosc i czy by nie wczytac

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dam radę zrobić las assasynów postacią z 3k HP, 400 siły, 100 zręczności (w razie potrzeby wycisnę 160 z pasów itp), 150 many, 100% w 2h i ponad 60% w kuszy?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@AkameNoZaza  skradasz sie ( muszisz sie nauczyc) do NPC za plecy i wciskasz PPM

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dzięki ludzie mam kolejne pytania:
1. Gdzie znajdę szpon beliara w returningu? pokonałem kruka ale on gdzieś uciekł
2. Jak wrócę z Jarka lecieć do GD?

1. Bo to return a nie zwykły NK, tutaj sa nowe wątki, nowe lokacje itp.

Szpona zdobędziesz gdy zabijesz kruka na pustyni adanosa.

2. No tak :]
Ale czy dasz rade? nie wiem.

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest w stanie mi ktos powiedziec jakie watki najlepiej skonczyc w 2 rozdziale? Oraz czy jak pojde do miasta orkow  w 2 rozdziale to od razu musze isc do doliny cieni czy doline Cieni moge zostawic na 3 rozdzial?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dam radę zrobić las assasynów postacią z 3k HP, 400 siły, 100 zręczności (w razie potrzeby wycisnę 160 z pasów itp), 150 many, 100% w 2h i ponad 60% w kuszy?

No ja mam trochę słabszą postać bo 310siły, 2500hp i 160zreki, i w sumie sam bym nie dał rady, całe szczęście że Gonzales  jest w stanie wszystko zabić, na solo zrobisz nowicjuszy, ale tych elitarnych raczej nie, a atakują grupami.

A oczyściłem już sporo dzięki niemu, więc na pewno dasz radę.

Ogólnie TRUDNY jest ten las asassynów.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy naucze się 6 kręgu? Narazie noge max 5

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oplaca sie inwestowac w wytrzymalosc czy cala gre tylko na bonusach?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
oplaca sie inwestowac w wytrzymalosc czy cala gre tylko na bonusach?
Trochę można zainwestować, niektóre przekute pancerze wymagają jej tyle, że ciężko uzbierać z bonusów.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Smocze jaja, zbierać czy sprzedawać bennetowi? (2 albo 3 juz sprzedałem odruchowo)

Te bonusy z kapliczek, one są co 10 lvl z tego co czytałem. Moje pytanie brzmi więc: to sie kumuluje, czy też jeśli wcześniej nie wziąłem to bonusy przepadaja?

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Smocze jaja, zbierać czy sprzedawać bennetowi? (2 albo 3 juz sprzedałem odruchowo)

Te bonusy z kapliczek, one są co 10 lvl z tego co czytałem. Moje pytanie brzmi więc: to sie kumuluje, czy też jeśli wcześniej nie wziąłem to bonusy przepadaja?

Nie sprzedawaj jaj benetowi napewno beda potrzebne , a bonusy sie kumulują ;d

Post połączony: 2018-05-28, 15:41
Mam takie pytanie prosze niech ktoś odpowie inaczej nie przejdę dalej . Jestem magiem w roz. 3 w dolnej kopalni razem z grupa orkow ,nie mam jak pokonac tego bosa irh'tara ,probowalem praktycznie wszystkiego i nie wiem co zrobic ,jezeli ktos go pokonal bedac magiem prosze niehc poda wskazowke.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trapelek zalezy jaki mag, nekro dasz easy rade, magiem wody musisz wrocic w 4 rozdziale, mag ognia da rade raczej

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
klucz do biblioteki w jarkendarze maja te pobliskie orki? tych szamanow sie rozjebac nie da

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ktoś mi powoie jak pokonać strażników w lesie assasynów?
tych co są za portalem w świątyni obaj mają 5k hp zadaje im tylko 100obr, a oni mnie w chwile zabijają, jak ja mam to przejść?
To już serio jest niemożliwe chyba.

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trapelek zalezy jaki mag, nekro dasz easy rade, magiem wody musisz wrocic w 4 rozdziale, mag ognia da rade raczej

Mag ognia ,ale mozessz powiedziec jak mam dac rade ?;d bo wale skilami i nic ,nawet gdyby stal w miejscu to przez ta regeneracje zycia nie zabije go a bardzo potrzebne mi to.

0 użytkowników
Do góry