Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847810 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847810

Odpowiedzi 37317

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu "Mroczne rytuały" opłaca mi się od razu wybić ten obóz na bagnie czy iść do Hosh-Nara po posiłki?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Deviusowaty nie no obozow jest 6 sprawdz czy na pewno nie dostales broni nazywa sie krzyz przeznaczenia

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ja mam tego zjeba parlafa na zamek wprowadzić jak on nie daje rady wskoczyć po tym murze

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę książkę którą mogę dać w zamian za dziennik Crowe? Misja w kopalni orków

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pieprze ta gre, boze jakie to pobugowane, wytrzymalosc magicznie spada mi do 100, nie moge otworzyc c ani b, drzwi te na 5 zamków zamknely sie magicznie po walce ze smokiem, super

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Dage23  ostatnia glowe zostawilem dolaczylem potem oddalem i tylko gold niebylo broni.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pomozcie mi z tym questem od mysliwych no mordki widze ze tu kazdy pisze o jakis questach z 3/4 rozdzialu a ja  nie moge sorklesa znalesc nigdzie g onie ma

Post połączony: 2018-05-27, 15:45
@lennon musisz chyba byc w innej gildii,bo wtedy andre mowi ze to wcale nie byl twoj obowiazek i daje miecz, a jako straznik pewnie jest to twoj obowiazek ;d

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiem ze moze byc w spalonej chacie gdzie bym dragomir, spalone chaty z jaszczurami obok mostu bandytow, na polanie z ognikiem obok jeziora gdzie sa zbieracze, obok kamiennego kregu i tyle pamietam

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Wonsz Aha. Kurde, chciałem grać Najemnikami, bo z tego co się orientuje mają najlepsze gildyjne zbroje i miecze dla wojownika pod siłę. Zrobię save i zobaczę co to za broń.
Nie byłem członkiem żadnej gildii i dostałem broń 1h, więc niekoniecznie musisz być strażnikiem.

EDIT: gram pod 2h

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@avebraz save juz niemam ale ja niegram pierwszy raz wiec moze jakis bug niewiem.

@Niemy  jaka wersja returna?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@avebraz save juz niemam ale ja niegram pierwszy raz wiec moze jakis bug niewiem.

@Niemy  jaka wersja returna?
wersja 66.2 ze spolszczeniem

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Niemy  ja cos musialem zwalic niewiem , moze cos zbugowalem.

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę książkę którą mogę dać w zamian za dziennik Crowe? Misja w kopalni orków

Ponawiam pytanie + powie mi ktoś jak przyśpieszyć te okienka tekstu które się pojawią podczas rozmów itp? Żeby przyśpieszyć sobie górnictwo itp ;p

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
da ktos rade mi powiedziec jak mam dojsc do tych kamiennych straznikow na pustyni adansa bo biegam po calej i nie mg znalezc 2 ostatnich na tej mapce zrobionej w soulacji nic nie widac normalnie i nie da sie dojsc

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@HexGen
Podręcznik retoryki, w chacie Gallahada albo w kufrze u Fernando.
@GazownikAndrzej
Podejdź pod wejście na taran i on do ciebie zagada, nie musi wchodzić.
@Mystoo
Mapa z solucji jest akurat zajebiście zrobiona, nie ma najmniejszych problemów ze znalezieniem czegokolwiek. Tego nie da się wytłumaczyć, nikt ci nie poda współrzędnych na mapie.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Ponawiam pytanie + powie mi ktoś jak przyśpieszyć te okienka tekstu które się pojawią podczas rozmów itp? Żeby przyśpieszyć sobie górnictwo itp ;p
opcje --> grafika --> animowane okna

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
co zrobic zeby ur-thrall chcial popchnac questa dalej? dobilem 80 reputacji i wszedłem do środka i on ciągle powtarza, że to nie moja sprawa. Mam 54 retoryki

Wątek z Kopalnią Orków skończony ? Demon na bagnie zabity ?

MOJE PYTANIE: W starszej wersji przeszukane zwłoki mobów nie wchodziły w interakcję gdy przeszukiwaliśmy pozostałe. Gdzie to można włączyć żeby było jak wtedy ? Po osuszeniu zwłok nadal mi się podświetlają

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@HexGen retoryka, jest w skrzyni w domu fernanda

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jeżeli nie zrobilem misji z wyleczeniem orka, to nie mogę już zdobyć uriziela?

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
ktoś wie gdzie znajdę młot adanosa na pokonanie strażnika? bo w domu kapłanów go niema

0 użytkowników
Do góry