Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8390966 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8390966

Odpowiedzi 37317

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak jest 1 jaskinia bandytow od xardupy to idziesz w lewo do nowej mapki a pozniej caly czas lewo przy scianie na koncu sa bandyci

Post połączony: 2018-05-27, 14:48
Halo, mały problem na Dworze Irdorath, jestem juz po smoku/przed wypłynięciem a kurde nadal nigdzie nie mogę się nauczyć śmiertelnej fali czy tchnienia śmierci, pomysły jakieś?

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 tam właśnie był Hannibal, którego zabiłem.

Dage23

Dage23

Użytkownicy
posty29
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzieś jakiś spis obozów bandytów z hersztami? Chcę od Andre dostać tą najlepszą broń 1h w pierwszym rozdziale, bo nie chcę lecieć z El Bastardo na Jarkendar. Hannibal ubity, ktoś mi tu pisał, że jest jeszcze jeden obóz tam, gdzie ma się questa z Owcami Akila (ten quest pojawia się dopiero w III rozdziale, a przed tym ci bandyci się nie pojawiają), i tam też był obóz bandytów z listem od Halvora, więc ten obóz jest pusty (nawet sprawdzałem). Bandyci, których wybiłem to: za farmą Akila, za farmą Sekoba, Hannibal, Dexter, przed miastem gdzie się szło na polowanie z Bartokiem oraz uwolniłem też Elvricha, tam też był herszt. Gdzieś jeszcze jest jakiś obóz? U Andre nie mam żadnej opcji dialogowej związanej z przestępcami.

Jeden herszt jest na nowym terenie na lewo od jaskini z bandytami do której się idzie z Cavalornem. Musisz iść cały czas ścieżką aż do końca. Jak grałeś w lhiviera to powinieneś kojarzyć ten teren.

Trzymaj z solucji, nie chcę mi się poprawić ale powinieneś załapać gdzie są:
1. Rox "Shuster", nagroda w wysokości 750 monet. Jest w drodze z tawerny Orlan do wykopalisk wodnych magów, w towarzystwie bandytów strzegących Alvrikha.
2. Skyron "Butcher", nagroda w wysokości 1000 monet. Jest z gangiem w lesie za gospodarstwem Szakoby.
3. Bart "Shorty", nagroda w wysokości 1250 monet. Znajduje się w jaskini w pobliżu farmy w Aquila. Jest też śmierdząca nuta od Halvora.
4. Crixus "Razor", nagroda w wysokości 1500 monet. Wyjdź z południowej bramy Horinis i wejdź głęboko w las, gdzie polujemy z Bartokiem. Na samym końcu lasu znajdzie się jaskinia, w której ukrywa się ten bandyta.
5. Nestor "Ganibal", nagroda 2000 monet. Znajduje się na nowym terytorium Khorinis, który został dodany w montażu 0065. Wyjdź z Wieży Xardas i idź w kierunku miasta. Po dotarciu do jaskini, gdzie na samym początku gry zabijamy bandytów z Cavalornem, skręcamy w lewo. Będą nowe terytoria. Podejdź trochę dalej i podążaj ścieżką w lewo. Po drodze spotkasz wiele potworów, zarówno słabych, jak i nielicznych :) Na końcu ścieżki znajdziesz schronienie bandytów, gdzie usiadł "Ghanibal".
6. Dexter. Cóż, wszystko w tym jest jasne :)

Aha i miecz dostaje tylko strażnik miejski a przynajmniej tak wynika z rpgrussia:

"Zabijamy wszystkich bandytów, przynosimy głowę do Lorda André, dostajemy garść złota (a milicja również dostanie dobrą dwuręczną), po czym misja zostanie zamknięta."

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@GroBar tak, na lewo od Cavalorna był Hannibal

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Co daje runa demonologia u xardasa (40pn) 4000zł kosztuje
2. Komu oddać najlepiej stare kamienne tabliczki? mam ich już 20 sztuk

Izyro

Izyro

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiadomo gdzie znajduje się Cor Angar szukałem go za palisadą orków byłem wszędzie jednak nie potrafię go znaleźć?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
To znaczy, że nie szukałeś wszędzie - jest przy samej palisadzie w chacie.

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Izyro musisz iść wzdłuż palisady, powinien być w domku stojącym dosłownie przy palisadzie.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dage23 dzięki. Więc wychodzi na to, że zabiłem wszystkich. A broń dwuręczna mnie średnio interesuje. No szkoda, będzie trzeba latać z El Bastardo.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Halo, mały problem na Dworze Irdorath, jestem juz po smoku/przed wypłynięciem a kurde nadal nigdzie nie mogę się nauczyć śmiertelnej fali czy tchnienia śmierci, pomysły jakieś?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Deviusowaty
Dostaje się 1h/2h w zależności od % umiejętności, tylko trzeba skończyć zadanie po dołączeniu do straży.
@zeddicus94
A kto ma cię nauczyć skoro jedyni nekromanci to Xardas i Kreol, ew. Opiekunowie?

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponowie, gdzie znajdę parlafa w zadaniu Bez odwrotu?

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz Aha. Kurde, chciałem grać Najemnikami, bo z tego co się orientuje mają najlepsze gildyjne zbroje i miecze dla wojownika pod siłę. Zrobię save i zobaczę co to za broń.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tam gdzie był Gilbert w G1.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz zawsze na dworze irdorath tego sie uczylo, a z tego co widze na ruskim nekro nie moze sie nauczyc jako zwykla nauka od npc

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Uczyło się w zwykłym Gothicu, gdzie była jedna gildia magiczna i siłą rzeczy uczyło kilka magów.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Dage23  @Deviusowaty  zalatwilem wszystkich oddalem dolaczylem do strazy i niedostalem zadnej broni ver66.2

xsarfax

xsarfax

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie. Mam bronie Amul Rough i Amul Sah. Wlasnie bylem w lesie asasynow, nauczylem sie uzywac 2 broni jednoczesnie (zwojem), ale nie wiem jak zalozyc obie bronie. Moge zalozyc tylko prawa, a z lewa nie mam zadnej interakcji ani wiadomosci.

EDIT: Eh, wystarczylo zresetowac gre.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Zbiłem kruka do połowy hp i on użył jakiegoś zaklęcia i go niema, co robić?

Dage23

Dage23

Użytkownicy
posty29
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dage23  @Deviusowaty  zalatwilem wszystkich oddalem dolaczylem do strazy i niedostalem zadnej broni ver66.2

Najpierw zrobiłeś misje a potem dołączyłeś do straży? Bo jeśli tak to nie dostaniesz miecza.

0 użytkowników
Do góry