Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8113229 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8113229

Odpowiedzi 37317

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Inquisitor  Nie wiem kim grasz. ale ja nekromantą zabijałem ich uciekając na sprincie do połowy wytrzymałości ( wtedy zaczynają się wracać) wtedy nawalam z strzał ciemności aż 1 zdechenie, uciekam przed drugim i nawalam go z strzał ciemności puki nie zdechenie- jakieś 200- 250 ~ many potrzebne.
Pozatym łatwo ich zbugować na jakimś wzniesieniu na które nie można wejść przyciskiem wspinaczki domyślnie (alt)

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak zabić GUIDO ? tą jakby pantere z kamienia :P ma dużo hp gram łucznikiem strzały nie działają

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też gram łucznikiem i nie zadaję ani 1 dmg duchom, pomimo specjalnej zdolności od Raffy. Jak z nimi walczyć?

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Okej mam tutaj kilka pytań jeszcze a więc:
1.Czy da się zdobyć tarczę paladyna inaczej niż odebrać nagrodę za zabójcę lothara? (wybrałem hełm)
2.Gdzie są Paladyni których trzeba zabić (lub zrobić coś innego nie wiem co) do questa od Orka z miasta?
3.O które bagno chodzi Orkowi który nas wysyła żeby sprawdzić co się stało z jego ludźmi?
4.Jak wsiąść na Cieniostwora? Klikam na niego lewym ale jedyne co mogę zrobić to dać mu mięso
5.Czy obecnie grając 2h opłaca się potem przerzucić na duele?
6.Jak dużo daje granie z tarczą?
7.Czy ktoś łaskawie opisze mi dokładnie ile potrzeba kto może dać i gdzie (Retoryka) czytałem już posty gdzie nie gdzie i jeden mówi że potrzeba tu 40 inny że 60 i już sam nie wiem a nie chce popełnić żadnego faila (w sumie już popełniłem ze 2) ale to się zobaczy w razie "W" zagram od nowa ale jak nie dam rady skończyć gry na tym save.
Szczerze dziękuje za każdą odpowiedź na moje bardzo długie i wyczerpujące pytania.
Dobranoc wszystkim którzy to teraz przeczytają :)

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@HexGen
2.Grupa Alberta, za palisadą koło klasztoru Zmiennokształtnych.
3.Stary obóz na bagnie (bractwo sniacego)
5.Zależy czy masz zręczność na duale, dośc sporo jej wymagają

Gdzie mogę znaleźć III tom Oddechu Śmierci? mam juz I i II, a nie wiem ile ich jeszcze musze znaleźć.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mam żadnego dialogu z Vatrasem o dołączeniu do Wodnego Kręgu? Zabiłem Dextera i zakończyłem to zadanie "gdzie są zaginieni ludzie" i dalej nic. Dodatkowo mogę powiedzieć że zadanie z handlarzem bronią dla bandytów zniknęło mi z dziennika: nie gadałem z Fernandem, mam wszystkie dowody a nie mogę o tym pogadać ani z Martinem ani z Vatrasem. Jeżeli zepsułem sobie grę to dajcie znać jak to naprawić, dzięki
Edit: dobra już ogarnąłem że musiałem jeszcze zebrać fragmenty ornamentu dla Nefariusa, wszystko działa

gomeza jebać maczetami

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Stary obóz na bagnie? Mówisz o tym miejscu gdzie wchodzi się przez takie przejście i na wstępie dostaje info że w tym miejscu są opary trucizny?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Stary obóz na bagnie? Mówisz o tym miejscu gdzie wchodzi się przez takie przejście i na wstępie dostaje info że w tym miejscu są opary trucizny?
Stary obóz sekty śniącego.

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Przepraszam ale nie rozumiem za bardzo chyba wiem że jest obóz sekty śniącego tam za palisadą gdzie w G1 zdobywa się kamień ogniskujący z Gornem. I drugie miejsce to takie przejście gdzie kręcą się poszukiwacze i jaszczuroczłeki

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przepraszam ale nie rozumiem za bardzo chyba wiem że jest obóz sekty śniącego tam za palisadą gdzie w G1 zdobywa się kamień ogniskujący z Gornem. I drugie miejsce to takie przejście gdzie kręcą się poszukiwacze i jaszczuroczłeki
ten z jaszczuroczłekami

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie ma 3,blad w tlumaczeniu jest.Oddaj je poprostu xardasowi po przeczytaniu ich.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ten gdzie jest smok? P.s Takie pytanie wiem że możliwe jest że poleci hejt w moją stronę ale gdzieś wyczytałem jak włączyć konsole z ciekawości chciałem sprawdzić czy działa bo kiedyś to b marvin b a teraz tak to nie działa ktoś coś wie?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jaki smok? przy zadnym smoku nie ma poszukiwaczy tylko przy starym obozie bractwa.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ten gdzie jest smok? P.s Takie pytanie wiem że możliwe jest że poleci hejt w moją stronę ale gdzieś wyczytałem jak włączyć konsole z ciekawości chciałem sprawdzić czy działa bo kiedyś to b marvin b a teraz tak to nie działa ktoś coś wie?
Po prostu miejsce, w którym w Gothicu 1 był obóz sekty śniącego (tam gdzie był Y'berion, Lester itd).
Kody odpala się naciskając Pause MARVIN Pause, a wyłącza się Pause 42 Pause

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grałeś w gothica 1? Obóz sekty
http://scratchpad.jakiegry.pl/wp-content/uploads/2015/03/kolonia.png
zielona obwódka to obóz sekty, w returningu wygląda to tylko troszke inaczej. Dla przykładu nr 7 to nowy obóz sekty z netbekiem. Ty masz iśc do zielonej obwódki. Jak zobaczysz poszukiwaczy i paru jaszczoczłeków to będziesz wiedział ze jesteś na miejscu.

Tudzież: ja wchodzisz za palisae i spotykasz Isidro/Draxa przy ognisku to w prawo od nich w dół.

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No właśnie testuje tego marvina itp ale jak włączam to bezi mi siada i nie chce wstać xd

Post połączony: 2018-05-27, 03:44
@Sparrow Grałem w G1 po prostu zdziwiły mnie te jaszczuroczłeki i poszukiwacze żeby w ogóle iść i pogadać z tym orkiem musiałem nie lada piruety kręcić

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No właśnie testuje tego marvina itp ale jak włączam to bezi mi siada i nie chce wstać xd

Post połączony: 2018-05-27, 03:44
@Sparrow Grałem w G1 po prostu zdziwiły mnie te jaszczuroczłeki i poszukiwacze żeby w ogóle iść i pogadać z tym orkiem musiałem nie lada piruety kręcić
Zawsze będzie siadał, jak odpalisz kody.

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Okej okej to tak zmieniając temat w misji "trudny wybór" mam po prostu zabić tych paladynów ten jeden główny do niczego więcej się nie przyda po zniszczeniu statku? Pytam bo chce to z orkami szybko zrobić i iść po uriziel

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czy da się zmienić styl walki gdy mamy 90% 2h, na ten sprzed osiągnięciem tych 90%?
Na ten maksymalny z podstawki g2?

Bo ten nowy styl machania 2h jest tak drętwy i dziwny, że wolałbym aby to zostało po staremu.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje jakikolwiek sposób, żeby po wejściu do ur-thralla aktywować zadanie z tym demonem na bagnach? Nie uśmiecha mi się zapierdalać od nowa 50H...

0 użytkowników
Do góry