O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8216131
Odpowiedzi 37317
Hatapon
Wonsz
BUMCYKAFYSZ
Sparrow
avebraz
cholera... mam pytanko dotyczace slokersa,jak on sie zrespi w 1 miejscu to jest tam przez caly czas,czy sie przemieszcza?przeszukalem miejsce gdzie byl dragomir,miejsce ze spalonymi chatkami i 3jaszczurami obok karczmy orlana,słoneczny krąg,tam gdzie był w rebalance,obok niclasa, od domu erola do gospodarstwa sekoba i okolice farmy bengara i nigdzie go nie ma nwm czy to jakis bug czy cus jak by ktos byl skłonny pomóc to bardzo dziekujez 2,5 godzinki juz szukam i nic
rzal
Werewolf
templartitan
Dage23
Poszukiwany/poszukiwana: kod na śpiwór. Wpadł pod tekstury a cofniecie zapisu nie wchodzi w gre
zeddicus94
Chromaniny. Żeby zakończyć zadanie to nie mogę ich czytać? Bo one znikają mi z ekwipunku...
Niemy
Cytat: avebraz w 2018-05-27, 10:22cholera... mam pytanko dotyczace slokersa,jak on sie zrespi w 1 miejscu to jest tam przez caly czas,czy sie przemieszcza?przeszukalem miejsce gdzie byl dragomir,miejsce ze spalonymi chatkami i 3jaszczurami obok karczmy orlana,słoneczny krąg,tam gdzie był w rebalance,obok niclasa, od domu erola do gospodarstwa sekoba i okolice farmy bengara i nigdzie go nie ma nwm czy to jakis bug czy cus jak by ktos byl skłonny pomóc to bardzo dziekujez 2,5 godzinki juz szukam i nic dodam,iż gram na poziomie legendarnym jesli to cos zmienia
vladko
co zrobic zeby ur-thrall chcial popchnac questa dalej? dobilem 80 reputacji i wszedłem do środka i on ciągle powtarza, że to nie moja sprawa. Mam 54 retoryki
prychacz
Dlaczego Osairu mnie atakuje? Mam zbroję Masjafu