Witam wszystkich
Mam następujący problem
W pewnym momencie drugiego rozdziału zaczęły mi się bugować misje
Nie dostałem planów orkow od Alberta do rozszyfrowania
W mieście orków po wstępnej rozmowie z Ur-Karrasem już nie mam z nim żadnych opcji dialogowych dotyczących misji dla reputacji orków (przez co droga do tej wspaniałej kuszy mi się zamyka), Tag Nora uratowałem ale bez Ur-Karrasa z nim nie pogadam, warto wspomnieć, że dla reszty orków mogłem zrobić misje. (Arenę zrobiłem przed misją z reputacją, może to jest problemem)
Dodatkowo Ur-Thrall nie chce mnie wpuścić do Doliny Cieni, gdyż mówi, że to nie sprawa ludzi i orkowie poradzili sobie z demonem.
Aktualnie jestem w momencie kiedy po oczyszczeniu Starego Obozu Bractwa dostałem klucz do bodajże kopalni żelaza orków, lecz jest ona chroniona magią, więc i tak mi to nic nie daje (może, że da się tam jakoś inaczej wejść)
I moje pytanie tutaj
Czy jest możliwość wywołania tych opcji dialogowych w późniejszym etapie, jezeli teraz coś się zbugowalo, czy raczej ten wątek osiągnę już tylko przez wybicie całego tego orkowego miasta? Dostęp do orkowego miasta zdobywałem już po zdobyciu dowodów od Garonda, na przełomie 2-3 rozdziału. Czy 4 rozdział może mi zresetować opcje dialogowe i będę w stanie powrócić do rozgrywki?//Wersja 66.2