Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8859554 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8859554

Odpowiedzi 37317

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wziąć zwykły RUM?
Mam 20 butelek białego rumu, a żeby zrobić młot Lou potrzebuję zwykłego rumu.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin daj przepis piratowi od bimbru, zrobi ci ze swoich skladnikow

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaki atrubut wpływa na obrażenia zadawane pierwszym kosturem nekromanty ? (ten co wymaga 120 many i daje 55 int) ?

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słuchajcie, mam lipę życia, z przyzwyczajenia save zrobiłem za gwałtownie i nie mam save przed doliną assasynow, a nie ma opcji na przejście nawet na 52 lvl, jak chciałem użyć marvina to mnie wyrzuca na główne menu nie mogę wczytać, muszę od nowa włączyć grę, jest jakaś możliwość zabawy w skrypty? Kurde jak mam zmarnować ponad 100 godzin gry, to mnie skręca...

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Słuchajcie, mam lipę życia, z przyzwyczajenia save zrobiłem za gwałtownie i nie mam save przed doliną assasynow, a nie ma opcji na przejście nawet na 52 lvl, jak chciałem użyć marvina to mnie wyrzuca na główne menu nie mogę wczytać, muszę od nowa włączyć grę, jest jakaś możliwość zabawy w skrypty? Kurde jak mam zmarnować ponad 100 godzin gry, to mnie skręca...
a tak z ciekawości, możesz podesłać staty i napisać na jakim poziomie trudności grasz? zastanawiam się, czy będę mógł tam wejść

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a tak z ciekawości, możesz podesłać staty i napisać na jakim poziomie trudności grasz? zastanawiam się, czy będę mógł tam wejść
Akt 3. 230 siły, maks jednoręka, najlepszy miecz z rudy, łuki 90, tarcza maks, lekka zbroja łowcy smoków, 150 zręki, 105 many, 670 wytrzymałości, 2800 hp, hełm najemnika, smoczy łuk.
Łatwy, bo chcę szybko przejść bo mam rodzinę i obowiązki.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm ja na Normalnym poziomie bez problemu przeszedłem las Assasynow mając 50 level i 280 siły i broń dwuręczna na max.
Myślę że masz trochę niezdecydowany bulid postaci, trzeba było odpuść sobie zręczność i ładować w wszystko w Siłę/Kuszę albo Zręczność/łuki, bo tak zrobiłeś że masz postać 50/na 50 że chcesz być mocny i w tym i w tym i później nie dasz rady z mocnymi bosami co mają po 40-50 tys hp i potrzeba będzie na nich 400-500 siły albo zręczności

NP: Ja dla porównania mam 280 siły, 55 zręczności , broń dwuręczna 90% kuszę 80% broń jednoręczna odpuściłem (15%) i łuki też odpuściłem(15%) mana (też nic nie inwestowałem) a HP mam 4500

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Berserker2 a z czym dokladnie tam sobie nie radzisz?

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm ja na Normalnym poziome bez problemu przeszedłem las Assasynow mając 50 level i 280 siły i broń dwuręczna na max
Ja im biję ledwo 100hp, przy moich lagach i ilości hp, choćbym się starał ile mogę parować to szybko padam, kolejna kwestia te demony i choćby ilość hp Haira to jest masakra.

Post połączony: 2018-05-26, 01:09
@zeddicus ogólnie mało im biję, oni mnie mają na parę hitów, do Haira nawet się nie przedarłem jeszcze przez elitę.

Post połączony: 2018-05-26, 01:13
Hmm ja na Normalnym poziomie bez problemu przeszedłem las Assasynow mając 50 level i 280 siły i broń dwuręczna na max.
Myślę że masz trochę niezdecydowany bulid postaci, trzeba było odpuść sobie zręczność i ładować w wszystko w Siłę/Kuszę albo Zręczność/łuki, bo tak zrobiłeś że masz postać 50/na 50 że chcesz być mocny i w tym i w tym i później nie dasz rady z mocnymi bosami co mają po 40-50 tys hp i potrzeba będzie na nich 400-500 siły albo zręczności
Do dzisiaj myślałem że kusza to i tak = zręczność w obrażeniach... XD

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy jest w 2.0 Chromanin? a jesli jest to jak zacząć to zadanie?

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm ja na Normalnym poziome bez problemu przeszedłem las Assasynow mając 50 level i 280 siły i broń dwuręczna na max
Ja im biję ledwo 100hp, przy moich lagach i ilości hp, choćbym się starał ile mogę parować to szybko padam, kolejna kwestia te demony i choćby ilość hp Haira to jest masakra.

Post połączony: 2018-05-26, 01:09
@zeddicus ogólnie mało im biję, oni mnie mają na parę hitów, do Haira nawet się nie przedarłem jeszcze przez elitę.

Post połączony: 2018-05-26, 01:13
Do dzisiaj myślałem że kusza to i tak = zręczność w obrażeniach... XD
No to niestety bardzo  źle myślałeś, i też dlatego lepiej zagraj sobie od początku. Jak grasz pod siłę (np Najemnik) to najlepiej rozwijać : siłę/kuszę i dwuręczną broń. Jak grasz pod zręczność to wtedy: Zręczność/łuki, Broń jednoręczna 

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nemrok19r spoko, mimo że wszędzie na Gothicpedi piszę że jednak zręczność się liczy to jednak zacznę od nowa, dobrze że miesiąc urlopu będzie, teraz pytanie kto uczy wtedy przeszywającego strzału, Dragomir? Bo tak to uczył Raff ale u niego zaś łuki i zręka.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Berserker2 daj save, sprobuje ci to przejsc

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, w takim razie powinienem sobie dać na spokojnie radę w lesie assasynów.

Wie ktoś, jak najemnikiem zdobyć klucz do biblioteki magów ognia? Okradłem każdego kogo mogłem i zdobyłem jedynie klucz do spiżarki oraz skarbca.

Gdzie można sprawdzić level postaci? Prawdopodobnie jestem ślepy i nic takiego nie zauważyłem.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy Parlan powinien miec klucz, jak nie ma opcji to sprobuj dac kradziez AST, kucnac i okrasc go od tylu
lvl masz w prawym gornym rogu w kółku

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te Kroniki Stonnosa to można czytać od razu czy zaczekać, bo będą potrzebne do zadania?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki atrubut wpływa na obrażenia zadawane pierwszym kosturem nekromanty ? (ten co wymaga 120 many i daje 55 int) ?
Pisalem ci bronie 2h bo pierwsze kostury nie sa chyba magiczne

MegaKarg

MegaKarg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich
Mam następujący problem
W pewnym momencie drugiego rozdziału zaczęły mi się bugować misje
Nie dostałem planów orkow od Alberta do rozszyfrowania
W mieście orków po wstępnej rozmowie z Ur-Karrasem już nie mam z nim żadnych opcji dialogowych dotyczących misji dla reputacji orków (przez co droga do tej wspaniałej kuszy mi się zamyka), Tag Nora uratowałem ale bez Ur-Karrasa z nim nie pogadam, warto wspomnieć, że dla reszty orków mogłem zrobić misje. (Arenę zrobiłem przed misją z reputacją, może to jest problemem)
Dodatkowo Ur-Thrall nie chce mnie wpuścić do Doliny Cieni, gdyż mówi, że to nie sprawa ludzi i orkowie poradzili sobie z demonem.
Aktualnie jestem w momencie kiedy po oczyszczeniu Starego Obozu Bractwa dostałem klucz do bodajże kopalni żelaza orków, lecz jest ona chroniona magią, więc i tak mi to nic nie daje (może, że da się tam jakoś inaczej wejść)
I moje pytanie tutaj
Czy jest możliwość wywołania tych opcji dialogowych w późniejszym etapie, jezeli teraz coś się zbugowalo, czy raczej ten wątek osiągnę już tylko przez wybicie całego tego orkowego miasta? Dostęp do orkowego miasta zdobywałem już po zdobyciu dowodów od Garonda, na przełomie 2-3 rozdziału. Czy 4 rozdział może mi zresetować opcje dialogowe i będę w stanie powrócić do rozgrywki?//Wersja 66.2

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czy da się jakoś walczyć z demonicznymi szkieletami wojownikami, tymi które mają około 7500hp?

Mam 275 siły broń 280dmg i prawie nic im nie robię, srebrny miecz nie działa na nich, czy jest w ogóle jakaś broń na nieumarłych która sobie z nimi radzi?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Deko odjebales ze nie wzieles pierw Q na repke, zwlaszcza przed arena ktora daje ci 70 z 100 repki
Ale od samego szmamana w teleporcie co jest na arenie da sie wyciagnac prawie 100 repki, są 4 zadania, ostatnie to wlasnie z bagnem sekty
Zadanie od alberta to pewnie dla strazy (nie gralem)
Glupie pytanie ale nauczyles sie jezyka orkow? moze dlatego nie masz dialogow
Ur-Thrall wpuszcza do doliny po zakonczonej swiatyni sniacego ktora jest po kopalni a jesli dostales klucz do kopalni to idz na kolumnie jest przycisk, magia zniknie jak cala krata sie odsunie
Ja wszystko u orkow robilem w 4 akcie ale wydaje mi sie ze mozna szybciej nawet w 2 jak sie gra na easy np nekro pewnie da sie ubic demony od orkow

Post połączony: 2018-05-26, 08:00
Czy da się jakoś walczyć z demonicznymi szkieletami wojownikami, tymi które mają około 7500hp?

Mam 275 siły broń 280dmg i prawie nic im nie robię, srebrny miecz nie działa na nich, czy jest w ogóle jakaś broń na nieumarłych która sobie z nimi radzi?
srebrny miecz jest na duchy
Gdzies byla specjalna bron na szkielety ale nie pamietam gdzie, jakaś poświecona czy cos takiego, idz moze pierw po uriziela sobie

0 użytkowników
Do góry