Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861363 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861363

Odpowiedzi 37317

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Its Mre, nie wiem jak bugować pręty i nie chcę wiedzieć (tak, jestem jednym z tych bydlaków, który jak ma bugować to woli nie grać wcale). Czy bez bugowania prętów dam radę ze złotem na bieżąco? Bo jeśli granie na hardzie nekro to bugowanie prętów to chyba wezmę Bospera. Doradź

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@barbor92r Ludzie używają tego buga bo i tak możesz mieć nieskończoność prętów, jeśli nauczysz się wydobywać i przetapiać rudę żelaza. Jeśli więc wybierzesz Harada, to kasa nie będzie problemem.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zapisalem gre kiedy zginalem moge sie jakos ozywic albo poprzedni save zo pcji miec??? Prosze o pomoc

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przede wszystkim to nie mówię tu o bugach jakichś wielkich, tylko jeden bug nie ułatwiający rozgrywkę tylko ją skracający, wiele nie zmienia a jest o niebo szybszy... Po prostu alternatywa dla nudnego i przede wszystkim długiego kopania ;) w końcu to RPG od gry i zabawy a nie siedzeniu przed pecetem i klikanie enter do usrania...

kisielor

kisielor

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludziska mam żenujące ale jakże potrzebne pytanie . Jak zapalić pochodnie bo jak mniemam w latarni gdzie napisane jest "światło latarni" potrzebuje płonącej pochodni żeby je zapalić . Wielokrotnie klikałem na pochodnie i nic , także w okolicach podpalonych pochodni na ścianie , także nie skutkuje. Proszę was o pomoc

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@barbor92r Ponoć Bosper jest całkiem opłacalną alternatywą, ale nie jestem tego w 100% pewny.
@Hudof 1. Nawet nie zauważyłem tego buga, dołączenie powinno działać poprawnie.
2. Ma limit kilku dni.
@Sparrow Powinieneś wykorzystać ostatnią opcję (Czego chcesz w zamian?), jak nie działa to pewnie masz za mało retoryki. Ale serio masz już zadanie z zabiciem go? Jak tak, to olej te sakiewki xD

W takim razie prawdopodobnie utknąłem. Tiazmat czy jak mu tam daje mi zadanie zeby zdobyć papier dla niego na list, według solucji papier jest w magazynie do którego klucz daje ten przeor od trucizn no ale on nie daje mi żadnego questa, jedyne aktywne jakie mam to "obcy pośród...", złoto dla łowców niewolników i właśnie rozwiązanie tej zagadki morderstwa : /

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
E, faktycznie, klucz dostałbyś podczas misji z winem dla Hasima :D W takim razie pozostaje ci wcześniejszy save, dwie opcje konkretnie:
a) sprawdź, czy Hasim na pewno nie proponuje ci wzięcia tego wina lub
b) powiedz Haniarowi prawdę przy pierwszej rozmowie, wtedy nie będziesz potrzebował papieru.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ajves

ajves

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam questa "Zarzut Parlana" i chyba musze porozmawiac z Lehmarem, ale ja juz go zabiłem. Quest jest juz popsuty czy po prostu musze udac sie do innej osoby ?

Przepraszam, że ponownie, ale muszę się dowiedzieć czy ten quest da sie ruszyć

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś czy jest gdzieś włócznia runiczny kieł czy jakoś tak, podobno miała być gdzie w pobliżu chaty cavalorna.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, za każdym razem gdy chce spac pokazuje mi sie komunikat, że nie można należycie wypocząć z powodu koszmarów nocnych i nie wiem jak sobie z tym poradzić

kisielor

kisielor

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powtarzam pytanie z zapaleniem pochodni , wie ktoś jak je zapalić ? @Hatapon To przez poszukiwacze , musisz do Pyrokara iść po lek

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy wie ktoś gdzie można znaleść Tarcze i Broń w GD? Rozdział 2 ,250 siły :)

Post połączony: 2018-05-22, 18:54
A i jakie robić wątki na razie mam Jarkendar zrobiony i teraz nie wiem co robić! Pustynie, Las, Kopalnie czy co?
Broń podobno idzie znaleźć w kamiennej fortecy, chyba akurat wymagane 250 siły. Co do pustyni to słyszałem, że najlepiej robić ją pod koniec.

Szkoda bo ten miecz jest 2H 220 siły 250 dmg :/

Post połączony: 2018-05-22, 20:38
@kisielor  numpad 6 chyba zobacz w opcjach sterowanie AST :)

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hatapon Pewnie po spotkaniu z poszukiwaczmi . idz do arcymistrza magow ognia.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To przez poszukiwacze , musisz do Pyrokara iść po lek
ale problem w tym ze jestem dopiero świeżo po wejściu do jarkendaru w drugim rozdziale

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a i czy ktos nie wie gdzie jest fajny mieczyk 1H 250 siły? I tarcze 2 rozdział :0

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dwa miecze są pod zręczność i to są bronię 1h czy 2h?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
2h

Post połączony: 2018-05-22, 21:04
Wie ktoś czy jest gdzieś włócznia runiczny kieł czy jakoś tak, podobno miała być gdzie w pobliżu chaty cavalorna.

Jakbyś szedł od chaty Cavalorna do Aidena (z G1) to po prawej są skały, wchodzisz, i po chwili zobaczysz Trolla i obok niego leży.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dwa miecze są pod zręczność i to są bronię 1h czy 2h?
z tego co czytalem kiedys to 2h nalicza i zrecznosc

Pytanie Jak szybko zbierac loota? gdzies tam mi sie obilo o uszy ze altem, ale nie dziala
Pytanie 2 mam debuffa jakiegos, zaklecie czy wóda nie dziala, to taki jakby znak obliviona (gry) z krwią na koncu kła

bubek

bubek

Użytkownicy
posty35
Propsy9
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie są zapiski Saturasa?

0 użytkowników
Do góry