O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8844441
Odpowiedzi 37317
Rojek
Cytat: Wojtasegg w 2018-05-22, 16:32Witam mam pytanie jak wytwarzać biżuterię mam już matrycę jubilera nauczyłem się wytwarzania biżuterii od Matteo a dalej nic nie moge wytworzyć mam już 6 diamentów,opal,szmaragd brakuje mi żelaznego pręta tylko jak go wytworzyć ?Chodzi o sztabePost połączony: 2018-05-22, 17:16Cytat: Rojek w 2018-05-22, 17:10Jak jest z pancerzami w gildii złodziei? Są jakieś nowe co rozdzial/postęp w Q? I są nowe questy w 2.0? Dostałem Q na posadzek od Casii, dałem jej jakąś lip i powiedziała że postara się sprzedać, nie zepsułem tym nic?no lipa bo powinieneś oddać 2 posążki, dostępne pancerze zależą od reputacji, a ta jest za zadania, mistrza kradzieży, otwierania zamków itp
Witam mam pytanie jak wytwarzać biżuterię mam już matrycę jubilera nauczyłem się wytwarzania biżuterii od Matteo a dalej nic nie moge wytworzyć mam już 6 diamentów,opal,szmaragd brakuje mi żelaznego pręta tylko jak go wytworzyć ?
Jak jest z pancerzami w gildii złodziei? Są jakieś nowe co rozdzial/postęp w Q? I są nowe questy w 2.0? Dostałem Q na posadzek od Casii, dałem jej jakąś lip i powiedziała że postara się sprzedać, nie zepsułem tym nic?
Loop
WhiskasReturn
buulet
Arik
Duriel
Sparrow
lennon
N0N4M3
Niemy
Czy wie ktoś gdzie można znaleść Tarcze i Broń w GD? Rozdział 2 ,250 siły Post połączony: 2018-05-22, 18:54A i jakie robić wątki na razie mam Jarkendar zrobiony i teraz nie wiem co robić! Pustynie, Las, Kopalnie czy co?
barbor92r
Sooux
Gajor
Its Mre
Hudof
Co zrobić zeby Hasim wziął od nas sakiewke nagura w lesie assasynów? Wykorzystalem wszystkie 4 opcje dialogowe ale po każdej mówi "nie"
Jao