Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8846353 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8846353

Odpowiedzi 37317

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Niech ktoś poda dokładne lokalizacje runicznych płytek do teleportacji W GÓRNICZEJ DOLINIE bo w solucja prawie wszytko jest w innych miejscach niż jak tam mówiłą

Revas

Revas

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę zdobyć parę punktów retoryki? Z tymi co dają 1 pkt. retoryki gadałem, czytałem parę książek i wciąż brakuje mi paru punktów. Jak je zdobyć?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stado Czarnych Zębaczy
Spoiler
Osairu aby sprawdzić naszą przydatność każe nam zabić stado czarnych zębaczy grasujących przy jego jaskini. Nic trudnego, kierujemy się przed jaskinię, zabijamy potwory i wracamy do zleceniodawcy.

Za każdym razem jak wykonuje to nagle staje sie dla wszystkich wrogiem i wszyscy mnei atakują. Nic nie zmieniałem w w swoim ekwipunku, po prostu zabilem je i wróciłem do Osairu. Za drugim podejściem poszedłem prosto do swiątyni i też mnie wszyscy atakowali. O co możę chodzić?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Masz coś ubrane  np kostur albo inny miecz niz Cienie

Wojtasegg

Wojtasegg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie jak wytwarzać biżuterię mam już matrycę jubilera nauczyłem się wytwarzania biżuterii od Matteo a dalej nic nie moge wytworzyć mam już 6 diamentów,opal,szmaragd brakuje mi żelaznego pręta tylko jak go wytworzyć ?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale nic nie zmieniałem w ekwipunku, tak jak wszedłem do nich za pierwszym razem tak walczyłem z zębaczami. Ponadto z tego co czytalem na normalnym poziomie trudnosci nie muszę mieć tej samej broni co oni, a to jedyna różnica w ekwipunku. 

bubek

bubek

Użytkownicy
posty35
Propsy9
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie znajdują się zapiski Saturasa?

Wojtasegg

Wojtasegg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie jak wytwarzać biżuterię mam już matrycę jubilera nauczyłem się wytwarzania biżuterii od Matteo a dalej nic nie moge wytworzyć mam już 6 diamentów,opal,szmaragd brakuje mi żelaznego pręta tylko jak go wytworzyć ?
Dobra już wiem

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale nic nie zmieniałem w ekwipunku, tak jak wszedłem do nich za pierwszym razem tak walczyłem z zębaczami. Ponadto z tego co czytalem na normalnym poziomie trudnosci nie muszę mieć tej samej broni co oni, a to jedyna różnica w ekwipunku.

Nie no, zmienilem bron na tą ich kame i dalej to samo. Po zabiciu zębaczy nagle każdy chce mnie zabić.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Sparrow
Sprawdź czy jak ubijesz w nocy to to samo będzie
może w zasięgu wzroku któregoś assasyna jesteś czy coś takiego

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak dojsc do tej wiezy z bossem kosciotrupem na pusytni adanosa od wyjscia z cavea.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Idź w prawo, zobaczysz wieżę - to tu

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie no, zmienilem bron na tą ich kame i dalej to samo. Po zabiciu zębaczy nagle każdy chce mnie zabić.

Zabiłem nawet każdego tą ich bronią upewniając sie że każdy został zatruty co było wyjątkowo uciążliwe biorąc pod uwagę obrażenia zadawane przez tą broń. Dalej nic z tego, gdy tylko zabijam zębacze nagle każdy assasym chce mnie utłuc : /

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Teraz zadam głupie pytanie pewnie :P
Albo przynajmniej mega noobskie, uwaga:

A jak w ogóle się dostać do lasu asasynów?
Będzie to jakoś łatwo dostępne, czy?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 3 rozdział, oddanie broni Gonzalesowi potem zadanka w obozie narkomanów(mb) i na koniec będziesz mógł wejść z Gonzem do lasu (ale wyjść już trudniej  :trollface: )

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 3 rozdział, oddanie broni Gonzalesowi potem zadanka w obozie na bagnie i na koniec będziesz mógł wejść z Gonzem do lasu (ale wyjść już trudniej  :trollface: )

Dzięki, trudniej wyjść powiadasz? :D

Spoko... :D :D

Do tej pory wydawało mi się że trza robić questy dla gildii zabójców.

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak jest z pancerzami w gildii złodziei? Są jakieś nowe co rozdzial/postęp w Q? I są nowe questy w 2.0? Dostałem Q na posadzek od Casii, dałem jej jakąś lip i powiedziała że postara się sprzedać, nie zepsułem tym nic?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Chodzi o sztabe

Post połączony: 2018-05-22, 17:16
Jak jest z pancerzami w gildii złodziei? Są jakieś nowe co rozdzial/postęp w Q? I są nowe questy w 2.0? Dostałem Q na posadzek od Casii, dałem jej jakąś lip i powiedziała że postara się sprzedać, nie zepsułem tym nic?

no lipa bo powinieneś oddać 2 posążki, dostępne pancerze zależą od reputacji, a ta jest za zadania, mistrza kradzieży, otwierania zamków itp

ajves

ajves

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam questa "Zarzut Parlana" i chyba musze porozmawiac z Lehmarem, ale ja juz go zabiłem. Quest jest juz popsuty czy po prostu musze udac sie do innej osoby ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zepsuty

Post połączony: 2018-05-22, 17:18
@garry18 3 rozdział, oddanie broni Gonzalesowi potem zadanka w obozie na bagnie i na koniec będziesz mógł wejść z Gonzem do lasu (ale wyjść już trudniej  :trollface: )

Dzięki, trudniej wyjść powiadasz? :D

Spoko... :D :D

Do tej pory wydawało mi się że trza robić questy dla gildii zabójców.

Co nie, byłoby to w jakiś sposób logiczne... ale myślę że i tak się nie zawiedziesz  :D

0 użytkowników
Do góry