O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8849374
Odpowiedzi 37317
Sługa Adanosa Vatras
Revas
Sparrow
Stado Czarnych ZębaczySpoilerOsairu aby sprawdzić naszą przydatność każe nam zabić stado czarnych zębaczy grasujących przy jego jaskini. Nic trudnego, kierujemy się przed jaskinię, zabijamy potwory i wracamy do zleceniodawcy.
Wojtasegg
bubek
Witam mam pytanie jak wytwarzać biżuterię mam już matrycę jubilera nauczyłem się wytwarzania biżuterii od Matteo a dalej nic nie moge wytworzyć mam już 6 diamentów,opal,szmaragd brakuje mi żelaznego pręta tylko jak go wytworzyć ?
Ale nic nie zmieniałem w ekwipunku, tak jak wszedłem do nich za pierwszym razem tak walczyłem z zębaczami. Ponadto z tego co czytalem na normalnym poziomie trudnosci nie muszę mieć tej samej broni co oni, a to jedyna różnica w ekwipunku.
deverct
Mystoo
Its Mre
Cytat: Sparrow w 2018-05-22, 16:32Ale nic nie zmieniałem w ekwipunku, tak jak wszedłem do nich za pierwszym razem tak walczyłem z zębaczami. Ponadto z tego co czytalem na normalnym poziomie trudnosci nie muszę mieć tej samej broni co oni, a to jedyna różnica w ekwipunku. Nie no, zmienilem bron na tą ich kame i dalej to samo. Po zabiciu zębaczy nagle każdy chce mnie zabić.
garry18
WhiskasReturn
@garry18 3 rozdział, oddanie broni Gonzalesowi potem zadanka w obozie na bagnie i na koniec będziesz mógł wejść z Gonzem do lasu (ale wyjść już trudniej )
Rojek
Loop
Jak jest z pancerzami w gildii złodziei? Są jakieś nowe co rozdzial/postęp w Q? I są nowe questy w 2.0? Dostałem Q na posadzek od Casii, dałem jej jakąś lip i powiedziała że postara się sprzedać, nie zepsułem tym nic?
ajves
Cytat: WhiskasReturn w 2018-05-22, 16:58@garry18 3 rozdział, oddanie broni Gonzalesowi potem zadanka w obozie na bagnie i na koniec będziesz mógł wejść z Gonzem do lasu (ale wyjść już trudniej )Dzięki, trudniej wyjść powiadasz? Spoko... Do tej pory wydawało mi się że trza robić questy dla gildii zabójców.