Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8838554 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8838554

Odpowiedzi 37317

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus 50/60
Eh, a nie ma przypadkiem innego sposobu na wejście do tej biblioteki?Musiałbym wydać 40 pnów na to...

Tomek9851

Tomek9851

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie moge robic łuków u Bospera ;/ pomoze ktos? Jestem czeladnikiem.. moze musze mu oddac luk od bandytów?

Habz

Habz

Użytkownicy
posty14
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do kiedy warto inwestować punkty nauki w manę? Mam teraz 50 punktów i każde kolejne 5 kosztuje już 15 pnów

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do kiedy warto inwestować punkty nauki w manę? Mam teraz 50 punktów i każde kolejne 5 kosztuje już 15 pnów

Na hardzie grasz? mi 15pn wskoczylo dopiero po 200+ many ale z polowe mam z tabliczek, bizuterii i daniny

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Uczyłeś się może siły lub zręki ponad 50? Sprawdź, czy przypadkiem nie pisze ci przy nich "Prf". Prf to główny atrybut, którego się uczy normalnie według schematu pn 5-10-15..., a te bez Prf przeskakują odrazu na 15 pn.

Takie pytanko odemnie:
Jak pobić Valentina? Jak go atakuje to się patrzy na mnie i mówi, żebym uciekał, przy okazji ciągle się leczy. Wyciągnięcie przy nim broni lub magii nie powoduje reakcji "schowaj broń".

Habz

Habz

Użytkownicy
posty14
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powyżej 50 uczyłem się zręczności i tam chyba do teraz mam 10 pnów co 5 punktów, gram na normalnym poziomie trudności

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Powyżej 50 uczyłem się zręczności i tam chyba do teraz mam 10 pnów co 5 punktów, gram na normalnym poziomie trudności
Więc teraz będziesz miał naukę reszty statystyk za 15 pn za +5 powyżej 50 pkt.
Może jak nauczysz się many więcej niż masz zręki to ona stanie się Prf i będzie tańsza, nie wiem nie sprawdzałem tego.

Habz

Habz

Użytkownicy
posty14
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra dzięki za odpowiedź.
Teraz mam problem z zadaniami jako nowicjusz ognia. Zebrałem czterech nowicjuszy do pomocy i poszedłem do Parlana o tym powiedzieć. Gdy wybieram odpowiednią kwestię typiarz mówi, że niewątpliwie to zadanie nie należy do łatwych. Czyżby jakiś Bug? To samo z szatą dla nowicjusza. Poszedłem do Erola a tam nie ma ani jednej linii dialogowe na temat tkanin potrzebnych do uszycia szaty.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Habz U Erola kupujesz materiały.
@Dudeus Poczekaj do 3 aktu, użyj zwoju przemiany lub spróbuj wciskać się pomiędzy ściany poprzez korztanie z 'A' lub 'D'. ( ja w ten sposób wszedłem do wieży w której siedział Joe)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam buga że nic nie leci mi z sakiewiek cały czas

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Też tak miałem, dodatkowo dostawałem 1/2 expa... Cofnęło się po jakimś czasie, ja akurat  wtedy byłem w tej nowej lokacji koło xardasa

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Oprócz misji dla garonda opłaca sie jeszcze gdzies wyruszyć w 2Rodziale czy mogę na spokojnie lecieć z 3R?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zaciąłem się w lesie assasynów. W trakcie wykonywania zadań ,,intrygi masjafu" dostałem zadanie z górską kopalnią złota. Poszedłem tam, zabiłem Luke po rozmowie, przeczytałem list, wróciłem do Orsaira z kawałkiem skały złota. Zadanie się zaliczyło a on mi kazał wziąć niewolników tam do kopalni. Jednak z nikim nie mam na ten temat dialogu, niewolnicy każą mi odejść, a nowicjusza Orsaira (tego Jacolina czy jak mu tam) też nigdzie nie ma. Co mam robić?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Joaquin modli się przy chramie Beliara na drodze pomiędzy jaskinią a świątynią. Pogadaj z nim, wyduś od niego list, złóż raport Haniarowi i wracaj do jaskini Osaira.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Mag ognia nie może dostać zadania od Zigosa? Chyba nie, nieważne więc.

Ważne pytanie, zdobyłem rune Mora Ulartu, gdy ją użyje runa znika z ekwipunku a bohater uczy się tej umiejętności Soul Catcher. Czy mogę to zrobić od razu czy zachować runę do walki z Senyakiem, lub też czy będzie potrzebna do czegokolwiek innego?

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mniej więcej z jakim lvlem komfortowo lecieć do rozdziału 3/ na pustynię adanosa? Mam jakoś 41 i już mi się trochę w gd siedzieć nie chce, nie utknę potem lecąc dalej z takim lvlem?

Akores

Akores

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
!!! Mam parę pytań dotyczących rozgrywki.
1. W mieście orków zrobiłem zadania: Miecz dla wodza, grog , arena, głowa dla farroka, ksiazka dla tego szamana w jaskini.Czytałem że po rozmowie z szamanem o smokach można isc się dowiedziec wiecej od xardasa ale nie mam takiej opcji dialogowej. Mam okolo 80/100 reputacji u orków i problem w tym że farrok mnie wpuścił do przywódcy ale ten nie chce ze mna rozmawiac na temat kopalni i swiatyni sniacego. Dodam jeszcze ze ur kassa (ranny ork w 1 rozdziale) nawet nie spotkalem bo po prostu o nim nie wiedziałem. Jeśli to kwestia retoryki to mam 43. Czy ktoś wie jak naprawić to zadanie czy po prostu zepsułem sobie wątek?

2. Wiem że to głupie ale gdzie jest sakiewka ze złotem Diega? Przeszukałem cały plac wymian i płaskowyż nad kopalnia i nic.

Z góry dziękuje za pomoc.

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 sprawy.
1.Jak zdobyć tą lampę naftową co może być przy zbroi?
2. Zabiłem bandytów i wykonałem to zadanie z gerbrantem czy jakoś tak bez opcji dialogowej o gildii zabójców, a mam misje u andre i pytanie czy da sie jakoś jeszcze o nich dowiedzieć?

Post połączony: 2018-05-16, 12:39
Mag ognia nie może dostać zadania od Zigosa? Chyba nie, nieważne więc.

Ważne pytanie, zdobyłem rune Mora Ulartu, gdy ją użyje runa znika z ekwipunku a bohater uczy się tej umiejętności Soul Catcher. Czy mogę to zrobić od razu czy zachować runę do walki z Senyakiem, lub też czy będzie potrzebna do czegokolwiek innego?
Jak grałem w wcześniejszą wersje to po użyciu mora ultaru wystarczyło obszukać delikwenta bez duszy. Zabrać wszystko od trupa w tym dusze i już

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niech ktoś mi coś wytłumaczy ... Jeżeli mam Prf na zręce i przez to ona kosztuje 10 PN a siła 15 , to czy da się zmienić prf na Siłę i czy wtedy Siła będzie kosztować 10 PN ?

damosan69

damosan69

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie.

Spoiler
Podczas misji zaginieni nowicjusze mam zdobyć składniki do mikstury przywracającej pamięć. Mam kwiaty kaktusu, eliksir ducha, 3 skrety z ziela , rośliny lecznicze, akwamaryn i żuwaczki pełzaczy (jak pisze w dzienniku) lecz nadal nie mam żadnej opcji dialogowej.Brakuje mi czegoś jeszcze? Czy to jakiś bug lub błąd w tłumaczeniu?

0 użytkowników
Do góry