Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8254779 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8254779

Odpowiedzi 37317

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam następny problem. Zrobiłem misje dla Galahada w 1 rozdziale a on powiedział, że mam przyjść jutro do ratusza po nagrode a nie mam do niego dostępu. Jest jakaś opcja spotkania go poza ratuszem? Jest to dosyć istotne bo podobno dostaje się 10 inta za nauke kręgu którego mi brakuje do nekromanty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Berserker2 Nie masz sejwa sprzed wzięcia fajki?
@Deiv W godzinach 14-16 Gallahad siedzi na ławce.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lehmar jest do czegoś potrzebny poza tym, że jest z nim quest po którym można z nim handlować? Bo nie wiem czy mogę już go zabić dla gildii zabójców.

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Opłaca sie inwestowac pn w zycie czy lepiej od razu piec ciasta ?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lehmar jest do czegoś potrzebny poza tym, że jest z nim quest po którym można z nim handlować? Bo nie wiem czy mogę już go zabić dla gildii zabójców.
Jest potrzebny do zadania w klasztorze od Parlana później dzięki temu możesz. U lehmara kupić sztabke magicznej rudy jak jesteś wojem to potrzeba żeby zrobić miecz i mieć łatwiej w Jarku później zabij

1. Mam problem z fortuno, mam 2 sekrety i rdesty polne ale nie mam opcji zrobić zielonego nowicjusza, recepture przeczytałem

damosan69

damosan69

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Małe pytanko
Spoiler
Dlaczego na cmentarzysku orków spada mi hp 1 na sek po walce z nieumarłym kapłanem? Wcześniej spadała też mana 10/s lecz przestała. Poza tym mam jakąs ikonkę nad wytrzymałością i nie wiem co ona oznacza. Próbowałem antidotum i wode święconą ale dalej spada. O co chodzi?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@zeddicus94 Bo nie robisz skręta na stole alchemicznym tylko rozgniatasz na tym urządzeniu tuż obok niego.

@damosan69 Łyknij czysty alkohol. Zachorowałeś.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 Gram nekromantą, questa zrobiłem dawno temu więc wychodzi na to, że mogę go spokojnie zabić :P

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao sprawdziłem na jakimś starszym zapisie i kolejność jednak nie ma znaczenia, po spytaniu Jacka i Grega nadal nie wiem gdzie ten pirat "Kelvar"

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zabiłem nowicjusza, żeby zostać magiem ciemności ktoś widział walkę, albo rozmawiałem z pyrokarem i nie mam grzywny, nie muszę jej płacić komuś innemu?
Skąd brać czysty spirol do masowej produkcji potków na manę?
Mam 110 many na czysto i 30 inteligencji, lepszą inwestycją będzie maxowanie many czy inwestowanie PN w czary po ( 5pn+ = 1 inteligencji) ?  O_O

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zabiłem nowicjusza, żeby zostać magiem ciemności ktoś widział walkę, albo rozmawiałem z pyrokarem i nie mam grzywny, nie muszę jej płacić komuś innemu?
Skąd brać czysty spirol do masowej produkcji potków na manę?
Mam 110 many na czysto i 30 inteligencji, lepszą inwestycją będzie maxowanie many czy inwestowanie PN w czary po ( 5pn+ = 1 inteligencji) ?  O_O

Co do zadania to nie wiem,
alkohol możesz wytwarzać sam (2 giny - 1 sztuka)
Możesz zrobić troche w to i troche w to

Pytanko ode mnie. Orkowie z Nowego Obozu (dokładnie ci w okolicy Wolnej Kopalni) są potrzebni do czegoś? Jest ich masa, a ja nie widzę orków tylko pare cennych leveli :) Mogę ich normalnie zabić, czy lepiej zostawić?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin Parlanowi się płaci, a nowicjusza mogłeś wyciągnąć przecież poza klasztor.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sotis  No wyciągnołem, ale chyba ten palladyn widział walkę ( nie widział, jak go mordowałem)
1.Jakieś sposoby na nabijanie many poza datkami dla bogów w rozdziale 1? trochę szkoda mi pn narazie
2. Kiedy Thekla mnie nauczy piec ciasta?
3. Da się mieć śpiwór w 1 rozdziale?

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ASAP Gdzie znajdę błotnego węża xd? Potrzebny ząb do ulu mulu w Jarku wybiłem przez przypadek sprzedałem... Gdzie ząb mogę kupić

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
do usunięcia, nie ten wątek

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile zręki potrzebuje by ukraść Parlanowi klucz do biblioteki?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba zepsułem Sobie zadanie, najpierw oddałem Jackowi fajkę, Greg mówił że z nim pływał, a dopiero potem spytałem o pirata Jacka powiedział: "obcowanie z piratami było by wbrew moim zasadom", kiedy spytałem o tego pirata Grega, powiedział że nie widział go 10lat, ale nie mówił kto to. No i teraz z Jackiem nie mam już żadnego dialogu.
Misja zepsuta czy coś pominąłem?

A dialog potrzebujesz do zadania z nawiedzoną wieżą? Ja też się bałem, że skopałem, bo najpierw oddałem fajkę, a potem robiłem to zadania, ale w moim przypadku, gdy poszedłem do jacka i powiedział, że nic nie wie, potem do grega(mimo, że fajka już była u jacka), było pytanko u grega, ale nic nie wnoszące, po czym po skonczeniu rozmowy poruszałem się odrobinkę przy gregu i ten mnie sam zaczepił i powiedział, że jeśli szukam tego kevcośtam to znajdę go tam gdzie oddawałem jego fajkę.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ech zapisać to sobie
Lehmar  jest potrzeby do  questa od Parlana ponadto  można kupić od niego parę rzeczy
Szkatuła z klejnotami  jak ktoś chce może kupić za 650 golda  to 130 expa naprawdę :)
Sztaba magicznej rudy  jeśli gramy najemnikiem pod siłkę to jest nam potrzebna tylko w ten sposób możemy już w r1 wykuć 1h lub 2h miecz z rudy
Skóra trolla w 1 rozdziale zabijanie trolla proste nie jest w sumie niemal awykonalne jako  ze jedna znajdujemy w obozie myśliwych druga możemy kupić i w ten sposób mamy questa od groma z głowy
Potion +2 do maks many wiadomo dla magów ważna rzecz

No i ofc zanim go killem to go okradamy dla księgi długów

Macie pełny spis tego co można od lehmara wyciągnąć na jego podstawie każdy sam może ocenić kiedy chce go zabić.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry