Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822361 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822361

Odpowiedzi 37317

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Robię zadanie z Gallahadem i Gerbrandt nie chce ze mną gadać, mówi coś tylko że jak zdobędę szacunek i bogactwo to może wtedy pogadamy, ktoś mi pomoże?
A podczas rozmowy o prace gadales z nim i podlizywales sie? Bo wtedy mowi ze jak bedzie praca to ci powie a potem wlasnie ci daje i wysyla do harpii
To w takim razie zepsułem tę rozmowę, to w takim razie ktoś mi powie jak odblokować tę konsolę? O ile w ogóle się da. A jeśli się da gra mnie ukarze jakoś za to czy coś? Bo chce sobie przyzwać ten list polecający od niego

gomeza jebać maczetami

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kostrowitz
abyy uruchomić marvina :Pause break-> marvin -> esc.
aby wyjść Pause break-> 42->esc.
Kod na list
Spoiler
ITWR_GERBRANTLETTER

@Tizgar Jasne że 100 wytrzymałości wystarczy, tylko weź pod uwagę że nie którzy nie mają przegranych ponad 500h w Returninga jak Ty.

@scutum Pobierz GVE+ i zmień raffacanteachtrueshot z 0 na 1 . GVE :

Viarus

Viarus

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.Nie działa mi kowalstwo (czy poziom gry ma wpływ na to??) Dostałem od kowala młot ubiór i stalowe pręty jak podchodzie do pieca pisze ze nie mam odpowiedniego przedmiotu (nauczył mnie tez kuc miecz).
Nauczyłem sie tez ostrzyc miecze i też jak podchodzę do kamienia pisze ze nie mam przedmiotu .Mozna ostrzyc tylko kraftowane miecze ???

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Viarus Bo musisz kupić szczypce i zrobić lub znaleźć ostrze.

Da się jakoś zebrać tabliczki leżące na podłodze pułapce, po której nie można chodzić w Świątyni Łez na Pustyni Adanosa? Nie daje mi to spokoju;)

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Usuwam - błędnie podałem informacje

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki jest skrót żeby pokazywalo mi ilość hp dzień itp?
Szata maga wody czasem taka bryłę lodu tworzy co ona robi?
Jak używa się zwoju wskrzeszenia?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam.Nie działa mi kowalstwo (czy poziom gry ma wpływ na to??) Dostałem od kowala młot ubiór i stalowe pręty jak podchodzie do pieca pisze ze nie mam odpowiedniego przedmiotu (nauczył mnie tez kuc miecz).
Nauczyłem sie tez ostrzyc miecze i też jak podchodzę do kamienia pisze ze nie mam przedmiotu .Mozna ostrzyc tylko kraftowane miecze ???
Kup szczypce u Briana

Post połączony: 2018-05-15, 19:11
Zwój wskrzeszenia masz pod którymś klawiszem, w ustawieniach jest. Skrót od HP to jakaś literka, ponaciskaj je po prostu i wyskoczy.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@deverct Siejesz dezinformację. Nie chodzi o żuwaczkę, tylko o szczypce kowalskie, które można kupić u Briana.
@zeddicus94 1. "i"
2. A to na pewno nie kostur podczas walki? To by wyglądało na efekt wizualny obrażeń magicznych, aczkolwiek nie wiem na pewno.
3. Chyba trzeba wyłączyć Numlock w opcjach przed użyciem tego skrótu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiam. Mam problem z wątkiem gildii zabójców, rozpocząłem ją od Andre, grajek z zespołu już umówił mnie z ich przedstawicielem o północy w porcie, w opuszczonej chacie. O Jaką chate konkretnie chodzi? O tą w której gildia ma siedzibe? Jeśli tak to mam buga po raz kolejny ponieważ on się tam nie zjawia :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chodzi o tę chatę na końcu "cypla" w pobliżu Esmeraldy. Jak się nie pojawiają to wczytaj grę, potem ewentualnie spróbuj nieco przed północą.

You didn't grow.
You didn't improve.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kup szczypce u Briana

Post połączony: 2018-05-15, 19:11
Zwój wskrzeszenia masz pod którymś klawiszem, w ustawieniach jest. Skrót od HP to jakaś literka, ponaciskaj je po prostu i wyskoczy.
Nie ma. Nic. W opcjach

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zeddicus94 Skóty klawiszowe od AST:
https://imgur.com/a/Pbchu9j
Co do hp i innych informacji to wszystko musisz najpierw zaznaczyć w ustawieniach gry a potem uruchomić klawiszem 'I'.

Melothar123

Melothar123

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak włączyć marvina lub konsole bo wpisanie tak jak w zwykłym gothicu marvin nie działa. (Chcę zwrócić sobie złoto przez marvina bo jakimś cudem znikło mi cało złoto choć nikt mnie nie powalił i nie zabrał ani nie wywalałem go nigdzie wyzerowało się do 0 sztuk złota).

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak włączyć marvina lub konsole bo wpisanie tak jak w zwykłym gothicu marvin nie działa. (Chcę zwrócić sobie złoto przez marvina bo jakimś cudem znikło mi cało złoto choć nikt mnie nie powalił i nie zabrał ani nie wywalałem go nigdzie wyzerowało się do 0 sztuk złota).
"Pause break", Marvin, "Pause break". Tylko bądź gotowy na to, że postać usiądzie i nie będziesz mógł wstać przed wyłączeniem konsoli.

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema! Pytanie, jak pokonać tego kapitana Drake? Albo jak przejść tę misję pokojowo, czy po tej misji dostaję fajkę Jacka do Grega?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Żeby dostać fajkę, wystarczy jak zagadasz do Grega, kiedy ten pali.

You didn't grow.
You didn't improve.

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki! Co z tym Drake? Bo ma 15k hp :o

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki! Co z tym Drake? Bo ma 15k hp :o
Jak grasz magiem to zaciągnij go nad wodę i wejdź na tą stroma skałę która dzięki obóz i 2 plaże i czarami nawalaj, jak grasz strażnikiem lub lucznik itp to to samo tylko 1 vs 1 ciężko w 2 akcie

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejo jestem w 2 akcie po walce z Krukiem i przed możliwością aktywacji teleportu na Pustynie Adanosa. Postać mam już w miare wykokszoną tylko mam pytanie czy lepiej zaczać Pustynie czy robić co innego bo aktualnie nie dysponuje żadnym orężem, który działa na te ogniste gowienka i tym podobne. Z tego co widziałem to w sanktuarium Ash'tara była jakaś włócznia ale to dla osób z większą zręcznością a ja gram wojownikiem (169 siły) Czy mogę skądś nabyć podobną broń, która byłaby efektywna na te inne monstra jak np Ognisty demon?

Melothar123

Melothar123

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Pause break", Marvin, "Pause break". Tylko bądź gotowy na to, że postać usiądzie i nie będziesz mógł wstać przed wyłączeniem konsoli.

Ale o co chodzi z tym Pause break ? Mam to wpisać czy jakiś klawisz za to odpowiada ?

0 użytkowników
Do góry