Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844737 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844737

Odpowiedzi 37317

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@scutum Przebicie
Spoiler
- przebijające strzały - tej umiejętności uczy Raff, ta jedna umiejętność pozwala na zabić wszystko z łuku, do nauki tej umiejętności jest wymagane  ok 120 zręczności i 60-70% w łucznictwie
Aby zranić  duchy łukiem musisz mieć odpowiednie strzały, lub łuk który zadaje obrażenia magiczne.

Doceniam pomoc, ale mam 132 zręki w podstawie(ogolem lekko ponad 250), 82% w łuku i dalej nie chce mnie uczyć. gram na Patch066. Może najpierw trzeba ubić tego cieniostwora z dolinki lestera???

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znacie jakieś sposoby na szybsze poruszanie się, alchemia odpada bo ilość ziół jest ograniczona ? Wytrzymałość mi się bardzo szybko kończy, zastanawiam się nad rozwinięciem jej do 200 ale gram magiem.
Grając magiem polecam odwiedzić skarbiec magów ognia, 2 inteligencji i masa pieniędzy jedyny problem to skrzynia która zabiera 475 hp po otworzeniu. ^^

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak użyć zwoju wskrzeszenia? Nic z numpada nie. Działa

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Znacie jakieś sposoby na szybsze poruszanie się, alchemia odpada bo ilość ziół jest ograniczona ? Wytrzymałość mi się bardzo szybko kończy, zastanawiam się nad rozwinięciem jej do 200 ale gram magiem.
Grając magiem polecam odwiedzić skarbiec magów ognia, 2 inteligencji i masa pieniędzy jedyny problem to skrzynia która zabiera 475 hp po otworzeniu. ^^
Spoiler

Ja osobiście nigdy nie dawałem w wytrzymałość, gram na normalnym poziomie trudności.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Spoiler

Ja osobiście nigdy nie dawałem w wytrzymałość, gram na normalnym poziomie trudności.

Mając 100 wytrz, nie pokonasz nawet Fellana z młotkiem, więc ciekawe teorie tworzysz.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aktualnie mam cichą śmierć czy da się w drugim rozdziale zdobyć lepszy 1h pod zreke ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie, czy ktoś wie co trzeba zrobić dalej w zadaniu z nawiedzoną latarnią po znalezieniu pierścienia w jej środku? Jack nie ma żadnych dialogów.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Spoiler

Mając 100 wytrz, nie pokonasz nawet Fellana z młotkiem, więc ciekawe teorie tworzysz.

Prawda, ja po prostu wróciłem do Fellana jak nosiłem Orkową Zgubę xd. A zdobyłem ją zaopatrując się w zwoje + pomoc Laresa który z problemami ale poradził sobie z tym Czarnym Orkiem.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Spoiler

Prawda, ja po prostu wróciłem do Fellana jak nosiłem Orkową Zgubę xd. A zdobyłem ją zaopatrując się w zwoje + pomoc Laresa który z problemami ale poradził sobie z tym Czarnym Orkiem.
Zawsze można go poczęstować zwojem ognistego pocisku a potem dobić mieczem i wtedy się da i na 100wytrzymałości :P

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie, czy ktoś wie co trzeba zrobić dalej w zadaniu z nawiedzoną latarnią po znalezieniu pierścienia w jej środku? Jack nie ma żadnych dialogów.

W opisie pierścienia jest coś o Stefanie Ha... Musisz więc zapytać o to Halvora, Hakona i Hanne.

Na szczycie latarni jest też przycisk ze znakiem pajęczyny, który trzeba wcisnąć, żeby mieć nowy wpis w dzienniku i zapytać o to Xardasa.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kogo mam pobić, żeby zaklęcie " zapomnienie" zadziałało i zakończyć questa dla ignaza?

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty Jak włączam marvina postać siada i nie da się odpalić konsoli, wiesz coś jak temu zaradzić?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czy umiejka wyrywania serc nie działa już na orków?
Tzn zabiłem parę orków w khorinis i serca z nich już nie lecą jak na 1.3.2, czyli nie ma już potek do siły z 100serc orków?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Mam buga że nic nie leci mi z sakiewiek
2.Zupa na mane od Snafa to tylko 1 mana na 50 grzybów no to chyba jakiś żart

Post połączony: 2018-05-15, 17:38
Ok coś zjebalem, dlaczego npc itp wyświetlają mi się dopiero tak z 20m odemnie? Mam widoczność. Na 300%

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1.Mam buga że nic nie leci mi z sakiewiek
2.Zupa na mane od Snafa to tylko 1 mana na 50 grzybów no to chyba jakiś żart

Post połączony: 2018-05-15, 17:38
Ok coś zjebalem, dlaczego npc itp wyświetlają mi się dopiero tak z 20m odemnie? Mam widoczność. Na 300%

To nie jest zależne od widoczności, musisz wejść w => optymalizacja i ustawić wiecej poziom detali świata.

To ma wpływ na odległość widzianych npc.

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy umiejka wyrywania serc nie działa już na orków?
Tzn zabiłem parę orków w khorinis i serca z nich już nie lecą jak na 1.3.2, czyli nie ma już potek do siły z 100serc orków?

Wyrywanie serc orków i jaszczuroludzi zostało usunięte :(

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aktualnie mam cichą śmierć czy da się w 2 rozdziale zdobyć lepszy 1h pod zreke ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aktualnie mam cichą śmierć czy da się w 2 rozdziale zdobyć lepszy 1h pod zreke ?

Z drake (miejsce z złotym kompasem Grega) leci broń, 150 zreki 150obrażeń z bonusem do hp.
Ponawiam pytanie, mam 130 podstawy zrecznosci i ponad 70% łuku, i raff nie chce uczyć przebicia, co moge jeszcze zrobić? czy po prostu bug??

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z wątkiem gildii zabójców, rozpocząłem ją od Andre, grajek z zespołu już umówił mnie z ich przedstawicielem o północy w porcie, w opuszczonej chacie. O Jaką chate konkretnie chodzi? O tą w której gildia ma siedzibe? Jeśli tak to mam buga po raz kolejny ponieważ on się tam nie zjawia :/

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale pierdolicie 100 staminy bez problemu starcza na fallena na wszystko starcza w fazie 1 rozdziału

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry