Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8007639 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8007639

Odpowiedzi 37317

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@komandos59 Zluzuj majty gościu, te forum jest od zadawania pytam  :hmmm: Generalnie to dzięki  :D

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ponieważ Cassia nie chce mnie nauczyć akrobatyki pomimo 60 punktów zręczności. W czym tkwi problem?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox A orientujesz się może ile?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam problem ponieważ Cassia nie chce mnie nauczyć akrobatyki pomimo 60 punktów zręczności. W czym tkwi problem?
w tym ze uczy od 120.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O kurde tego się nie spodziewałem ^^

Habz

Habz

Użytkownicy
posty14
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
 Mam pytanie odnośnie zadania z dziennikiem Vatrasa. Czy trzeba spełniać jakieś wymogi (retoryka, reputacja w gildii złodziei), by Cassia skierowała nas do Ramireza, kiedy wypowiemy kwestie „po prostu jestem ciekaw”? Taka opcja widnieje w solucji, ale wybierając tę kwestię Cassia nic mi nie powie i po zadaniu. Nie chce mi się wydawać 5000 złota u Zurisa na te książkę :/

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem! Wchodziłem bezczelnie do domów mieszkańców i naliczyło mi dużą grzywnę bo aż 2,500 złota... Wie ktoś jak mogę dodać sobie to złoto żeby nie musieć tracić save? Mistrzowie nie chcą ze mną gadać jak mam opinie złodzieja a zaczynać od początku się nie chce.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania z dziennikiem Vatrasa. Czy trzeba spełniać jakieś wymogi (retoryka, reputacja w gildii złodziei), by Cassia skierowała nas do Ramireza, kiedy wypowiemy kwestie „po prostu jestem ciekaw”? Taka opcja widnieje w solucji, ale wybierając tę kwestię Cassia nic mi nie powie i po zadaniu. Nie chce mi się wydawać 5000 złota u Zurisa na te książkę :/
musisz miec 30 retoryki,wtedy da Ci ją za darmo.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Inaczej ma mieć 20 retoryki u casii wtedy będzie opcja  o plotkach  wtedy kieruje do ramireza u niego trzeba 30 miec aby dał za friko

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z dołączeniem do gildi zabójców- gadałem z gerbandtem i kazał mi chodzić po górnym mieście w nocy- chodze w kółko i nikogo nie znalazłem, a " nieznajomy" powinien być po prawej stronie i zabijać wambo

edit. po wczytaniu gry idę w to miejsce i gillan i wambo wracają sobie normalnie, jakby nigdy nic nikt nikogo nie zabija wtf?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam problem z dołączeniem do gildi zabójców- gadałem z gerbandtem i kazał mi chodzić po górnym mieście w nocy- chodze w kółko i nikogo nie znalazłem, a " nieznajomy" powinien być po prawej stronie i zabijać wambo

edit. po wczytaniu gry idę w to miejsce i gillan i wambo wracają sobie normalnie, jakby nigdy nic nikt nikogo nie zabija wtf?
wałkowane milion razy,w solucji jest filmik jak podejsc do nich tak zeby Cie nie zauwazyli.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

ernim1

ernim1

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No jest chyba o 12 w nocy na prawo od domu sedziego, skitrany za sypialnia paladynow  (tak bylo w ret1.1)

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panocki zna ktoś kod na tabliczkę od teleportacji? :V

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@GroBar nie możesz sobie znaleźć tej tabliczki?? Musisz używać kodu?

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chciałem zapytać, ponieważ gram na wersji 0066.2 ze spolszczeniem, dlaczego jak mam 280/100 reputacji, wykonane wszystkie zadania i 50 retoryki wymaganej to ur-thrall nadal ma mnie gdzieś i nie chce ze mną rozmawiać o świątyni śniącego? Pozdrawiam

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xKondziox A orientujesz się może ile?
Niestety nie , nie dostałem jeszcze takiego zadania

Post połączony: 2018-05-14, 17:01
Mam problem! Wchodziłem bezczelnie do domów mieszkańców i naliczyło mi dużą grzywnę bo aż 2,500 złota... Wie ktoś jak mogę dodać sobie to złoto żeby nie musieć tracić save? Mistrzowie nie chcą ze mną gadać jak mam opinie złodzieja a zaczynać od początku się nie chce.
Spróbuj pogadać z Gravo

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
W jaki sposób używać mutagenów do wzmacniania potków zręczności?

trzeba zabić jakiegoś odpowiedniego minibossa który wydropi odpowiedni mutagen i potem ulepszyć np: miksture zwinności?
Jak tak, t odziała to tylko na jedną potke?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
misja demon z kopalni orkow,jest jakis sposob na niego? gram nekromantą i tą runą z 3 aktu gowno mu robie a jeszcze ma regeneracje od czasu do czasu xD
dziwne bo ma podobne hp a tego na bagnach latwo rozwalilem włocznią ciemnosci,a temu zabiera po 15hp,wtf?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra dałem radę, a gdzie teraz znajdę Gillana, żeby mi dał kolejnego questa?
edit. na youtube znalazłem.

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
misja demon z kopalni orkow,jest jakis sposob na niego? gram nekromantą i tą runą z 3 aktu gowno mu robie a jeszcze ma regeneracje od czasu do czasu xD
dziwne bo ma podobne hp a tego na bagnach latwo rozwalilem włocznią ciemnosci,a temu zabiera po 15hp,wtf?

Skoro masz już misje z kopalni orków, jak zrobiłeś żeby cie wpuścił, bo ja mam tylko opcje ze świątynią śniącego xD

0 użytkowników
Do góry