Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831866 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831866

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zabiłem Attile, co zrobić żeby Ramirez nauczył mnie otwierania zamków?

Zapomnienie

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@MrocznyZły
Jeśli grasz na hardzie to zapomnij, aby korzystać gdziekolwiek z pomocy kogokolwiek do ubijania przeciwników bo otrzymujesz 50% doświadczenia którego baardzo na początku potrzebujesz. Najprościej będzie Ci kupić parę ognistych strzał/kul ognia i mieć je w zapasie i na co trudniejszych przeciwników rzucasz, czekasz aż dostaną 4 razy obrażenia od podpalenia i dopiero wtedy rzucasz ponownie, ponieważ potęgą tych zwojów na początku jest to podpalenie. Spamując nimi rzeczywiście nic nie zadasz obrażeń przeciwnikowi.
Dodatkowe info dla każdego kto zaczyna dopiero Returna.
Gildie wybiera się praktycznie pod koniec pierwszego rozdziału. Grając magiem trochę wcześniej, po dostaniu się do gildii zabójców, gildii złodziei, gildii kupców, zrobionych questów u galahada i po dostaniu się do klasztoru za poprzez dach ( ten quest to jeszcze przed drugą misją w gildii kupców). Podpowiem, że pierwszy rozdział powinniście skończyć mając 23 lvl, maksymalnie 26

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
Jeśli grasz na hardzie to zapomnij, aby korzystać gdziekolwiek z pomocy kogokolwiek do ubijania przeciwników bo otrzymujesz 50% doświadczenia którego baardzo na początku potrzebujesz. Najprościej będzie Ci kupić parę ognistych strzał/kul ognia i mieć je w zapasie i na co trudniejszych przeciwników rzucasz, czekasz aż dostaną 4 razy obrażenia od podpalenia i dopiero wtedy rzucasz ponownie, ponieważ potęgą tych zwojów na początku jest to podpalenie. Spamując nimi rzeczywiście nic nie zadasz obrażeń przeciwnikowi.
Dodatkowe info dla każdego kto zaczyna dopiero Returna.
Gildie wybiera się praktycznie pod koniec pierwszego rozdziału. Grając magiem trochę wcześniej, po dostaniu się do gildii zabójców, gildii złodziei, gildii kupców, zrobionych questów u galahada i po dostaniu się do klasztoru za poprzez dach ( ten quest to jeszcze przed drugą misją w gildii kupców). Podpowiem, że pierwszy rozdział powinniście skończyć mając 23 lvl, maksymalnie 26
O, a ja właśnie zostałem nowicjuszem bractwa i mam 10 lvl xD
Jakiś sposób na kamiennego golema który pilnuje młota dla jednego ze strażników do zadania?

Wojtasegg

Wojtasegg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jestem nowicjuszem ciemności mam 22 inteligencji ktoś mógłby mi poradzić jak wbić pozostałe 8 inta? Wszystkie książki przeczytałem oprócz tych najdroższych. Chciałem od Gallahada nauczyć się 1 kręgu bo daje to sporo inta ale w 1 rozdziale nie mam tam dostępu. Ktoś mógłby mi poradzić jak jeszcze wbić inteligencje?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie można sprawdzić ilość aktualnie posiadanej retoryki?
2. Cassia powiedziała mi, że Ramirez okradł dom Vatrasa. Teraz muszę mu zapłacić 100 sztuk złota za dziennik. Czy można dostać go bez płacenia? Pytam, ponieważ na pewnym rosyjskim forum ktoś wspomniał o możliwości otrzymania go za darmo (+1 retoryka).

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. W trzeciej zakładce okna umiejętności, trzeba zjechać trochę w dół, do pola "umiejętności lingwistyczne".
2.Cóż, wincyj retoryki, że się tak wyrażę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

minecraftkoxik2008

minecraftkoxik2008

Użytkownicy
tak było
posty28
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • tak było
Ktos wie jak robic strzaly? Mam 1000 grotów, mnóstwo drewna a i tak Bezi mi mówi ze brak skladnikow przy stole gdzie tworzy sie strzaly xD

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Opłaca sie oddawać Paczke ziela dla cipha? i  czego  warto  sie nauczyc w 1szym  rozdziale kiedy chcę isc w Sś(idę w 2h i mam juz 80siły i 45w 2h I gdzie znajdę jakis zwój deszczu ognia? ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witam jestem nowicjuszem ciemności mam 22 inteligencji ktoś mógłby mi poradzić jak wbić pozostałe 8 inta? Wszystkie książki przeczytałem oprócz tych najdroższych. Chciałem od Gallahada nauczyć się 1 kręgu bo daje to sporo inta ale w 1 rozdziale nie mam tam dostępu. Ktoś mógłby mi poradzić jak jeszcze wbić inteligencje?
okradnij parlana i przeczytaj pulpity u magow ognia,spis intelginecji jest w solucji na 1 stronie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko co do maga. Z tego co pamiętam to inteligencja się zwiększała kiedy się czyta różne rzeczy, ale dopiero wtedy gdy się jest nowicjuszem, prawda? To kiedy najlepiej by było zostać nim? Nie chciałbym stracić jakiegoś questa np. dlatego, że dołączyłem gdzieś. W poprzednim Returningu maksowałem co się dało i dołączałem do gildii jak już nie miałem co robić, no ale tam inteligencja działała inaczej trochę, a tak to bym pewnie musiał się wracać gdzieś i czytać te same pulpity itp., czy się mylę? :D

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Sotis, możesz zostać właściwie na koniec 1 rozdziału ale będziesz musiał jeszcze raz przeczytać wszystkie receptury/książki itd i nie uczyć się alchemii zanim nie zostaniesz.
@minecraftkoxik2008
Na workbenchu obok Thorbena musisz wyrobić patyki na strzały.
@Wojtasegg
masz jeszcze alchemie i pulpity w mieście

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem zakazane pastwisko w tej misji muszę załatwić pastwisko balthasarowi na farmie bengara ale on go nie chce przyjąć, podobno po pokonaniu strażników on go przyjmie ale użyłem ułatwionego dostępu do najemników i cord sam się nimi zajął. Ktoś wie jak to naprawić i czy się da albo jakoś anulować to zadanie bo nie chce go mieć w dzienniku. Prosze o pomoc!

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Panowie coś takiego mi się odwaliło, próbowałem cofnąć się z zapisem ale nic nie pomaga, jak nie podchodzę i stoję w słusznej odległości to nic się nie dzieje, jak podchodzę do nich to obaj odchodzą. Help :D

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@RoTher Po przejściu do drugiego lub trzeciego rozdziału zniknie samo z dzienika.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie eliksirów, znalazłem eliksir zręczności, ale daje on tylko +1.

Gram strażnikiem miejskim, i czy można go śmiało pić, czy czekać? bo pamiętam że coś gdzieś przeczytałem o ulepszaniu eliksirów, ale nie mogę tego znaleźć kurcze :/

Kolejne pytanie,  rozumiem że nie da się już zakraść na statek żeby zakosić fanty z ładowni, bo nawet gdy są odwróceni to mnie słyszą, a stare sposoby z 1.3.2, nie działają :]
Chyba że jest jakiś inny?
Np: przemiana w chrząszcza pomoże?

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@komandos59 stan przy budynku po prawej stronie miedzy beczkami i przesun kamere tak zebys ich widzial i poczekaj chwile. Oczywiscie po godz 23

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To ja mam pytanie w innej kwestii, nie wiem tylko czy pasuje ono do tematu, a pytanie brzmi jak działa kradzież kieszonkowa? została jakoś znerfiona? mam postać 60 zręczność, a jedyne osoby które moge okraść to strażnicy i postacie z kluczami, np Pablo , Wambo , valentino, sędzia itp zaznaczam że w alternatywnym balansie mam wyłączony, nowy tryb kradzieży nawet nie wiem jak to działa ktoś wiec co i jak ? :hmmm:

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Duncan.
nie wiem czy na włączonym czy wyłączonym trybie kradzieży w opcjachh, ale podchodzisz do moba od tyłu, wciskasz X(skradanie sie) iszybko klikasz prawy przycisk myszy.
A jesli sie nie uda i gosc sie na Ciebie gapi caly czas, to klikasz na niego jakbys chcial pogadac. Wtedy znow sie odwraca i mozesz go zajsc od tylu

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@bcklvr Dobra sprawa załatwiona dziwna dzięki wielki

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem tego nie robić, ale kurwa zadanie zdobycia młota dla strażników świątynnych w 1 rozdziale to jest jakiś żart. Jak niby mam ubić 4 kamienne golemy? Da się włączyć kody żeby je ujebać szybko i mieć spokój? XD

0 użytkowników
Do góry