Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8837608 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8837608

Odpowiedzi 37317

polak47

polak47

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemano, parę pytań odnośnie rozgrywki. Zamierzam grać magiem:
- do jakich gildii pobocznych musze dołączyć zanim zostane nowicjuszem wody
- w co dodawać pkt nauki żeby w początkowej fazie gry łatwiej mi się gralo

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś może potwierdzić że opcja dialogowa z Cassią o dzienniku Vatrasa że Bezi jest zainteresowany czymś tam i za to dostajemy bodajże +100 expa

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W 1 rozdziale, nie będąc w gildii można zdobyć fajną broń 2H i nauczyć się walki nią?

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.
przyzwanie warga,kiedy oni sie rzucą na niego,podbiegasz do skrzynki,zabierasz list i uciekasz,mi sie udalo za 1szym razem :)

Szkoda, ze maja go na hita, więc mam jakieś 1-2 sekundy na wejście, zabranie listu i ucieczkę, co jest praktycznie niemożliwe.
jak grasz na normalu(u mnie mial ponad 1100 ten herszt) to niemozliwe bo ja zdazylem wszystko ze skrzynki wziac i wyjsc niedrasniety

Nie gram na normalu, gram na hardzie. Po prostu ich ilość punktów życia powoduje, że te wszystko zwoje, przywoływane moby itp. nie ruszają ich totalnie. W sumie jedynym wyjściem jest zlurowanie ich na farmę pojedyńczo.

Ja łucznikiem zabiłem ich tak, że wyciągałem ich po kolei z jaskini i wskakiwałem na skałę z wciśniętym caps lockiem (lub innym przyciskiem od chodzenia). Wtedy oni do Ciebie nie wskakują i można ich łatwo zabić przy użyciu kuszy/łuku.

W 1 rozdziale, nie będąc w gildii można zdobyć fajną broń 2H i nauczyć się walki nią?

Możesz opróżnić wieżyczki w mieście jak masz kradzież kieszonkową i trochę zręki na kradzież kluczy. Na pewno jest tam jakieś 2h. Walki nauczysz się do mistrza u Wulfgara.

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
podprować orka pod miasto albo użyj czarów żeby go rozwalić.

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Warto dołączać do gildii kupców? Jakie są z tego korzyści? I jak włączyć ilość hp/wytrzymałości/many nad paskami? Jak klikam "I" pokazuje mi tylko ilość strzał

antek009

antek009

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mogę się nauczyć otwierania zamków od Thorbena będąc obywatelem i strażnikiem miasta?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mogę się nauczyć otwierania zamków od Thorbena będąc obywatelem i strażnikiem miasta?
ludzie wy naprawde nie umiecie czytac 1/2 stron wczesniej.. Thorben uczy dopiero po tym jak splacisz dlug gritty i oddasz mu ksiazke dlugow lehmara ale ksiazke lepiej oddac hannie
najszybciej otwierania uczy ramirez w gildii zlodziei.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zrobić misję dla Xardasa z nowicjuszem którego trzeba zabić? W solucji ktoś napisał że to Opolos ale jak ruszyć tego questa? Jak wejść do klasztoru i jak wywołać z nim dialog? Bo po wejściu przez dach jest tylko "KONIEC"

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No, masz go po prostu zabić

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O której godzinie trzeba iść żeby spotkać Wamba i zabójcę?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

kassovitz

kassovitz

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie bo dyskusja wrze a dalej nie wiem czy da sie edytowac klawisze typu zapalanie pochodni, gdyz gram na lamptopie a jak wiecie nie ma tu numpada

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kassovitz
nie wiem. nie pomogę xD a tak serio to nie wiem, ale ja podłączyłem klawiaturkę pod laptopa i wygodniej jest :)

@SolariS wyciagnij bron obok niego, tak zeby tylko on się wkurzył. niech biegnie za toba poza klasztor i tam go zabij

kassovitz

kassovitz

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bcklvr kurde troche ciezka sytuacja xD myslalem ze wiesz moze idzie jakos zmienic, chociaz zeby potki miec pod R i T, quick save'y no i ta pochodnie xD bo czasem serio ciemno a granie na jasnosci max raczej odpada xd

i do tego nie pokazuje mi godziny ani HP/MP/wytrzymalosci, troche to denerwuje szczegolnie ze chwilke dzialalo

Spiro

Spiro

Użytkownicy
posty21
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zabójstwem Wambo, mianowicie  wszystkie kombinacje  odwiedzania ich kończą sie tym ze zabójca przydziewa niebieskie spodenki i razem z Wambo spacerują sobie z pochodniami jak tylko sie tam pojawiam . Ktoś coś?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Podejdź z boku, za studzienką, powoli

polak47

polak47

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zabiłem Attile, co zrobić żeby Ramirez nauczył mnie otwierania zamków?

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
d

dajmel

dajmel

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w Gothic 2 NK w ustawieniach sterowania, była opcja zablokowania celu (podczas walki kamera obracała sie do przeciwnika) , nie widzę tego w Returningu 2.0 da się to jakoś ustawić?

0 użytkowników
Do góry