O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8837608
Odpowiedzi 37317
polak47
Darant
pitappl
Moraan Mastersow
Cytat: arminvanbuuren w 2018-05-08, 11:26Cytat: MrocznyZły w 2018-05-08, 09:52Cytat: arminvanbuuren w 2018-05-08, 02:33Cytat: MrocznyZły w 2018-05-08, 01:58Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.przyzwanie warga,kiedy oni sie rzucą na niego,podbiegasz do skrzynki,zabierasz list i uciekasz,mi sie udalo za 1szym razem Szkoda, ze maja go na hita, więc mam jakieś 1-2 sekundy na wejście, zabranie listu i ucieczkę, co jest praktycznie niemożliwe.jak grasz na normalu(u mnie mial ponad 1100 ten herszt) to niemozliwe bo ja zdazylem wszystko ze skrzynki wziac i wyjsc niedrasnietyNie gram na normalu, gram na hardzie. Po prostu ich ilość punktów życia powoduje, że te wszystko zwoje, przywoływane moby itp. nie ruszają ich totalnie. W sumie jedynym wyjściem jest zlurowanie ich na farmę pojedyńczo.
Cytat: MrocznyZły w 2018-05-08, 09:52Cytat: arminvanbuuren w 2018-05-08, 02:33Cytat: MrocznyZły w 2018-05-08, 01:58Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.przyzwanie warga,kiedy oni sie rzucą na niego,podbiegasz do skrzynki,zabierasz list i uciekasz,mi sie udalo za 1szym razem Szkoda, ze maja go na hita, więc mam jakieś 1-2 sekundy na wejście, zabranie listu i ucieczkę, co jest praktycznie niemożliwe.jak grasz na normalu(u mnie mial ponad 1100 ten herszt) to niemozliwe bo ja zdazylem wszystko ze skrzynki wziac i wyjsc niedrasniety
Cytat: arminvanbuuren w 2018-05-08, 02:33Cytat: MrocznyZły w 2018-05-08, 01:58Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.przyzwanie warga,kiedy oni sie rzucą na niego,podbiegasz do skrzynki,zabierasz list i uciekasz,mi sie udalo za 1szym razem Szkoda, ze maja go na hita, więc mam jakieś 1-2 sekundy na wejście, zabranie listu i ucieczkę, co jest praktycznie niemożliwe.
Cytat: MrocznyZły w 2018-05-08, 01:58Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.przyzwanie warga,kiedy oni sie rzucą na niego,podbiegasz do skrzynki,zabierasz list i uciekasz,mi sie udalo za 1szym razem
Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.
W 1 rozdziale, nie będąc w gildii można zdobyć fajną broń 2H i nauczyć się walki nią?
adrirolnik
antek009
templartitan
Dlaczego nie mogę się nauczyć otwierania zamków od Thorbena będąc obywatelem i strażnikiem miasta?
SolariS
Loop
kassovitz
bcklvr
Spiro
dajmel