Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8854256 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8854256

Odpowiedzi 37317

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ajves Jest to trochę zbugowane a chodzi o to że gdy stoją na swoich miejscach za domem nie wolno ich oglądać (stań za rogiem). Ten drugi sposób to ''dowiedzenie'' się o gildii zabójców. Nie będę spojlerował wątku ale można się nieźle obłowić. Tip: po kilku zabójstwach Halvor nie będzie chciał skupywać od ciebie rzeczy dopóki nie zakończysz wątku (zabicie ...)

@xDeus17174 Dla klas magicznych uczą postacie z wybranej gildii (Xardas,Parlan,Vatras,Idol Oran,Kreol). Dla klas pod wojownika Gallahad.

AHH... lecę jak burza :)

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy jest możliwość dostania ciężkiego pancerz straży miejskiej w 2 rozdziale? Jeśli tak to jak.

antek009

antek009

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maststs  A mi mógłbyś pomóc :D?
Wcześniejsza strona

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Gram peirwszy raz w returna 2.0 i mam pierwszy problem.

Robię zadania żeby zostać pomocnikiem harada, pomogłem thorbenowi z błogosławieństwami, i chciałem standardowo zabić lehmara żeby zdobyć księgę długów, aby thorben nauczył mnie otwierać zamki, ale po zabiciu lehmara on nie ma żadnych przedmiotów, więc co mam zrobić, aby nauczyć się otwierać zamki, skoro sposób z księgą długów nie działa? o_O

ajves

ajves

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 Dostań się do gildii złodzei

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Broń dla Harada. Da się ją zdobyć bez walki z tym orkiem w lesie?
I czy opłaca się grać Paladynem 2H i czeladnik u Harada?

Ło matko sorry! :)

Raczej się nie da ale można po prostu załatwić orka fajerbolem (może dwoma). W oryginale leżał sobie jeden za miastem w wejściu do jaskini ale tutaj nie.
Chyba się opłaca.

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie mogę zdobyć fajną broń 2H i nauczyć się walki nią w 1 rozdziale zanim przystąpię do gildii? (będę grał strażnikiem świątynnym)
2. Zanim dołączę do strażników, do jakich pobocznych gildii dołączyć? Złodziei i zabójców?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Robię zadania żeby zostać pomocnikiem harada, pomogłem thorbenowi z błogosławieństwami, i chciałem standardowo zabić lehmara żeby zdobyć księgę długów, aby thorben nauczył mnie otwierać zamki, ale po zabiciu lehmara on nie ma żadnych przedmiotów, więc co mam zrobić, aby nauczyć się otwierać zamki, skoro sposób z księgą długów nie działa? o_O
lehmara zabijesz dopiero jak bedziesz w gildii zabojcow,pozatym jego ksiazka jest w kufrze u niego w domu.

Post połączony: 2018-05-08, 17:41
ja mam pytanie za to od kogo oprocz Ramireza moge kupic czarną perłe?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn

Lehmara okradasz dla księgi a nie zabijasz ...

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Ustawienia --> Ustawienia gry --> Ustawianie obecnego celu

1. Chodzi mi blokowanie na celu, a nie zaznaczanie - mój błąd. Ktoś coś?

2. Jeszcze jedno, ma ktoś pomysł gdzie zdobyć fajną szpadę w 1 rozdziale? Ta podstawowa 30 obrażeń zaczyna być słaba, gildia złodziei na razie odpada, a wykuć nic nie mogę, bo nikt nie sprzedaje prętów.

3. Czy warto kupować pancerz Alrika za 500 sztuk złota, będąc łucznikiem?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić żeby dostać ciężka zbroje straży?

ajves

ajves

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra drugi raz sie spytam, bo nie otrzymałem odpowiedzi. Rozszerzy mi ktoś drugi sposób na dojście do gildii zabójców, bo ten nie działa i nie wiem czy specjalnie wracać savem sprzed kilku godzin, aby mieć ten wątek.
Drugi "sposób" podobno
Spoiler
"Pierwszy sposób jest wszystkim dobrze znany i polega na wykonaniu zadania od Gerbranda, ale jest drugi sposób. Wypytujemy o wszystko Ramireza - Złodzieja z kanałów. W końcu sypnie nam informacją o zabójcach, idziemy porozmawiać z Gilianem, zabójca po namyśleniu poleca nam przyjść do budynku portowego wieczorem, następnego dnia. Warto pamiętać, że tak jak w przypadku zauważenia zabójstwa Wambo, tak i tutaj mamy tylko jedną szansę.
Sposób nie jest pewny!
~Źródło - rpgrussia"

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.
przyzwanie warga,kiedy oni sie rzucą na niego,podbiegasz do skrzynki,zabierasz list i uciekasz,mi sie udalo za 1szym razem :)

Szkoda, ze maja go na hita, więc mam jakieś 1-2 sekundy na wejście, zabranie listu i ucieczkę, co jest praktycznie niemożliwe.
jak grasz na normalu(u mnie mial ponad 1100 ten herszt) to niemozliwe bo ja zdazylem wszystko ze skrzynki wziac i wyjsc niedrasniety

Nie gram na normalu, gram na hardzie. Po prostu ich ilość punktów życia powoduje, że te wszystko zwoje, przywoływane moby itp. nie ruszają ich totalnie. W sumie jedynym wyjściem jest zlurowanie ich na farmę pojedyńczo.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
https://gyazo.com/64e18d318e6717be71bf5025aef9f8c1
moze mi ktos powiedziec czemu nie moge wykonac 1 runy demonologii majac wszystkie skladniki bo sprawdzalem 15tyś razy,musze miec wyzszy rozdzial(mam 2) czy co?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ajves To jest, albo przynajmniej było w wersji 0060 tylko dla strażników

@arminvanbuuren a masz ten lepszy kamień runiczny od zwykłego?

Mam problem z kowalem do obozu, zagadał do mnie Erol o niego i jak poszedłem do Carla to nie mam z nim opcji dialogowych. Coś trzeba jeszcze po drodze zrobić? Ruskie napisały, że trzeba było tylko mu węgiel dać w rozdziale 1 co zrobiłem.

@RoTher kupić w zamku, w GD od tego typa co mu trzeba 24 kawałki mięsa przynieść

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka rzadki nie działa wiec zostaje legendarny,mam nadzieje ze to ten

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ukraść pierścień Constantina skoro Ramirez nie chce mnie uczyć otwierania zamków?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ukraść pierścień Constantina skoro Ramirez nie chce mnie uczyć otwierania zamków?
Nie potrzebujesz otwierania zamków do tej skrzyni.

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@RoTher ahh, a podchodzenie tyłem do tej skrzyni nadal działa? xD

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22