Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862803 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862803

Odpowiedzi 37317

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej ludzie mam pytanko co do wątku wodnego kręgu, zrobiłem już zadanie z zaopatrywaniem bandytów, więc Fernando poszedł siedzieć, pokonałem też szajkę Dextera i wiem, gdzie przebywają porwani ludzie, zostałem strażnikiem świątynnym i wysłano mnie do Lorda Hagena, pogadałem z nim i dostałem informacje, pomogłem też Laresowi z jego zastępcą, a mimo to nie mogę dołączyć do kręgu. Nie mam z Vatrasem żadnej linii dialogowej co do dołączenia, więc tutaj moje pytanie, to jakiś bug czy coś pominąłem? :D

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile jest wymagane punktów retoryki by przekonac Bromora do odstapienia nam Sonji na 3 dni?
Mam 15 i wciaz za mało

Potrzebne jest 20/21. Wtedy cena spada do 1k sztuk złota.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Hej ludzie mam pytanko co do wątku wodnego kręgu, zrobiłem już zadanie z zaopatrywaniem bandytów, więc Fernando poszedł siedzieć, pokonałem też szajkę Dextera i wiem, gdzie przebywają porwani ludzie, zostałem strażnikiem świątynnym i wysłano mnie do Lorda Hagena, pogadałem z nim i dostałem informacje, pomogłem też Laresowi z jego zastępcą, a mimo to nie mogę dołączyć do kręgu. Nie mam z Vatrasem żadnej linii dialogowej co do dołączenia, więc tutaj moje pytanie, to jakiś bug czy coś pominąłem? :D
a z saturasem nie masz jakiegos dialogu? ornamenty przyniosles nefariusowi?byc moze listu od dextera nie przeczytales,duzo opcji jest

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Darant 20pkt

Sorka. Nie odświeżyłem strony.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można gdzieś w opcjach ustawić zaznaczanie celu? W podstawce i R1.0 było to bardzo przydatne. W R2.0 widzę, że gdzieś zniknęło. Można się jakoś dostać do tej opcji?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Ustawienia --> Ustawienia gry --> Ustawianie obecnego celu

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę jakąś kopalnie zelaza? Albo miejsce gdzie moge kupic rudy zelaza w duzych ilosciach?

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Tak, gadałem z Saturasem, aktualnie została mi opcja dialogowa o zwiększenie many, ale i tak mi odmawia bo nie należę do kręgu, a co do ornamentów, to mam dwa, kolejny trzyma lares a jeszcze kolejny paladyni - nie mam opcji dialogowej o te dwa. List Dextera też przeczytałem, nawet powiedziałem Vatrasowi o tym, że odnalazłem zaginionych, pokazałem mu ten list i dalej nie mam opcji dołączenia.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do obrazen kosturu dolicza sie siła, mana czy int?
Jakies rady co to 1 i 2 rozdziału nekromantą?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@JustNatex ornament u paladynów ma Lothar a nie Lord Hagen . Baltram zastąpi Laresa a ty musisz przejść się z nim do wykopalisk (tam da ci ornament).

@xDeus17174 Inteligencja

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy jak już w zadaniu o dzienniku Vatrasa wzialem dialog ze szukam jednej z tych rzeczy to da sie ukonczyc jeszcze ta misje??

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maststs @arminvanbuuren Gdy miałem dialog z Laresem o udanie się na wykopaliska to cały czas mówił, że nie ma zastępcy, mimo że gadałem z Baltramem. W końcu przespałem się, zapisałem grę a potem ją wczytałem po czym odhaczył się i poszedł ze mną na wykopaliska, dzięki za pomoc :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@tldr Da się to przenieść do gallahada ale tego nie zrobimy testowaliśmy summony i obecnie są naprawdę bardzo mocne a ty chcesz żeby nie miały wad? nie ma takiej opcji obecnie summony maja jedna wadę są uselees na bossy i tak pozostanie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

antek009

antek009

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Broń dla Harada. Da się ją zdobyć bez walki z tym orkiem w lesie?
I czy opłaca się grać Paladynem 2H i czeladnik u Harada?

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie runy sie oplaca uczyc nekro w 1 rozdziale albo na poczatki drugiego?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
przepis na wytapanie złota byl w opuszczonej kopalni ta?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Antonio

Antonio

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem z Falkiem, w obozie myśliwych gość chce dostać rzadkie trofea
za podzielnie się wiedzą jak wytworzyć pancerze. I teraz mój problem gdzie szukać tych rzadkich zdobyczy ? ;d  jakieś wskazówki ? 

ajves

ajves

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzień dobry gracze. Otóż nie spotkałem Asmala, który zabija wambo (byłem o 2 w nocy) w górnym mieście i pewnie zepsułem to zadanie i wyczytałem,  że niby jest jakaś druga opcja, aby dojść do gildii zabójców. Mógłby ktoś dokładniej ją wytłumaczyć? Co nowego dodaje wątek gildii zabójców w Returnie 2.0, bo troche już zapędziłem się z fabuła i nie wiem czy cofać te kilka godzin :/

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xDeus17174  Zależy. Gdy strzelisz gościa strzałą ciemności 5 razy to masz 50% penetracji pancerza na broń białą. Summony są mocne ale bezużyteczne na bossów.

@arminvanbuuren ... ta (w głąb jaskini na stoliku obok demona).

@Antonio Z bossów. Przykładowo warg/wilk w kanionie w Jarku = Pancerz z skóry warga.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O regeneracji many ktos cos?

0 użytkowników
Do góry