Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8380414 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8380414

Odpowiedzi 37317

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Postanowiłem wziąć Grimesa do swojego obozu. Przyszedłem z nim pod kopalnię złota i co dalej? Mam z nim opcję dialogową, po której on i drugi skazaniec stoją pod jej wejściem, tylko nie wiem, co mam dalej robić. Jak przechodzę do innej lokacji, to on znika z miejsca, gdzie był i nie pojawia się nigdzie. Chyba, że źle szukam. Ktoś wie, co mam robić?
Może jest tam gdzie go po raz pierwszy spotkałeś

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Loop Tak wszystkie.
@shadow34443 Cholera nie. Myślisz, że to właśnie miało związek z tym?

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@Loop Tak wszystkie.
@shadow34443 Cholera nie. Myślisz, że to właśnie miało związek z tym?
Tak on wzamian za to wykonuje ten test na najemnika

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@shadow34443 Dziwna sprawa bo cofnąłem zapis gry i poszedłem do Laresa a tam nie mam dialogu z nim na temat przyłączenia do gildii. Wiem że był wcześniej i mi zniknął. Dziwna sprawa. Trudno. Jeszcze nie zdecydowałem do której gildii pójdę i mam nadzieję, że nie wyskoczy mi kolejny jakiś błąd.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@shadow34443 Dziwna sprawa bo cofnąłem zapis gry i poszedłem do Laresa a tam nie mam dialogu z nim na temat przyłączenia do gildii. Wiem że był wcześniej i mi zniknął. Dziwna sprawa. Trudno. Jeszcze nie zdecydowałem do której gildii pójdę i mam nadzieję, że nie wyskoczy mi kolejny jakiś błąd.
a pogadałeś z Vatrasem o tym że hagen cię nie przyjmie ?

Post połączony: 2018-04-02, 22:08
ps  polecam paladynów :P

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@tedddy_bear

Aaa już wiem o co chodzi, po prostu zdobyłeś szacunek najemników i nie gadałeś z Torlofem tylko od razu pobiegłeś do Lee no i zaliczył Ci to zadanie "adoption of the mercenaries". A zadanie ze strażnikami Torlof zleca jako test do dołączenia do najemników (w ramach zadania "adoption of the mercenaries")  , a nie po dołączeniu do najemników, Lares nie ma nic do tego :F

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@tedddy_bear
Z laresem popełniłeś błąd który ja zawsze popełniałem. Czyli czekałem z poruszeniem tej opcji dialogowej o ułatwionym przyjęciu do danej gildii co nie jest właściwym rozwiązaniem. Tracimy tą opcję kiedy powiemy czy to andre czy to lee, że chcemy do nich dołaczyć.
Kolejna sprawa jest taka, żeby nie wybierać nigdy opcji z ułatwionym przyjęciem do najemników. Gdyż tą misję i tak dostajemy od corda. Należy najpierw pogadać z lee o wodnym kręgu a ten nas skieruje do corda. Cordowi z kolei wspominamy, że potrzebujemy pomocy w zostaniu najemnikiem a ten w zamian chce abyśmy udali się do dextera i wypytali o patricka.
Od torlofa natomiast zawsze dostajemy wybór dwóch misji - zebrać czynsz od sekoba lub pozbyć się milicji u bengara. Jak się domyślasz musisz wybrać tą drugą opcję aby cord zlecił swoje zadanie :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś wie co Falkowi odjebało w AB? Kiedy wbijam tam do nich to mówi, że mam oddać mu jego miecz i zaczyna mnie atakować.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@Harwing co ????? xDDDDDDDDDDDDDDDD chyba mózgi z alrikiem albo rodem mu się pozamieszały

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś wie co Falkowi odjebało w AB? Kiedy wbijam tam do nich to mówi, że mam oddać mu jego miecz i zaczyna mnie atakować.

Może to jakiś easter egg, to co to za miecz  :trollface:

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Skąd wziąć hełm rycerza/paladyna czy jak sie tam zwie

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeżeli ktoś gra na najnowszym AB i Falk jest fochnięty to musicie przyzwać jego mieczyk oto kodzik: itmw_2h_master_01
po wszystkim śmiga ładnie.

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak rozwinąc zadanie "magic guru " w dzienniku  pisze mi zebym znalazł jakiegos goscia od bagiennego ziela . Gdzie właczyc funkcje zeby pokazywało mi ile obrażen bije ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie ma takiej opcji od dawna.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@Loop Jest taka opcja
@totti112  Opcje i tam show static czy coś takiego zaraz sprawdze i napisze dokładnie

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie, nie ma opcji która pokazuje ile się zadaje obrażeń, gdyż została ona usunięta, ale skoro wiecie swoje to powodzenia

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@Loop jakoś ja mam ową opcję

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Właśnie ubilem Kruka. Biorąc pod uwagę, że zrobiłem to późno, to walka polegała na tym, że zbierałem sobie fsnty, a demony przewagę przeze mnie biły sobie Kruka. (AB daje taką możliwość) kruk miał przy sobie zajebisty Staff dwureczny z efektem pioruna jak szpon. Pytanie mam, co ze szponem. Pierwszy raz w ogóle gram magiem. Pytania brzmi, jak i czym go naładować i czy zostanie mi po nim runa jak w przypadku uriziela? Słyszałem o jakimś lądowaniu go duszą Syniaka, albo innymi duszami. Co jest lepsze? I jeszcze ponoć jakąś szatę można poświęcić. W którym rozdziale?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Loop jakoś ja mam ową opcję
Okej, to graj dalej na tej bóg wie jak starej wersji

Post połączony: 2018-04-03, 00:41
Właśnie ubilem Kruka. Biorąc pod uwagę, że zrobiłem to późno, to walka polegała na tym, że zbierałem sobie fsnty, a demony przewagę przeze mnie biły sobie Kruka. (AB daje taką możliwość) kruk miał przy sobie zajebisty Staff dwureczny z efektem pioruna jak szpon. Pytanie mam, co ze szponem. Pierwszy raz w ogóle gram magiem. Pytania brzmi, jak i czym go naładować i czy zostanie mi po nim runa jak w przypadku uriziela? Słyszałem o jakimś lądowaniu go duszą Syniaka, albo innymi duszami. Co jest lepsze? I jeszcze ponoć jakąś szatę można poświęcić. W którym rozdziale?

Szatę o ile jesteś nekromantą. Najlepiej oddać szpon Saturasowi tak czy inaczej bo runy niestety nie są zbyt dobre. Ogólnie to porozmawiaj z Xardasem bo on będzie miał więcej do powiedzenia na ten temat :)

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@Loop ja gram na najnowszej 066 r2

0 użytkowników
Do góry