O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8380396
Odpowiedzi 37317
shadow34443
@Jao Nic nie pisałem o ulepszaniu?! Chyba jesteś jeszcze łikendowy;)Post połączony: 2018-04-03, 14:17@shadow34443 Jeśli ci chodzi o inteligencję z warzenia mikstur to jest chyba 5pkt na rozdział, tak wiec sam oceń ile stracisz.
@shadow34443Ogólnie nikt nie wie na jakiej wersji grasz, mówisz że masz rzeczy w opcjach których nikt nie ma, minął rok nadal nie wiesz jak zdobyć hełm paladyna, potrzebujesz chuj wie po co miliona alkoholu, wypowiadasz się na temat rzeczy o których nie masz pojęcia powodując kolejne głupie pytania, jesteś trollem czy jak
Washion
totti112
Loop
Morty
Jao
@Jao Nic nie pisałem o ulepszaniu?! Chyba jesteś jeszcze łikendowy;)
@totti112 Dużego wyboru nie masz Lester, Netbek albo ktoś w nowym obozie sekty.@Washion Wchodzisz do miasta orków, bierzesz zadanie 'najemnik orków', jeśli jesteś wojownikiem to orkową arenę i KONIECZNIE misję 'dark rituals', jeśli grasz magiem to wystarczy że zrobisz dark rituals. Jeśli grasz na trudnym to mając żywego UR karrasa masz możliwość wykonania najlepszej kuszy w grze. ( Uk karras nie jest potrzebny)Mając zadanie 'najemnik orków' nie możesz zabić żadnego orka. ( ani w GD ani w Khorinis)@Loop Oddawanie Szponu dla Vatrasa jest głupim posunięciem, tracisz quest na More Ultaru i możliwość wyrżnięcia fortu paladynów. W Ret2.0 Szpon daje ci jedno zaklęcie którego obrażenia zależą od poświęconych dusz.
Its Mre
@totti112 Pogadaj z Fregyalem (pustelnik niedaleko latarni Jacka).
Znalazłem dzieki i jeszcze jedno pytanie gdzie jest miejsce które mam znaleść odnośnie bagiennego ziela ?