Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8210489 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8210489

Odpowiedzi 37317

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak uzyc zwoju wskrzeszenia ? Niestety Skip mi umarł , jaszczury go dopadły :C

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Muszę zabić Opolosa, żeby zostać Nekromantą, jakieś pomysły jak? Ciągle ktoś jest obok niego i się rzucają na mnie :x

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć pancerz myśliwych, jesli zostalem czeladnikiem Harada? Potrzebny mi do tego by myśliwi ze mną rozmawiali

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@totti112 musisz znaleźć spis skrótów na themodders lub na rpgrussia

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, poradziłem sobie z Opolosem.
Zostałem nekromantą, ale Xardas nie chce mnie nauczyć 1 kręgu magii mówiąc, że nie jestem gotowy.
Kiedy mnie go nauczy, dopiero w 2 rozdziale? Jakoś kiepsko widze Jarkendar bez czarów jako mag ;x

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ok, poradziłem sobie z Opolosem.
Zostałem nekromantą, ale Xardas nie chce mnie nauczyć 1 kręgu magii mówiąc, że nie jestem gotowy.
Kiedy mnie go nauczy, dopiero w 2 rozdziale? Jakoś kiepsko widze Jarkendar bez czarów jako mag ;x
nie musisz czasami miec okreslonych punktow many/inteligencji?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś z was grał Magiem Ognia ? Podobno jest ciężko, dlatego zastanawiam się nad poziomem normalnym.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kam1802 @Loop W Ret2.0 jest bug który umożliwia klonowanie stalowych prętów, więc Harad jest najpewniejszym mistrzem jeżeli chodzi o kasę. Na łatwym i normalnym nie masz ograniczeń co do wydobywania rudy żelaza w pierwszym akcie, Wąż uczy wytapiania stalowych prętów.
@Maravel Musisz mieć odpowiednią ilość inteli i many ( nie pamiętam dokładnie ile)
@tldr Grałem, przeszedłem na trudnym, i tak jest ciężko. Jeżeli zamierzasz grać na Alt Balansie to nie mogę ci za bardzo pomóc.
@Vechpro Musisz wykonać zadanie od Falka, Falk każe ci zdobyć trzy skóry Cieniostwora. ( można je znaleźć w kliku różnych miejscach bez zabijania ani jednego cieniostwora)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Loop nie wiem na jakiej wersji grałeś ale ja z kopania złota uzbierałem najwyżej 80 tysięcy z czego 30 w Jarkendarze, a Sakta Nomen kosztuje 50 tysięcy, jeśli chodzi o zioła to za każde 15 mikstur jest +1 do inteligencji więc większość lepiej zużyć na alchemie.

Post połączony: 2018-03-20, 21:05
@Morty Jak wygląda ograniczenie wydobywania żelaza/rudy na trudnym i legendarnym poziomie trudności?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gram na najnowszej na hardzie także oszczędź sobie takie debilne komentarze :F jak odpuszczasz sobie te zajęte przez kopaczy, no to już Twój problem

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto uczy regeneracji pż i staminy w wersji 66 ? I kto teraz uczy mikstury siły, bo u Igaraza nie mam jej

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gyoshi regeneracji staminy i pż chyba uczy Vatras od 2 rozdziału, a tworzenie mikstury siły nauczy Cię Constantino.

Gdzie znajdę nową broń dla Skipa do questa "Weapon for Skip"? :f

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na końcu tej plaży gdzie jest statek paladynów

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skąd wziąść składniki potrzebne do run pierwszego i drugiego kręgu w pierwszym rozdziale? Głównie rozchodzi się o czarną pęrle. Niestety od Fatima jej nie wziąłem... I jest quest od xardasa, który chce bym przyniósł mu coś z krasztoru magów ognia. Ktoś wie o co chodzi i gdzie?

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Loop Nie oszczędziłem żadnego i gram na normalnym. Poza tym sprostowanie to nie debilny komentarz, wprowadzasz ludzi w błąd a to nie ładnie.

Post połączony: 2018-03-20, 22:28
@xMefistox czarną perłę ma Lutero, Xardas też chyba 1 sprzedaje, czasem wypadają ze skrzyń z klejnotami. Musisz mu przynieść jego rękopisy, pierwszy jest w bibliotece, a drugi w skarbcu (klucz jest w 1 ze skrzyń w sypialni magów po prawej stronie).

Post połączony: 2018-03-20, 22:31
@Gyoshi Regeneracji życia uczy asasyn z nowej lokacji, wytrzymałości możesz się nauczyć tylko jako wojownik od odpowiednich mentorów (Wulfgar u strażników miejskich ale nie wiem jak z resztą ale łatwo powinieneś to znaleźć).

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja wprowadzam w błąd? XD Chłopaku dosłownie kopałem 3 dni temu więc wiem ile wykopałem, także to Ty wprowadzasz w błąd, specjalnie moge się cofnąć nawet do save'a i nagrać i wrzucić Ci na youtube :F to że Ty czegoś nie potrafisz nie znaczy, że każdy nie potrafi :F

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A jak się dostać do biblioteki? Kto ma klucz?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kam1802 Masz licznik zmęczenia, jak dobije on do 100% to twoja postać przestanie regenerować wytrzymałość i kopać, zmęczenie można zmniejszyć snem (ale jest limit 8h na dzień),spalenie skręta obniża zmęczenie o 10%, woda z pustyni adanosa obniża zmęczenie do  0(ale to już w 2,3,4 akcie)

@tldr Przygotuj się na maskowanie borni 2 ręcznej, zbieranie grzybów i dość ciężki start.
Spoiler
Mana :
-Dary bogów
-ciasta grzybowe,
-gulasz z grzybów (nauka u Snaffa),
-tabliczki,
-wino z języków ognistego jaszczura,
-mutageny,
-ukradnij ze skarbca magów ognia przepis na miksturę (przepis normalnie jest do oddania do jednego z guru, ale jak grałem magiem ognia to Neoras nauczył mnie z niego korzystać co w sumie dało mi jakieś +25 do many)
-zanim nauczysz się wyrabiania biżuterii z rudy, noś zestaw kapłana z Jarkendaru
Link do położenia biżuterii:
http://www.worldofgothic.com/images/g2addonkarten/addonworld_ringsamus.jpg

HP : Szarlotka, eliksir życia + mutageny, kompoty (nauka u kucharza w gd)

Nie zapomnij o maksowaniu broni 2h bo bez tego może być ci ciężko, i skupuj wodę święconą (lub same puste butelki)
Może potem dopisze jeszcze kilka ciekawostek.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Loop Nie wiem co tu do potrafienia wystarczy kopać, śmiało wrzuć film.

Post połączony: 2018-03-21, 07:09
@Morty Dzięki za info.

0 użytkowników
Do góry