PN'y to tam małe piwo, zakładam że wziąłeś 2 razy bonusy w 1 rozdziale od Innosa na siłe? Akurat jeżeli chodzi o bronie na siłe to cięzko mi teraz powiedzieć bo gram pod dexa i przy wejściu do GD (wcześniej wyczyszczony fort Azgan) miałem 300 zręki

Jak teraz wyczyściłem fortece, to Malbar ma fajny dwuręczniak (250 siły) następnie byś musiał wbić do zatopionej wieży Xardasa i ubić tamtejszego bossa (20k HP) żeby mieć Dark Vowa (320 dmg 270 siły bodajże) ale z tym to już trudniej i jak już mówiłem cięzko powiedzieć bo czyszcząc to miałem broń 320 dmg i 50% armor pena, moze ktoś szerzej się wypowie jak to z broniami jest. No ewentualnie w starej kopalnii można znaleźć topór 200 siły 230 dmg
A i bym zapomniał, w Jarku też jest fajny dwuręczniak dropi z bossa (obok tego domu budowniczych gdzie trzeba akrobatyki żeby skoczyć, ewentualnie dobrze trafić). Dobij równiez alchemie do bodajże 30, w jednym ze skarbów Grega w Jarku (a dokładnie tym obok szpady Abigail) jest krew smoka dzięki której możesz ulepszyć potka siły/dexa czegokolwiek że zamiast 2 daje 5 pkt