Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8224415 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8224415

Odpowiedzi 37317

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z ss będzie ciężko, bo chwilowo nie mam dostępu do peceta ale gram pod siłkę, 34 level, 200 siły, 60%2h
Wiem że mało siłki, ale jeszcze nie za bardzo umiem rozdawać pn bo to pierwszy raz jak przechodzę :D

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
PN'y to tam małe piwo, zakładam że wziąłeś 2 razy bonusy w 1 rozdziale od Innosa na siłe? Akurat jeżeli chodzi o bronie na siłe to cięzko mi teraz powiedzieć bo gram pod dexa i przy wejściu do GD (wcześniej wyczyszczony fort Azgan) miałem 300 zręki :F Jak teraz wyczyściłem fortece, to Malbar ma fajny dwuręczniak (250 siły) następnie byś musiał wbić do zatopionej wieży Xardasa i ubić tamtejszego bossa (20k HP) żeby mieć Dark Vowa (320 dmg 270 siły bodajże) ale z tym to już trudniej i jak już mówiłem cięzko powiedzieć bo czyszcząc to miałem broń 320 dmg i 50% armor pena, moze ktoś szerzej się wypowie jak to z broniami jest. No ewentualnie w starej kopalnii można znaleźć topór 200 siły 230 dmg

A i bym zapomniał, w Jarku też jest fajny dwuręczniak dropi z bossa (obok tego domu budowniczych gdzie trzeba akrobatyki żeby skoczyć, ewentualnie dobrze trafić). Dobij równiez alchemie do bodajże 30, w jednym ze skarbów Grega w Jarku (a dokładnie tym obok szpady Abigail) jest krew smoka dzięki której możesz ulepszyć potka siły/dexa czegokolwiek że zamiast 2 daje 5 pkt

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę pierścienie kapłanów? Fajny bonus do many dają :s

Orientuje się może ktoś ile potrzeba many i inta na 4 krąg magii (nekromanta)?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Alc już dawno na 70 od robienia potek XD a ten boss to jest koło tej świątyni z zombie tam za mostem rozwalonym? Bo już tam byłem i żadnego bossa nie uświadczyłem :/

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
4 pytanka w takim razie:
1. Sa jakies nowe zadania dla strazy i paladynow w stosunku do ret 1.0?
2. Jesli nie tarcza dla najemnika, to jaki najlepszy build dla niego w takim razie( zastanawiam sie miedzy tymi 2 frakcjami)
3. O co chodzi z tymi darami bogów, bo mam 20 pare pkt karmy u obu Bogów i 18 lvl i nic takiego nie mam
4. Jakie są progi statystyk? Bo widze ze od 64 sily wydaje po 2pn, z bronia to samo od 34 bodajze
Gram ofc na alt balance poziom hard

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
4 pytanka w takim razie:
1. Sa jakies nowe zadania dla strazy i paladynow w stosunku do ret 1.0?
2. Jesli nie tarcza dla najemnika, to jaki najlepszy build dla niego w takim razie( zastanawiam sie miedzy tymi 2 frakcjami)
3. O co chodzi z tymi darami bogów, bo mam 20 pare pkt karmy u obu Bogów i 18 lvl i nic takiego nie mam
4. Jakie są progi statystyk? Bo widze ze od 64 sily wydaje po 2pn, z bronia to samo od 34 bodajze
Gram ofc na alt balance poziom hard

1. Jasne że tak
2. 2H/1H ogólnie to można grać jak się chce, frakcja nie ma aż takiego znaczenia
3. Potrzeba 100 karmy
4. co 50 bodajże dla siły/zręki, 30-60-90 dla broni (a może i nawet 30-50, cięzko stwierdzić)

punkty nauki ważne tylko na początku  :D

Post połączony: 2018-03-21, 22:11
Alc już dawno na 70 od robienia potek XD a ten boss to jest koło tej świątyni z zombie tam za mostem rozwalonym? Bo już tam byłem i żadnego bossa nie uświadczyłem :/

A rozkopałeś tamtejszy "nagrobek"?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A powiem ci że nie wiem... :P a propos jeszcze bonusów to nie brałem 2 razy u innosa, wziąłem raz

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A najemnicy maja dostep do podobnych tarcz jak paladyni potem? Bo z tego co widze rycerze maja calkiem fajne tarcze, natomiast najemnikow z tarczami zbytnio nie widze

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tarcze zdobywa się niezależnie od gildii, ale problem z nimi jest taki, że tylko jako paladyn można wymaksować skill walki tarczą - inni muszą się ograniczyć do 50%.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale ja nie mam zadnych %, alrik mnie moze nauczyc za 10pn nauki walki z tarczą, i w statystykach widnieje opis begginer 1, wiec jak to rozwinąc dalej

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na czym polega zwiększanie siły spella przez inteligencję? Jest tak że np: siła spella, plus inta? Bo rośnie mi inta, ale w opisie spella dalej tyle samo ma dmg. 8 czym jest magic power? Co to daje i jak to zwiększyć? Na czym polega demonologia?

Dne207

Dne207

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie kiedy mogę dostać się do GD po których questach ?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz poprowadzić wątek jarkendaru jak w podstawce

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Chcąc grać jako nekromanta, W co i jak mam pojsc na poczatku żeby jakoś sensownie walczyć? Pytam bo nie chciałbym zniszczyć sobie postaci na początku za bardzo... Jak pobudować postać, od czego zacząć i jaką bronią bić początkowo...

Dne207

Dne207

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak daleko ten wątek mam doprowadzić? Już dość sporo questow tam zrobiłem

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chcąc grać jako nekromanta, W co i jak mam pojsc na poczatku żeby jakoś sensownie walczyć? Pytam bo nie chciałbym zniszczyć sobie postaci na początku za bardzo... Jak pobudować postać, od czego zacząć i jaką bronią bić początkowo...

Gram nekromantą i właśnie kończe 2 rozdział, moja rada na początek to taka:
Pakuj w zwinność na początku i 2H do 60%, można znaleźć dobrą włócznię 2H (nie pamiętam gdzie) od bodajże 80 zręczności która w zupełności wystarczy do czasu zostania nekromantą. Zręczność dodatkowo przyda się do akrobatyki (przydatne) i umiejętności złodziejskich.
Nie czytaj książek itp, dopiero jak zostaniesz nowicjuszem u Xardasa, to samo tyczy sie alchemii i nauki u Gallahada.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale ja nie mam zadnych %, alrik mnie moze nauczyc za 10pn nauki walki z tarczą, i w statystykach widnieje opis begginer 1, wiec jak to rozwinąc dalej
W normalnej nauce walki u Alrika rozwijasz skill tarczy, pakując weń PN.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę "Nocnego Łowce" tego cieniostwora polującego w nocy z zadania dla myśliwych?
I gdzie znajde tego "ścierwojada" (z questa na zostanie przywódcą myśliwych) na alternatywnym balansie? Z tego co pamiętam był on niedaleko obozu sekciarzy przy czarnym trollu, a teraz go tam nie ma ;x

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W kotlinie Xardasa, ja miałem Slokersa niedaleko tego druida przy klifie. Obiegnij mapę

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak zabić tego ognistego cieniostwora z domku uczonych, tego co się pojawia kiedy mamy iść do globusa architektów żeby wejść na pustynię adanosa?

0 użytkowników
Do góry