Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824142 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824142

Odpowiedzi 37317

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To teraz gdzie jest klucz bo wyklepałem wszystkich orków na tym galeonie a wyświetla mi się że nie mam klucza do skrzyni z prawej strony tronu przywódcy

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś sposób żeby włączyć kody na hardzie i spróbować jakoś kodami naprawić ten bug (gram z alt balancem, ale bez najnowszej wersji)?

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejne pytania co zrobić aby ur shak przestał się na mnie gniewać za zabicie jego mistrza.

2.Pytanie w zadaniu gift for hannah gdzie hanna trafia do więzienia po przepytaniu wszystkich w mieście skończyły mi się dialogi jedyne co mogę zrobić to porozmawiać z tym gościem co ją wrobił ale nie mam na niego dowodów i on mi nic nie powie prosił bym o powiedzenie mi co dalej trzeba zrobić bo szukam 30 min i nic zaleźć nie mogę

3. Pytanie całkiem możliwe że zabiłem torraka tego co daje ulu mulu jest jakiś inny sposób by je zdobyć lub czy on się zrespi po tym jak dostane quest od ur shaka jeśli tak to jak aktywować tego questa ?

# z góry dziękuje za pomoc :)

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem, gdzie mam zadać to pytanie, bo w zasadzie ni to do dyskusji na temat modyfikacji, ni do problemów technicznych ani tutaj nie pasuje, no ale zadam je tu.

Czy te linki z tematu odnośnie modyfikacji są aktualne? Ponieważ tamten post ostatni raz edytowany był w 2017 roku, i z tego co widzę to do pobrania jest wersja 0066 R2. Czy to jest aktualna wersja?

Oraz czy Autotranslate angielskiego mam wgrać ten na 0065? Bo pamiętam, że jak kiedyś to instalowałem, to na którąś nowszą wersję, trzeba było wgrać angielską wersję z poprzedniej wersji.

## ja też z góry dziękuję za pomoc :D

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kolejne pytania co zrobić aby ur shak przestał się na mnie gniewać za zabicie jego mistrza.

2.Pytanie w zadaniu gift for hannah gdzie hanna trafia do więzienia po przepytaniu wszystkich w mieście skończyły mi się dialogi jedyne co mogę zrobić to porozmawiać z tym gościem co ją wrobił ale nie mam na niego dowodów i on mi nic nie powie prosił bym o powiedzenie mi co dalej trzeba zrobić bo szukam 30 min i nic zaleźć nie mogę

3. Pytanie całkiem możliwe że zabiłem torraka tego co daje ulu mulu jest jakiś inny sposób by je zdobyć lub czy on się zrespi po tym jak dostane quest od ur shaka jeśli tak to jak aktywować tego questa ?

2.rozmawiales z coragonem,hagonem i joe? jesli nie to porozmawiaj szczegolnie z tym ostatnim
3.tarrok jest naprzeciwko chaty cavalorna na malym wzgorzu obok wieży,bedzie walczyl ze szkieletami.Zadanie z ulu mulu dostaniesz gdy podejdziesz do swiatyni sniacego,nastepnie xardasa i ur-shaka,ten wysle Cie do tarroka,ale najpierw musisz mu przyniesc orkowe lekarstwo ktore ma chyba ur-shak,co do owego szamana,gdy jest obrazony rzuc na niego zaklecie zapomnienia

Post połączony: 2018-03-12, 01:05
Nie wiem, gdzie mam zadać to pytanie, bo w zasadzie ni to do dyskusji na temat modyfikacji, ni do problemów technicznych ani tutaj nie pasuje, no ale zadam je tu.

Czy te linki z tematu odnośnie modyfikacji są aktualne? Ponieważ tamten post ostatni raz edytowany był w 2017 roku, i z tego co widzę to do pobrania jest wersja 0066 R2. Czy to jest aktualna wersja?

Oraz czy Autotranslate angielskiego mam wgrać ten na 0065? Bo pamiętam, że jak kiedyś to instalowałem, to na którąś nowszą wersję, trzeba było wgrać angielską wersję z poprzedniej wersji.

## ja też z góry dziękuję za pomoc :D
https://www.youtube.com/watch?v=OZCjjnG483U
tu jest wszystko,od wersji returninga do zangielszczenia

Post połączony: 2018-03-12, 01:08
To teraz gdzie jest klucz bo wyklepałem wszystkich orków na tym galeonie a wyświetla mi się że nie mam klucza do skrzyni z prawej strony tronu przywódcy
klucz powinienem miec orkowy elita,sprawdz dokladnie wszystkie ciala albo wczytaj gre przed wyrznieciem wszystkich jesli nie mozesz znalezc

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Która ścieżka opiekunów jest najlepsza dla nekromanty? Woda zwiększa manę o 100 ale nie wiem czy Kreol uczy zaklęć nekromantów z 5 i 6 kręgu.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do krypty inubisa?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dostaniesz z biegiem fabuły.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aminvanbuuren:
Dzięki, jeszcze jakbyś mógł mi powiedzieć gdzie ukrywa się skrót do włączenia returninga? Zrobiłem wszystko krok krok jak w tym filmie i nigdzie nie mogę go znaleźć.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gram na wersji 0066 i mam taki problem ponieważ jest opcja że szkielety zabiły tarroka lub ja w trakcie expienia.
i nie wiem co mam teraz zrobić w kwesti ulu mulu czy po wzięciu questa od ur shaka dotyczącego ulu mulu on się znowu zrespi czy już nic nie mogę z tym zrobić jeśli tak to jak włączyć marvin i zespałnować sobie ulu mulu plus czy to mi nie zepsuje saveu ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chyba już ktoś pisał, że Tarrok pojawia się dopiero po rozmowie z Ur-Shakiem.

You didn't grow.
You didn't improve.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy

2.rozmawiales z coragonem,hagonem i joe? jesli nie to porozmawiaj szczegolnie z tym ostatnim
3.tarrok jest naprzeciwko chaty cavalorna na malym wzgorzu obok wieży,bedzie walczyl ze szkieletami.Zadanie z ulu mulu dostaniesz gdy podejdziesz do swiatyni sniacego,nastepnie xardasa i ur-shaka,ten wysle Cie do tarroka,ale najpierw musisz mu przyniesc orkowe lekarstwo ktore ma chyba ur-shak,co do owego szamana,gdy jest obrazony rzuc na niego zaklecie zapomnienia

#2 zadanie
z coragonem i joe nie mam żadnych dialogów quest zatrzymał się w momencie gdy porozmawiałem z Gasparem (tym co wrobił hanne) i powiedziałem mu że uważam że jest winny lecz nie mam dowodów

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Hakona wypytałeś o kradzież, a Abigail o osobę Gaspara?

You didn't grow.
You didn't improve.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A więc trzeba wrócić się do abigail tak właśnie miałem zrobić ale po tym jak przeczytałem że z joem i coragonem trzeba pogadać myślałem że mi się quest  zbugował dobra dzięki jak przysiądę do gothica to zobaczę czy wszystko będzie działać

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
aminvanbuuren:
Dzięki, jeszcze jakbyś mógł mi powiedzieć gdzie ukrywa się skrót do włączenia returninga? Zrobiłem wszystko krok krok jak w tym filmie i nigdzie nie mogę go znaleźć.
powinienen byc na pulpicie standardowo a jak nie to bedzie w folderze system

Post połączony: 2018-03-12, 17:26
Która ścieżka opiekunów jest najlepsza dla nekromanty? Woda zwiększa manę o 100 ale nie wiem czy Kreol uczy zaklęć nekromantów z 5 i 6 kręgu.
raczej do many zeby spamic zakleciami

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Ale czy Kreol będzie mnie uczył po zniknięciu Xardasa? Bo na razie uczył mnie tylko Sakta Nomen.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Ale czy Kreol będzie mnie uczył po zniknięciu Xardasa? Bo na razie uczył mnie tylko Sakta Nomen.
tego nie wiem bo nie gralem nekro nigdy,ale wydaje mi sie ze tak chyba ze ktos wie kto tego uczy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem na pustyni Adanosa i w małej wieży spotkałem maga 25k życia boss jest jakiś sposób żeby go zabić bo czego bym nie próbował to się wywalam to od odbitego dmg x 700 na strzał lub od tej pasywki którą aktywuje co 5 sek (ognisty deszcz obszarówka nie mam nawet jak od tego uciec) jest wogóle przymus aby go zabijać da mi on potrzebną tabliczke aby otworzyć piramidę czy coś w tym stylu?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jestem na pustyni Adanosa i w małej wieży spotkałem maga 25k życia boss jest jakiś sposób żeby go zabić bo czego bym nie próbował to się wywalam to od odbitego dmg x 700 na strzał lub od tej pasywki którą aktywuje co 5 sek (ognisty deszcz obszarówka nie mam nawet jak od tego uciec) jest wogóle przymus aby go zabijać da mi on potrzebną tabliczke aby otworzyć piramidę czy coś w tym stylu?
nie nie jest potrzebny do zadania,mozna go zbugowac przy drzwiach/scianie i naparzac w niego,a gdy uzywa tzw deszczu ognia to uciec za sciane z przygotowaną potą,jesli padasz na raz to wroc do niego pozniej

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do tworzenia zwojów? Chę sobie wyczyścić zamek  w GD (swoją drogą ładnie zaimplementowany zen z LHivera) i bez spelów deszczu ognia się nie obejdzie.

0 użytkowników
Do góry