Kolejne pytania co zrobić aby ur shak przestał się na mnie gniewać za zabicie jego mistrza.
2.Pytanie w zadaniu gift for hannah gdzie hanna trafia do więzienia po przepytaniu wszystkich w mieście skończyły mi się dialogi jedyne co mogę zrobić to porozmawiać z tym gościem co ją wrobił ale nie mam na niego dowodów i on mi nic nie powie prosił bym o powiedzenie mi co dalej trzeba zrobić bo szukam 30 min i nic zaleźć nie mogę
3. Pytanie całkiem możliwe że zabiłem torraka tego co daje ulu mulu jest jakiś inny sposób by je zdobyć lub czy on się zrespi po tym jak dostane quest od ur shaka jeśli tak to jak aktywować tego questa ?
# z góry dziękuje za pomoc 
2.rozmawiales z coragonem,hagonem i joe? jesli nie to porozmawiaj szczegolnie z tym ostatnim
3.tarrok jest naprzeciwko chaty cavalorna na malym wzgorzu obok wieży,bedzie walczyl ze szkieletami.Zadanie z ulu mulu dostaniesz gdy podejdziesz do swiatyni sniacego,nastepnie xardasa i ur-shaka,ten wysle Cie do tarroka,ale najpierw musisz mu przyniesc orkowe lekarstwo ktore ma chyba ur-shak,co do owego szamana,gdy jest obrazony rzuc na niego zaklecie zapomnienia
Post połączony: 2018-03-12, 01:05
Nie wiem, gdzie mam zadać to pytanie, bo w zasadzie ni to do dyskusji na temat modyfikacji, ni do problemów technicznych ani tutaj nie pasuje, no ale zadam je tu.
Czy te linki z tematu odnośnie modyfikacji są aktualne? Ponieważ tamten post ostatni raz edytowany był w 2017 roku, i z tego co widzę to do pobrania jest wersja 0066 R2. Czy to jest aktualna wersja?
Oraz czy Autotranslate angielskiego mam wgrać ten na 0065? Bo pamiętam, że jak kiedyś to instalowałem, to na którąś nowszą wersję, trzeba było wgrać angielską wersję z poprzedniej wersji.
## ja też z góry dziękuję za pomoc 
https://www.youtube.com/watch?v=OZCjjnG483U
tu jest wszystko,od wersji returninga do zangielszczenia
Post połączony: 2018-03-12, 01:08
To teraz gdzie jest klucz bo wyklepałem wszystkich orków na tym galeonie a wyświetla mi się że nie mam klucza do skrzyni z prawej strony tronu przywódcy
klucz powinienem miec orkowy elita,sprawdz dokladnie wszystkie ciala albo wczytaj gre przed wyrznieciem wszystkich jesli nie mozesz znalezc