Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235360 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235360

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Przemiana w chrząszcza, lub czarna mgła.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie są wymagania żeby się nauczyć duali poprzez tą kartke?

Post połączony: 2018-01-23, 03:28
Odnośnie pytania wyżej o walce z strażnikami masyaf, jeśli nie jesteś w stanie przejść przez zabicie wszystkich assasynów to nie dasz rady wgl skończyć wątku, przykro mi

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Odnośnie pytania wyżej o walce z strażnikami masyaf, jeśli nie jesteś w stanie przejść przez zabicie wszystkich assasynów to nie dasz rady wgl skończyć wątku, przykro mi

Musisz mieć 150 zręczności albo więcej.

EDIT:// Gdzie się teraz ukrywa Gestah z Gornem wcześniej byli w drodze do Kamiennej Twierdzy a teraz ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Też tam, skręć w lewo przed drogą w górę i idź do samego końca mało widocznej ścieżki.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie jest ta kopalnia orków ? mam klucz ale nie wiem dokąd się udać

Znalazłem w końcu xd

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Sam sobie pomogłeś, daję ci propsa <3

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
7 rozdział, piraci nie dołączyli się do bitwy z orkami, mam questa z listem do króla, i mam wybrac kapitana statku ale z gregiem żadnego dialogu nie ma a Jorgen nie chce, co zrobić

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to zablokowałeś sobie dalszą grę , ale nie martw się bo dużo nie tracisz w końcu to koniec gry :D

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurr#3asdhjgasdjasdh973, chciałem ujrzeć napisy końcowe na swoim własnym hmm gameplayu xD To zostało zmienione w późniejszych wersjach czy nadal albo Torlof albo Greg? Bo właśnie sobie przypomniałem że chyba jedno zadanie u piratów mi się zbugowało i nie mogłem go oddać i przez to chyba teraz nie skończe gre :(

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czy jak wypełnimy zadania w kopalni orków (demon + sfery) to można kupować Kyrata ? Gdzieś takie plotki słyszałem czy ma go ten ork handlarz ?

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odnośnik do rosyjskiej strony z themodders to najnowsza wersja returninga? Ewentualnie skąd wezme najnowszą wersje wraz z zangielszczeniem

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tam pobierasz z torrenta od ruskich a oni daja najnowsza zawsze.

Bennet chce sztaby żelaza czy pręty?50 sztuk tak?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacząłem gre na nowo na trudnym i teraz pytanie, jakie nowości? Wiem że jest kilka questów ale główne mnie interesuje ta mechanika snu/jedzenia/picia, mogę jakaś włączyć żebym widział kiedy muszę zjeść? I jak to wgl wszystko działa

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak w opcjach pozaznaczaj sobie najpierw a potem wciśnij  "i" i tam będziesz miał od lewej, głód,pragnienie,sen.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

No przykro mi ale dzięki Black Mist przeszedłem wątek. Zdziwie Cię ale to własnie Ci strażnicy sprawiali mi najwięcej problemów. Walka z Haniarem i Cor Kalomem to była bułka z masłem przy nich. Zwykli żołdacy okazali się o wiele trudniejsi do pokonania niż potężni bossowie ze sługą Beliara na czele. Haniar padł za pierwszym razem a Cor Kalom za drugim bo raz mnie wypchnął za arene. Natomiast do tych strażników miałem z 20 kompletnie nieudanych podejść :D biją mocniej walą combo i jeszcze jest ich dwóch więc nie wiem co to tam poza nimi trudnego widziałeś. Obecnie wyczyszczona już Kopalnia Orków i zdobyty Szpon Beliara. Teraz jestem w trakcie zdobywania Uriziela już po drodzę dwa smoki rozdupczyłem i to tą samą postacią co miała problem z dwoma straznikami Masyafa.

Jeszcze raz zapytam jak zdobyć tego Kyrata i czy w ogóle jest to opłacalne ?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To taki bajer.Jak grasz wojem to tak średnio sie opłaca a jak magiem to bardziej bo walczy lepiej niż inne przywoływane golemy.
Tego cieniostwora miał ten handlarz w mieście orków,ale jak zdobyć nie pamietam prawdopodobnie liczy sie reputacja u orków.jeśli nie to bym strzelał że wykonanie zadań Ur Thralla(no tego ich wodza jak by sie nie zwał)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Tych strażników ja bugowalem na ścianie ze z jednym walczylem a drugi stal.  A jak mozna siadnac na tego PETA?

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kurde ta Gildia Kupców coś daje oprócz pierścienia ? :d Mam wszystko skończone a kupcy którzy są w gildii wcale nie mają nowych towarów czy zakładam pierścień czy nie to bez zmian

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak to jest z robieniem biżuterii? Matteo uczy robienia lepszej co rozdział, czy trzeba porobić trochę srebrnej, żeby odblokowała się złota itp?

Ma ktoś pomysł co to jest marsh grass? Potrzebuje tego, żeby zrobić miksturę z serca lucjana dla 2 opiekuna.

0 użytkowników
Do góry