Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7851910 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7851910

Odpowiedzi 37317

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już w 2 rozdziale można go oklepać.

Możliwe, ale ja z łuku biję mu po 5dmg.. a bronią nie ma szans, za szybko padam..

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zwoje?

A są jakieś zwoje osłabiające?

+ pytanko do zadania Parcivala z zabiciem orków - o których orków dokładnie chodzi?

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szperałem troche w tym dziale ale niestety 600 stron tematu to troche duzo i nie znalazłem tego co chciałbym wiedziec a mianowicie
1. co zrobic zeby waż nauczyl mnie przetapiania rudy na sztabki a jeśli nie on to kto inny moglby mnie nauczyc?

2 constantino powinien mnie nauczyc eleksiru siły w 2 rozdziale niestety niemam z nim takiej opcji dialogowej a mam spełniony warunek tzn nauczylem sie robienia innego eliksiru
3 ktora opcja pozwala na wyswietlanie dmg zadanego potworowi bo odpalalem juz chyba wszystkie i nic
wersja 0066.1

wybaczcie jesli to troche glupie pytania ale pierwszy raz mam stycznosc z returningiem 2 i duzo rzeczy jest pozmienianych i nowych w stosunku do rebalance

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mogę się dostać do skarbca w klasztorze w 1. rozdziale?
Z tego co pamiętam to poprzez zadanie gildii kupców, to z zakupem wina. Można tam sie dostać także po daszku.

@windu84:
1. Jeśli chodzi Ci o magiczną rude to musisz wykonać zadanie, tzn. przynieść Wężowi i Snipsowi paczkę z rudą. A jeśli chodzi Ci o zwykłą to uczy chyba po rozmowie z Haradem.
2. Powinien Cie nauczyć i w pierwszym rozdziale, znasz przepis na esencję leczniczą?
3. Opcja ta została już wycięta z gry.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gueral Podbij hp i zręczność? Po za tym nie mam pojęcia jakie masz staty  więc ciężko cokolwiek poradzić.
@NobleOne Klucz do skarbca jest w jednej ze skrzyń w pokojach magów.
@windu84 Przetapiania magicznej rudy uczy Wąż, po wykonaniu zadania z paczką rudy, niestety ale ta umiejętność jest wymagana do przejścia gry :| . Harad uczy przetapiania żelaza.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gueral Podbij hp i zręczność? Po za tym nie mam pojęcia jakie masz staty  więc ciężko cokolwiek poradzić.

Poziom : 36
PN : 160
STR : 72
DEX : 190
HP : 1680
MP : 66
one-handed : 65
bow : 70

Ponawiam pytanko, czy oprócz tego łuku od myśliwych jest jakiś inny fajny dostępny w 3 rozdziale? (Lepszy niż ten który aktualnie posiadam - Night Wanderer), to samo co do zbroi dla postaci pod DEX - aktualnie mam zbroję mistrza złodziei (ta co wymaga 180DEX)

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ork Ur-Karras się gdzieś przenosi (w 3 rozdziale), jeśli nie udzielimy mu pomocy na początku gry? Czy po prostu quest przepada, a z nim później pozostałe questy od tego orka?

AdriN

AdriN

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaką nagrodę wziąć od Galahada? Wojownik,poziom-hard, wersja-0066.2 hotfix-3

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@NobleOne  Oho, sorry przeczytałem jak dostać się do klasztoru w I rozdziale.
@kioskarz Jeśli mu nie pomożesz w I rozdziale to umiera i przepadną questy od niego.
@AdriN Ja zawsze brałem naukę magii. Uczyłem się tworzenia deszczów ognia, tylko tego.

Edit: Nie spotkał się ktoś z problemem z wykonaniem zadania Dark web? Ja nie mogę pogadać o tym mrocznym zwoju z Vatrasem... Brakuje opcji dialogowej.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gueral   Masz mało zręczności, i grasz pod 1h, dorzucam spis lepszych łuków. Jedyną zbroję jaką możesz znaleźć to zbroja El-hazira, ale wymaga ona ponad 300 zręczności.
Yakulus  - lokacja z teleportem do doliny AshTara
-Kudzu  - dostajesz od Netbeka za zabicie imiennego tolla
-Spiner pain(nie pamiętam nazwy) - w któreś opuszczonej kopalni
-Er'Hazir  - świątynia Łez na pustyni Adanosa
Akt3/4
-Hasim  -siedlisko asasynów
-Cicha śmierć - Gonzalesa jeżeli przeżyje w lokacji asasynów
-Sher'Gal'Mal - Senyak
@Vaquanish A masz pierścień z pod jednej z bram?

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O boże, zapomniałem o tym, sorry za zawracanie głowy...
Edit: Do nauki duali potrzebne jest mistrzostwo w 1h?

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty
Mam sporo punktów, więc mogę 2H do 60% sobie wbić, w późniejszej części gry nie ma dobrych broni 1H na DEX?

I jeszcze ponawiam pytanko co do Questa od Parcivala (zabicie orków), o których orków konkretni chodzi? Zabiłem tych kuszników, którzy byli porozstawiani na półkach skalnych po drodze ze starego obozu na wulkan..

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gueral  Chodzi właśnie o nich. Ja ich wybiłem ale musiałem używać śpiwora bo niektóre z nich gdzieś znikali, po przespaniu się pojawiali. A i zabiłem też Hosh Paka ale nie wiem czy jest taka potrzeba.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gueral Nie marnuj PN, naucz się eliksiru na HP jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, dopakuj zręczność ile dasz radę.

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
macie jakis dobry sposob na walke z trollami? ani sie ich zablokowac nie da ani odskok nie blokuje ciosu...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Już w 2 rozdziale można go oklepać.

Możliwe, ale ja z łuku biję mu po 5dmg.. a bronią nie ma szans, za szybko padam..
Ognisty czy też magiczny łuk Cię wspomoże w tej batalii.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ognisty czy też magiczny łuk Cię wspomoże w tej batalii.

Chętnie dowiem się, gdzie taki zdobyć :D

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest łuk Er'Hazir? Nie jestem łucznikiem,ale pytam z czystej ciekawości.Podobno miał być w Świątyni Łez,ale go tam nie widzę.
Potrzebuję pilnie samorodków złota,ale wykopałem już i przetopiłem je z kopalni w obozie bandytów i ze Sferą Wody. Wie ktoś,czy jeszcze gdzieś są(jakby co,to zadanie od Ferda,mam zapłacić Vakurow Shackowi)?

Quadarion

Quadarion

Użytkownicy
posty17
Propsy42
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kompasu Garetta nie ma na pod X'em na południowej plaży, w Returningu się coś zmieniło?

A no i jak działają trofea z bossów? Jest napisane że dodaje konkretne bunusy, po kliknięciu na trofeum niby uruchamia się jakaś animacja, ale nie wyskakuje żadna informacja o nowych bonusach.

0 użytkowników
Do góry