Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7852044 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7852044

Odpowiedzi 37317

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Galahad cie magii bedzie uczył, jak bys zrobił to zadanie.

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
Pytanko będą mógł dołączyć do gildii kupców, jeśli zabiłem wcześniej Canthara i nie przyjąłem zadania od Nigela ?

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Erol da ci list polecający jak oddasz mu tabliczki

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
@TriHard

Już to zrobiłem, to jego jeden list wystarczy ?  :F

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mi wystarczył, nie pamietam juz na jakiej wersji, ale chyba nic sie w tej kwestii nie zmieniło

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@NobleOne
A przypadkiem retoryka nie jest wyuczona od samego początku?

Po prostu nie dostajesz tego bonusu, przynajmniej ja nie dostaje na 0066.2, na inncyh wersjach najlepszym sposobem na pakowanie retoryki jest kradzież i tłumaczenie się, na 0066.2 kradzież kieszonkowa działa tylko z przedmiotami ważnymi dla rozgrywki (klucze itd.) Wciąż, bądź co bądź retoryka pozostaje jedną z niewyjaśnionych rzeczy w R2

Post połączony: 2017-12-16, 21:29
Pytanko będą mógł dołączyć do gildii kupców, jeśli zabiłem wcześniej Canthara i nie przyjąłem zadania od Nigela ?

Ani Canthar ani Nigel nie należą do gildii więc... :D

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeżeli zapuszkowałem Canthara to nie mogę zrobić misji u zabójców z zabiciem go?

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z tego co wiem to on sie magicznie pojawia na stoisku Sary gdy sie wezmie questa z zabiciem go.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba nie, u mnie nadal w więzieniu, ale poradziłem sobie z tym, uśpiłem strażnika przy celach, zamknąłem drzwi, otworzyłem celę i zabiłem wszystkich w środku (Canthara, Rengaru i Fernando). Takim sposobem u Andre mam tylko karę za "kradzież" (co tak naprawdę było otwarciem celi)

EDIT
Ponawiam pytanie z krwawymi kielichami, jest na to jakiś sposób?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gueral Skradaj się? A jak naprawdę nie dajesz rady to użyj czarnej mgły, dostaniesz ją z demona z zadania pierwszego opiekuna. Czarna mgła pozwala ci być "niewidzialnym" przez 5 minut( lub 3 nie pamiętam).

@TriHard U Gallahada masz kilka nagród do wyboru:
-nauka magii - jeżeli nie grasz na łatwym to ta opcja nie jest opłacalna dla wojownika, jednak jest to must have dla maga na każdym poziomie trudności
-kasa
-ulepszone eliksiry statów - z prefem dają +6 do głównej statystyki (o ile dobrze pamiętam)

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W poradniku napisano, że wystarczą 3 listy polecające dla Gallahada, pewnie zmienili to w nowej wersji, szkoda..

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie dokladnie jest chata "Pana ryzowego" w ktorej jest skrzynia do ktorej daje Cliff klucz po odprowadzeniu go do Lesnego Obozu?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Chyba chodzi o chatę ryżowego księcia z G1 w nowym obozie

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W ktorym miejscu to dokladnie jest?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A grałeś kiedyś w G1? xD
To duży dom na samym początku lodowej krainy, po prawej od niego jest ścieżka w górę, gdy idziesz do lodowego smoka.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie pytanko, przekręcam tarczę w domu sędziego, coś się otwiera ale nie mogę znaleźć tej skrytki.. wie ktoś gdzie ona jest?

Slither

Slither

Użytkownicy
Vocare Ad Regnum
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Vocare Ad Regnum
Powie ktoś gdzie jest ten menhir/kolumna teleportu koło miasta Khorinis, fajnie by było szybko podróżować ale ja nigdzie nie mogę jej znaleźć.

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanko. mam PRF przy sile ale za bonusy z zup czy innych takich dostaje dalej +1 do siły, robie cos zle albo to tylko na eliksiry dziala?

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Powie ktoś gdzie jest ten menhir/kolumna teleportu koło miasta Khorinis, fajnie by było szybko podróżować ale ja nigdzie nie mogę jej znaleźć.

Jak wychodzisz z miasta tą bramą gdzie stoi Mika, to w lewo odbijasz i tak kawałeczek dalej jest.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego w świątyni Adanosa po przyciśnięciu jakiegokolwiek z 5 przycisków zabijają mnie kolce?

0 użytkowników
Do góry