Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851454 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851454

Odpowiedzi 37317

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawlak673, na mojej wersji kolejność jest taka: Kopalnia>Świątynia>Dolina.

Tutaj masz cytat z rpgrussia, tłumaczone translatorem:

Wersja 0065 lub wyższa została zmieniona kolejność przechodzenia orków kopalnianych Temple sen i Doliny Cienia. Jeżeli wcześniej Ur-Thrall dał zadanie, aby przejść do Doliny Cienia, a następnie dał dostęp do świątyni i do kopalni, ale teraz sytuacja jest odwrotna - Dolina przeszedł ostatni ze względu na wysoką złożonością.

Więc przede wszystkim trzeba dostać się do miasta z orkami Ulu Mulu (czytaj o tym w opisie poniżej odpowiednio. Zadania). Nie będą mogły Ur-Thralla, tłumacząc, że orkowie nie ufa bohatera. Quest będzie „najemnicy orków”, w którym będziemy muszą zdobyć 80 + reputacji orków dostęp do Ur-Thralla. Pasują do wszystkich nominalnych orków i podjęcia wszystkich możliwych zadań, Należy zwrócić szczególną uwagę na szamana HOSCH Nara, które dadzą Ci aż trzy miejsca pracy. Najważniejszy dla nas, aby być jego ostatnim, trzecim zadaniem, które nazywa się „Ciemne Rituals”. Jego istotą jest to, że trzeba iść do bagnie Bractwa Śpiąca obóz i zabił tam imiona demonów - Morąg bar. To zadanie na pewno trzeba wziąć przed zamknięciem „najemników orków” i dostęp do Ur-Thralla. Gra w wersji 0066,3 tym momencie zostanie skorygowany i „Mroczne Rytuały” może zostać podjęta nawet po zamknięciu „najemników orków.” Ale aż 0066,3 nie jest, trzeba wziąć „ciemnej Rytuały” aktywnymi „najemników orków!”

Kiedy już zakończone „ciemnej” Rytuały i mieć dostęp do Ur-Thralla, poprosić go o Świątyni spania. Ale liderem nadal nam nie ufa i powiedzieć bohatera, to nie nasza sprawa, a sprawa z orkami. Tutaj trzeba przesunąć trochę w trakcie questa „ The Missing ”, co daje Garond przy pierwszym spotkaniu z panów. Porozmawiaj z Talbinom i Yerganom * brakujących grupę Wenzel (jeśli zauważą coś), a następnie rozmawiać Garondom. Po tym, linia Ur-Thrall pojawia się w dialogu na temat więźniów. Dialog ten zabierze nas do orków górniczych. Proszę Ur-Thrall dać nam dostęp do niego. Na pytanie, dlaczego musimy powiedzieć, że chcemy rozmawiać z więźniów, że mogą one mieć informacje o Paladyna ( wymaga 50 retorykę). Ur-Thrall da klucz kopalni Orcs, jego wejście jest obok głoszenia najwyższego szamana, stojąc obok nominalnego straży.

Mijamy do kopalni i przeprowadzać tam całą działkę . IRW zabijanie demona Packaging straż sfera rockowej Itu Seda. Po tym, możemy zgłosić Ur-Thralla i ponownie poprosić, aby dać nam dostęp do Świątyni spania. Ur-Thrall mówi, że rok wielkim wojownikiem i dać klucz do świątyni. Mijamy Temple, zabić nekromantę Hoshkara i ponownie zgłaszamy Ur-Thralla. Nagrodą będzie ORC Armor (szatę lub szamana, jeśli jesteś magiem), a następnie pojawi się okno dialogowe, aby odwiedzić Dolinę Cienia.

*- w rozdziale 4 parkingu Faggeto atakujących orków i zabijają Yergana. Jeśli on jest martwy, a następnie użyć zwój zmartwychwstania „oddech śmierci” (takie są czasem przewija się w różnych miejscach, albo też sprzedać kilka kreatorów, takich jak Kronos w Yarkendara). Jak korzystać z przewijania: trzeba wybrać ciało (nie można zabrać wszystko, co było w wykazie), a następnie naciśnij kombinację klawiszy Lewy Shift + Num 9 (wyłączony Num Lock).

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie moge skręcic zielonego nowicjusza dla fortuno, niby mam składniki, siadam do stołu i nic szukam po tych opcjach i nie mam nigdzie interakcji z zielonym nowicjuszem

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Zatsuu, użyj kociołka, który jest obok Fortuno.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jesli mam to robić na kociołku to wiele zmienia, ale skad moge dostać ten item, który pozwala mi użyć kotła?

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Zatsuu, czekaj. Tego tłuczka nie było przypadkiem w kufrze Fortuno? Powiem szczerze, że już nie pamiętam. Musisz się trochę rozejrzeć, może w kuchni Snafa.  :hmmm:

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w lodowej/śnieżnej krainie za kopalnią w nowym obozie są jakieś misje ? Czy mogę ich wszystkich zabić ?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Wykuł ktoś miecz "Runa Sigil" ? Receptę znajdujemy w Poszukiwaczy który zabił Lothara
Problem w tym, że mam wszystkie (chyba) składniki, a miecza wykuć nie mogę

2x czarna perła
2x czarna ruda
4x lodowy kwarc
2x rtęć
1x księżycowy kamień
4x siarka
1x żywica
1x zwój zniszczenie ożywieńca
10x kawałek kamienia runicznego (tutaj chodzi chyba o pustą rune ? czy co innego, bo mogłem nie zrozumieć)

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Serio nikt nie wie skąd moge kupić/ukraść ten tłuczek do kociołka?
Nigdzie go znaleźć nie moge a do questa mi jest potrzebne :/

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem ten sam błąd i nie zrobiłem tych misji z fortuno. To musi być jakiś bug czy coś bo też chochli szukałem długo i nie znalazłem.

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
" Bezimienny ma możliwość zrobienia sobie tatuaży, oraz ogolenia się na łyso " - cytat z wiki, http://pl.gothic.wikia.com/wiki/Returning

1. Gdzie można się ogolić na łyso?
2. Czy istnieje jakaś specjalna broń na szkielety? Te demoniczne są tak op, że nic nie idzie zrobić, niby postać na 66 lvl, a dalej z takimi dwoma raczej nie podejmuję walki. Demoniczny wojownik z 2h ma ponad 8k hp, gram na normalu.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ten ork z kopalni orków (uczy używać orkowej broni) ma coś do powiedzenia lub jakąś nagrode za ubicie demona ? Bo powybijał mi tam wszystkich z którymi poszedłem i sie tak zastanawiam.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawlak673 Chodzi chyba o te rzeczy,które wypadają ze strażników kamiennych,ale to powinieneś mieć.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w lodowej/śnieżnej krainie za kopalnią w nowym obozie są jakieś misje ? Czy mogę ich wszystkich zabić ?

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gego Na pustyni adannosa w takiej jaskini podziemnej potrzebna jest żeby przeskoczyć przez urwisko

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: Da ktoś linka do Returning 2.0 66.2 ?

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy może mi ktoś podać kod na czarny krysztal, który jest potrzebny do misji "water spirit". Mam 4 i przelecialem wszystkie miejsca gdzie być powinny i nie ma już więcej.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Kojarzy ktoś misje "Śmiertelne Polowanie" w lesie Assasynów ? W którym dokładnie miejscu trzeba wyrzucić mięso z siarką, aby pojawił się Cieniostwór ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawlak673, o ile dobrze pamiętam to klikasz na mięso w największym pomieszczeniu w jaskini. Cieniostwór  wtedy wychodzi z jednej z odnóg. Pamiętaj też, że trzeba to zrobić w nocy.

@Gracekkam, jest tam ogólnie z 5 zadań.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wybacz, źle napisałem. Mam 4 kryształy a potrzebuje 5-tego aby misje zakończyć i właśnie dlatego potrzebuje kodu na czarny kryształ

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak masz 4, to co ci broni użyć edit focusa?
Tak poza tym to kiedy już poznasz kod, to może lepiej użyj komendy "goto vob" zamiast "insert" bo mam wrażenie, że po prostu niedokładnie przeszukałeś któreś z miejsc.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry