Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851538 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851538

Odpowiedzi 37317

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
@Roman Reigns
Nie ma w jego domu drugiego egzemplarzu .. Ehh możliwe, że wcześniej ją wziąłem i oddałem Gallahardowi .. Więc chyba bd potrzebował kodu .. Zna ktoś ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od niego można odkupić książki

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema. Gram na hardzie i jestem w akcie 5 łowcą smoków. mam ponad 80 pnów do wykorzystania i tu takie pytanie. Podobno w siłe warto pakować do około 200 więc tak zrobiłem. Wytrzymałość prawie wymaksowana..Hp ponad 4k, kusznictwo i 2h 100% ,jubilerstwo też. Jest coś ciekawego na co mogę wydać te pny ? czy pakować w siłe dalej ? Jest jakiś cap na siłce? Ogólnie mam 590.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dawnwender Możesz próbować gve, GVE pozwala obchodzić takie rzeczy.
@Gracekkam Bądź kurwa poważny i wstaw save na normalny hosting plików.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie moge wycinac serc orkow/ trolli? Dodam ze mam ta umiejetnosc (sprawdzalem w dzienniku). Potrzeba jakiegos itemu czy cos?

Probowalem majac w ekwipunku carving knife i jest to samo:(

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na którym levelu można bez spiny przejść pustynie na średnim łowcą smoków? Obawiam się tych skorpionów mocarnych i walki z trollem.

Dawnwender

Dawnwender

Użytkownicy
Eksplorator Lochów
posty41
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator Lochów
Poza tym może Ci w to będzie trudno uwierzyć, ale to nie jest "bugowanie questów" tylko zapewnienie logicznego ciągu wydarzeń. Zniszczyłeś komuś reputację
No cóż, jest w tym ziarno prawdy. No szkoda, chciałem się nauczyć używać run jako nie-mag, ale widać moja głupota mi to uniemożliwiła :^). W każdym bądź razie dzięki za odpowiedź.

Nadal jednak potrzebowałbym tej możliwości otwarcia konsoli, chociażby dlatego że tak jakby Akil mi zginął bo rzucił się na bandytów kiedy z nimi walczyłem i tego nie zauważyłem, a jest mi potrzebny do misji Człowiek zamieniony w Bestię.
EDIT: Dobra nieważne konsola działa tylko na łatwym poziomie trudności a ja jestem na normalnym. Cofam pytanie.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Potrzebuje kodu na Retoryke, za ktoś ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi ci o podstawy retoryki to Itwr_rhetorikbook

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie moge wycinac serc orkow/ trolli? Dodam ze mam ta umiejetnosc (sprawdzalem w dzienniku). Potrzeba jakiegos itemu czy cos?

Probowalem majac w ekwipunku carving knife i jest to samo:(

Dodam ze rozmawialem z Talbinem i nie nauczyl mnie niczego nowego czyli takowa umiejetnosc posiadam.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Od 0065 orkowie i trolle nie mają serc do wycięcia.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od 0065 orkowie i trolle nie mają serc do wycięcia.
No to będzie trochę cienko z siłą :(
Dziękuję za odpowiedź mimo to

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@rzal Rób mięsne ciasta,  w 066 zwiększono liczbę mięsa z niektórych  potworów, ponadto wykuwanie mieczy daje ci 10 sił na akt (trzeba wykuć 100 mieczy).
Grając magiem miałem ponad 100 siły bez inwestowania w nią PN, oraz bez robienia ciast.

@Dawnwender Konsola działa na każdym poziomie trudności, chyba że grasz na jakieś bardzo starej wersji .

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoże ktoś ? XD

chciałem przejść jeszcze raz returna na poziomie hard i zastanawiam się czy nie pójść do paladynów , nie grałem jeszcze w ret 2.0 paladynem , jest coś ciekawego tam dodanego oprócz tych questów w straży , czy bronie mają jakiś dodatkowy dmg i jak się mają zbroje w sensie podobne staty do zbroi łowcy smoków ? XD

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bractwo Mastaf
Zrobiłem wszystkie questy od Nrosasa i Orsaira, od Tiamanta skończyłem na pozbyciu się orków (został quest z zabiciem Hasima). Ale nie mogę dostać tego questa. Jest jeszcze quest równoległy w tej lokalizacji związany ze złotem od Osaira, które mamy oddać 2m asasynom. Oddałem to całe złoto Hasimowi, ale nie mam zręczności żeby ukraść mu różaniec (50). Przy odpalaniu marvina wywala mnie do menu w tej lokalizacji. Da się coś zrobić, żeby kontynuować muszę chyba skończyc questy Tiamanta i wtedy zgada ten główny szef?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Roman Reigns Masz magię paladynów i zbroję gorszą niż łowcy, jeżeli chodzi o bronie to nie są jakieś niesamowite. Jeżeli grasz pod zręczność to okradanie budynków będzie bardzo łatwe.
@MaRsXzU Wychodzi na to że musisz szturmować Bractwo.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rzal Rób mięsne ciasta,  w 066 zwiększono liczbę mięsa z niektórych  potworów, ponadto wykuwanie mieczy daje ci 10 sił na akt (trzeba wykuć 100 mieczy).
Grając magiem miałem ponad 100 siły bez inwestowania w nią PN, oraz bez robienia ciast.

@Dawnwender Konsola działa na każdym poziomie trudności, chyba że grasz na jakieś bardzo starej wersji .

W którym rozdziale Thekla uczy piec ciasta? Bo jestem na początku 2giego i nie bylo opcji poki co. A pamiętam że jak kiedyś grałem to piekłem.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@rzal Thekla uczy pieczenia ciast w akcie 1, musisz najpierw podejść do piekarnika, potem zagadać do Thekli.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poda mi ktoś wszystkie składniki potrzebne do stworzenia runy przyzwania demona?? Bo mi źle tłumaczy jeden z składników w dziennik, a angielskiego nie umiem...

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Gdzie są "Starożytne kamienie runiczne" w Jarkendarze?
W solucji jest cały opis do Khorinis, GD, postyni i śnieżnej krainy orków, ale nie ma do Jarka.

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

0 użytkowników
Do góry