Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876956 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876956

Odpowiedzi 37317

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nakurwiaj ich zdrowo.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie zdobyć smocze jajo? Jestem na pustyni adanosa i byłem w tej jaskini gdzie było jajko Ale przez przypadek (chyba) oddałem je Lee bo pamietam, że rozmawiałem z nim o tym, że jajka są rozrzucane po świecie i w ekwipunku nie mam już owego przedmiotu. I od razu pytanie, jak zabić tego skurwiela co ma 25k życia w wieży na pustyni adanosa? Jest jakiś sposób czy muszę podkoksowac i wtedy spróbować??
Ale jajko oddajesz nie Lee, tylko Bennetowi. Jeśli to faktycznie zrobiłeś, to, że tak zacytuję Walaszka, tak zwany chuj strzelił przysłowiowe bombki i musisz czekać do 4 rozdziału. A maga z wieży nie wolno atakować po efekcie wizualnym aż do czasu, gdy zrzuci deszcz ognia - jeśli uważasz, że mimo to zabierasz mu za mało życia, to owszem, musisz podkoksować.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Trafił mi się dziwny bug czy też taki mieliście ?
Mianowicie czasami jak bije jakiegoś npc to po pokonaniu go nie dostaje expa, dopiero po tym jak wstanie i powalę go znowu to dostaje doświadczenie ? Co ciekawe ten bug pojawił mi się podczas zabijania Canthara dla gildii zabójców, po pierwszym pokonaniu nie dostałem expa, ale mogłem zebrać z niego wszystkie przedmioty które sprzedawał , a za drugim razem dostałem exp ale jakieś pierdoły z niego wypadły ?

Drugi bug to kiedy skorzystałem z beczki zniknął mi pasek wytrzymałości i nie mogłem zobaczyć statystyk, wtedy też mogłem bić wszystkich przeciwników a oni nie reagowali poza szkieletami

Gram na wersji 066R2 + patch naprawiąjący bug ze strażnikami sfery

:D

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie zdobyć smocze jajo? Jestem na pustyni adanosa i byłem w tej jaskini gdzie było jajko Ale przez przypadek (chyba) oddałem je Lee bo pamietam, że rozmawiałem z nim o tym, że jajka są rozrzucane po świecie i w ekwipunku nie mam już owego przedmiotu. I od razu pytanie, jak zabić tego skurwiela co ma 25k życia w wieży na pustyni adanosa? Jest jakiś sposób czy muszę podkoksowac i wtedy spróbować??
Ale jajko oddajesz nie Lee, tylko Bennetowi. Jeśli to faktycznie zrobiłeś, to, że tak zacytuję Walaszka, tak zwany chuj strzelił przysłowiowe bombki i musisz czekać do 4 rozdziału. A maga z wieży nie wolno atakować po efekcie wizualnym aż do czasu, gdy zrzuci deszcz ognia - jeśli uważasz, że mimo to zabierasz mu za mało życia, to owszem, musisz podkoksować.
Poradziłem sobie z jajkiem, poszedłem do lodowego smoka i najzwyczajniej w świecie zajebałem jajeczko :D

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Mianowicie ide sobie od Kreola do Drakkara (okolice 60 fps). Wchodze na kladke kolo drabiny na drakkar - 3 fps. Na  tak bliskim obsarze zmiana fps o ponad 50 w dol. Jakas rada? bo na 3-5 fps nie jestem w stanie tego wyczyscic.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gracekkam Jeśli chcesz zrobić Pustynię teraz,to trzymaj kod: itat_dragonegg_mis,jeśli nie musisz koniecznie teraz,to dopiero w czwartym rozdziale zdobędziesz.A co do maga w wieży,zostaw go na potem.

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy preferowany skill można później zmienić? Chcę zrobić maga, ale na 1 rozdziale potrzebuje trochę w zrękę przypakować i nwm, czy później pref przejdzie na manę.
Ktoś coś wie na ten temat?

bartek8654

bartek8654

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktoś wie gdzie znajduję się sakiewka Diega ?Szukam szukam i nic. W starym miejscu jej nie ma :C

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bartek8654 Jest w starym miejscu ale dodatkowo otrzymała "dwie nogi". Reszty się domyśl.

Post połączony: 2017-10-08, 11:58
@Andretriada Jeśli zamierzasz być magiem to w 1. rozdziale naucz się na samym początku 2H na 30% i jest broń dwuręczna u kupców, która po zaostrzeniu daje chyba 76 obrażeń. Więcej ci nie potrzeba aż do zostania magiem. Później masz różdżkę co daje obrażenia powyżej 120 i git.

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bartek8654 Jest w starym miejscu ale dodatkowo otrzymała "dwie nogi". Reszty się domyśl.

Post połączony: 2017-10-08, 11:58
@Andretriada Jeśli zamierzasz być magiem to w 1. rozdziale naucz się na samym początku 2H na 30% i jest broń dwuręczna u kupców, która po zaostrzeniu daje chyba 76 obrażeń. Więcej ci nie potrzeba aż do zostania magiem. Później masz różdżkę co daje obrażenia powyżej 120 i git.
Tzn chciałem dać te 80 zręki, żeby móc iron spear używać i dobrze się skradać, a potem tylko w magię i czy później się właśnie ten pref skill zmieni czy nie?

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Jest jakiś inny sposób na dostanie się do przywódcy orków w mieście orków? Bo ja tego chorego orka nie spotkałem wcześniej i w mieście go chyba też nie mam i nie mam szans na 100 pkt. reputacji, jakieś sugestie żeby się dostać do przywódcy albo to obejść?

Keep calm and kill all ~~ Gorn

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Andretriada Powinno się zmienić tylko będziesz musiał wydać sporo PN ,ponadto bez prefa nie opłaca ci się pić eliksirów zwiększających manę. Jeżeli grasz na łątwym lub normalnym to nie powinieneś mieć problemów w I akcie. Jeżeli grasz na trudnym to lepiej to masz 2 opcje:
-40 zręczności - do walki używasz falksa i pochodni + łuk (pochodnia ma szansę na zadanie 15 pkt obrażeń
-50 siły - walisz 30 siły u Laresa, potem dostajesz 10 siły od harada za bycie jego czeladnikiem, kolejne 10 siły za zrobienie 100 zwykłych mieczy - do wali używasz najlepszego miecza 2ręcznego jaki znajdziesz do 50 siły i pochodzni + łuk najemnika (łuk najemnika wymaga 50 siły)
P.S. Opcja z siłą jest tańsza jeżeli chodzi o PN, tylko wymaga wykorzystania buga ze stalowymi prętami. (aka nieskończona kasa)

@starcd78 Robisz arenę orków, i koniecznie misję szamana orków to da ci ponad 100 reputacji u orków.Po za tym jest kilka pomniejszy zadań w orkowym mieście do wykonania.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gracekkam Jeśli chcesz zrobić Pustynię teraz,to trzymaj kod: itat_dragonegg_mis,jeśli nie musisz koniecznie teraz,to dopiero w czwartym rozdziale zdobędziesz.A co do maga w wieży,zostaw go na potem.
Dzięki za pomoc Ale dałem rade, Nie trzeba czekać do 4 rozdziału, można wbiec do lodowego smoka i ukraść jajko już w 2 rozdziale

Post połączony: 2017-10-08, 14:24
Gdzie znajdę hełm  "cover berserk" i jednoreczny miecz " sword of lost souls" ?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak zrobić zadanie dark web? dostałem zwój od hodgesa i co dalej?>?xd

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Gracekkam Hełm jest w jaskini białego trolla w górskich szczytach (lokacja za Wolną Kopalnią), miecz wypada z jednego z bossów w 5 rozdziale.
@Pulaski Zbierz jeszcze pierścień, który leży pod bramą, obok której Lothar przywitał cię po raz pierwszy, i pogadaj z Vatrasem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Vernon Roche

Vernon Roche

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam prosze o pomoc gram na wersji 0065 otoz po rozmowie z duzym straznikiem w swiatyni z krukiem  wracam do zlotego smoka ktory kaze mi poszukac broni przeciwko straznikowi w jakiej swiatyni pozwiedzalem wszystkie i na zadnym z oltarzy mlota nie bylo wie moze ktos gdzie moge go znalezc ??

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Vernon Roche W wersji 065 ten młot się nie spwanuje musisz użyć kodów. itmw_adanosmolot

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć jak w wersji 0.66.1 włączyć aby pokazywało mi zadawane i przyjmowane hity ??

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktos gdzie moge znalezc Nordmarska Zbroje? mysle ze jest taka, poniewaz znalazlem juz nordmarki mlot, tarcze oraz helm.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto według was ma najlepszą magię? Nie licząc nekromanty, bo jestem nim ale chcę wstąpić do opiekunów i nie wiem dokładnie jaką ścieżkę wybrać bo najbardziej zachęca mnie ścieżka wody bo 100 many ale jakoś nie ciekawe są spelle magów wody, dlatego zastanawiam się nad magią ognia. To co najlepiej wziąć?

0 użytkowników
Do góry