Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8888133 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8888133

Odpowiedzi 37317

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Spoiler
Problem z wątkiem miasta orków. Pokonałem wszystkich na arenie, przyniosłem łeb orkowi. Dowódca orków twierdzi, że sami zajmą się demonem w świątyni śniącego oraz nie zamierza mnie wpuścić do kopalni.

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ja mam zabic Karatusa (tego wielkiego pelzacza) bo tak troche nic mu nie robie

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@GazownikAndrzej Musisz zrzucić na niego kolumnę kiedy podejdzie. Wystarczy na nią kliknąć i od razu ginie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Hearthstone Tak, spokojnie.
@AnimaNast Już nie wiem który raz to samo. RÓB ZADANIE Z ZAGINIONYMI PALADYNAMI I ZABIJ DEMONA NA BAGNACH.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Mam niemałą prośbę. Mianowicie pograłem już trochę pod zrękę ( łuki, włócznie ) 4 akt +50 lvl. Ze względu na to, ze to moja pierwsza przygoda z returnem, dużo popsułem i namieszałem ( np. uniemożliwiłem sobie wyuczenie jubilerstwa a to duży minus ). Zatem tutaj moja prośba.. jeśli komuś by się chciało mógłby by krótko opisać w jakiej kolejności najlepiej robić wątki typu masjaf, pustynia, miasto orków itp. oraz powiedzieć coś o Guru, Wojowniku Świątynnym, Magu wody? ( ogólne krótkie info czy porady ) Byłbym niezmiernie wdzięczny bo nie mogłem takowej treści znaleźć a jeśli istnieje to proszę o link czy coś. Jakąkolwiek pomoc na 100% propsuję, nie wiem jak inaczej się odwdzięczyć.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejność wykonywania wątków jest na głównej stronie returna,prawie na samym dole http://themodders.org/index.php?topic=27370.0

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w drugim rozdziale moge juz zaklepac Kruka czy czekac do 3?

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To zależy od tego, co rozumiesz przez "móc". Technicznie możesz, ale raczej nie dasz rady.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Grając wojownikiem na normalu miałem wszystko wyczyszczone w 2. rozdziale na wersji 62. Później grałem magiem i niektórych bosów nie mogłem nawet ranić bo nie miałem odpowiednich jeszcze run. Tak więc dla mnie to jest kwestia kim się gra.

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzień dobry,
Returning to mój powrót do GNK po latach, znowu czuję się jak Świeżak z czego bardzo się cieszę,
trapi mnie jednak pewna sprawa:

https://imgur.com/a/vyZe5

1. Zakładam, że drzewko można ściąć - tylko gdzie znajdę odpowiedniego "axa"?
Mam chyba z 5 różnych siekierek, ale wciąż wyświetla mi się komunikat, że
nie mam odpowiednich narzędzi.

Przy okazji do jakich wyrobów posłuży mi drewno? zapewne strzały/bełty/łuki/kusze, coś jeszcze?
(Szukałem po forum, ale nic na ten temat nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedź.)

2. Aktualnie robię zadanie "Dead or Alive", ubiłem wszystkich poza Hanibalem, gdzie ten łobuz się ukrywa?

Mralbo

Mralbo

Użytkownicy
posty24
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@barbor92r
1. Odpowiednią siekierę można nabyć u Thorbena,a wydobyte drewno służy do wyrabiania łuków, tego cię nauczy tylko Bosper, jak jesteś jego czeladnikiem i oddasz jego łuk
2. Jak wychodzisz z wieży Xardasa i zobaczysz kryjówkę bandytów to odbij z tej kryjówki w lewo, są gdzieś na samym końcu tylko się przygotuj do tego bo tamci bandyci są o wiele mocniejsi

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak rzucić more Ulartu na Senyaka? Wydaje mi się, że powinno być to w dialogu bo jak rzucam normalnie to po zabiciu nie daje on duszy a nie używam tego krzyża elementów

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sprobuj uzyc tego krzyza, jak nie wypadnie to nw.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Krzyż powoduje zniszczenie duszy, więc nie ma sensu, by go używał...

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko właśnie tego nie rozumiem... mam more ulartu i nie mogę jej użyć w dialogu z Senyakiem... a jak używam normalnie to po zabiciu nie ma duszy

PS. jak coś gram nekromantą jeśli to ma znaczenie. A i jeśli znaczenie ma wykonywanie misji to:
- Mam klucz na wyspe etlu
- idę do xardasa i pytam się o drugie rozwiązanie
- idę do beliara ale ten nie chce mi udzielić innego rozwiązania
- idę na etlu i zdobywam co potrzebne
- robię mora ulartu
- idę do Ashtara i daje mu 4 elementy i robię runę z tego

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
More ulartu używasz przed spotkaniem z Senyakiem i powinien pojawić się napis, że nauczyłeś się chwytać dusze lub coś podobnego. Poza tym powinieneś mieć po tym wpis w dzienniku.
Po tym jak użyłeś tej runy przywołujesz Senyaka za pomocą złotego rogu i podczas rozmowy z nim powinien pojawić się specjalny dialog na temat schwytania duszy.
Wiem, że w któreś wersji poprzedniej też nie wyświetlało mi tej linijki dialogowej podczas rozmowy z demonem ale w wersji 66.2 było już ok.
Poza tym możesz sprawdzić czy możesz łapać dusze, zabijając kogoś lub coś. Tak tylko dla pewności.
PS
Zabij go zwyczajnie a krzyż zostaw sobie na później np. na Azgalota.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś kto grał magiem może mi powiedzieć,jak zabić tego Stone Titanium co jest ich 5 po zdobyciu Berła i Łzy Adanosa? Zadaję im po 30 hp.

Post połączony: 2017-10-07, 18:18
Dobra,nie ważne jakiś bug był,teraz mu biję normalnie.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie zdobyć smocze jajo? Jestem na pustyni adanosa i byłem w tej jaskini gdzie było jajko Ale przez przypadek (chyba) oddałem je Lee bo pamietam, że rozmawiałem z nim o tym, że jajka są rozrzucane po świecie i w ekwipunku nie mam już owego przedmiotu. I od razu pytanie, jak zabić tego skurwiela co ma 25k życia w wieży na pustyni adanosa? Jest jakiś sposób czy muszę podkoksowac i wtedy spróbować??

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy preferowany skill można później zmienić? Chcę zrobić maga, ale na 1 rozdziale potrzebuje trochę w zrękę przypakować i nwm, czy później pref przejdzie na manę.

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy moge wyrżnac wszystkich orkow na drakkarze? czy jest tam jakis imienny ork, ktory bedzie mi potrzebny do jakiegos zadania?

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

0 użytkowników
Do góry