Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820672 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820672

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Polecam odpowiednio z nim porozmawiać a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Polecam również zapisać grę przed rozpoczęciem konwersacji.
To mi się podoba!

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
1. Kto nauczy mnie robić kompot z leśnych jagód ? Z dzikich nauczył mnie kucharzyna na zamku
2.  Który NPC to Kelevra stary pirat ? Z zadania "cholera w latarni"

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Kto nauczy mnie robić kompot z leśnych jagód ? Z dzikich nauczył mnie kucharzyna na zamku
2.  Który NPC to Kelevra stary pirat ? Z zadania "cholera w latarni"
Ad.1. Mnie uczył też tego on, chyba że zmieniło się coś w nowszej wersji.
Ad.2.W sumie to jest Jack ale dowiesz się tego chyba w rozmowie z Gregiem. Aby wykonać tą misję poprawnie musisz mieć odpowiedni poziom retoryki w finałowej scenie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Pawlak673 Pełny opis zadania masz na 5 stronie w temacie "SOLUCJA + PORADY na start".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ja131666

ja131666

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich mam problem z misja z czarem zapomnienie gdzie najlepiej go użyć i na kim próbowałem na valentino nic próbowałem też na alchemiku do daje q i nic może coś robię złe proszę o pomoc.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam wszystkich mam problem z misja z czarem zapomnienie gdzie najlepiej go użyć i na kim próbowałem na valentino nic próbowałem też na alchemiku do daje q i nic może coś robię złe proszę o pomoc.
Owszem, robisz to źle.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

ja131666

ja131666

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zawsze powalałem Valentino i rzucałem na niego jak leży to teraz jak mam to wykonać to zadanie ?

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Polecam odpowiednio z nim porozmawiać a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Polecam również zapisać grę przed rozpoczęciem konwersacji.
już mam nauczyłem sie przetapiania iron ore w iron ingot a nie moge tego w piecu zrobic  wiesz mozę co jest nie tak ??

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać tą misje ze snipesem i co zrobić by uczyć wydobywania rudy itd
Musisz odpowiednio z nim rozmowę poprowadzić, coś w stylu że są niedokończone sprawy między Snipesem, a Wężem. W GD w jaskini z goblinami pod Talbinem jest szkielet Alepha, zabierasz z niego kość, idziesz do Xardasa a on wskrzesi Alepha jako zombie, dowiadujesz się od niego, że paczka rudy jest pod mostem w jaskini pod SO. Będzie ona oznaczona X. Wykopujesz i dajesz Snipesowi i dla Węża część rudy.

Wydobywania chyba uczy właśnie Wąż.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Musisz odpowiednio z nim rozmowę poprowadzić, coś w stylu że są niedokończone sprawy między Snipesem, a Wężem. W GD w jaskini z goblinami pod Talbinem jest szkielet Alepha, zabierasz z niego kość, idziesz do Xardasa a on wskrzesi Alepha jako zombie, dowiadujesz się od niego, że paczka rudy jest pod mostem w jaskini pod SO. Będzie ona oznaczona X. Wykopujesz i dajesz Snipesowi i dla Węża część rudy.

okej dzieki ale jak ja sie nauczyłem wydobywać i przetapiać rude żelaza ale nie moge tej sztabki żelaza zrobic w piecu wiesz co jest nie tak ??/

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

okej dzieki ale jak ja sie nauczyłem wydobywać i przetapiać rude żelaza ale nie moge tej sztabki żelaza zrobic w piecu wiesz co jest nie tak ??/
Nie powiem ci, bo nie wiem. Pisałem to na podstawie ReBalance, 2.0 mi nie uciągnie komp. XD

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
już mam nauczyłem sie przetapiania iron ore w iron ingot a nie moge tego w piecu zrobic  wiesz mozę co jest nie tak ??
Musisz wydobyć ze złoża 50 kawałków żelaza, które to możesz przetopić w piecu na 1 sztabke.
Jeżeli takie objaśnienie Ci nie wystarczy, to na Twój szał lekarstwa nie ma, chyba, że się znajdzie taki tęgi jebacz nad jebaki...

Psalm 19

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Musisz wydobyć ze złoża 50 kawałków żelaza, które to możesz przetopić w piecu na 1 sztabke.
Jeżeli takie objaśnienie Ci nie wystarczy, to na Twój szał lekarstwa nie ma, chyba, że się znajdzie taki tęgi jebacz nad jebaki...
Danke złe zrozumiałem wpis w dzienniku zrozumiałem tam ze 15 tych kawałków potrzeba xD

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Co muszę zrobić, aby Hodges zaczął gadać w sprawie zabójstwa Lothara ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

A czy ten dialog nie powinien się odpalać w 3 rozdziale bez względu na wszystko? No chyba że tutaj zmieniono, że tylko gdy jesteś najemnikiem.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
gdzie znajde Kudira w lesie asasynow ? (zadanie ksiezycowe ostrze)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Musisz mieć 40-50 retoryki, wtedy da Ci zwój maga i idziesz z nim do Vatrasa.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawlak673 Polecam pod mostkiem przy bramie do miasta od farmy Lobarta obczaić czy tam czegoś nie ma.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kudir pojawia sie w nocy przy mistrzu neorasie czy jakos tak

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

jononion

jononion

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witajcie, mam ekipe, mam kapitana, ale nie wiem jak dorwać statek, żadnego dialogu ani z Hagenem, ani ze strażnikiem statku, jakaś drobna podpowiedź?

Musiałem otworzyć bramę w zamku w GD, ażeby Lord Hagen się przejął. Także pytanie już nie ważne.

0 użytkowników
Do góry