O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8820672
Odpowiedzi 37317
Maciuś
Polecam odpowiednio z nim porozmawiać a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Polecam również zapisać grę przed rozpoczęciem konwersacji.
Pawlak673
tedddy_bear
1. Kto nauczy mnie robić kompot z leśnych jagód ? Z dzikich nauczył mnie kucharzyna na zamku2. Który NPC to Kelevra stary pirat ? Z zadania "cholera w latarni"
Jao
ja131666
Witam wszystkich mam problem z misja z czarem zapomnienie gdzie najlepiej go użyć i na kim próbowałem na valentino nic próbowałem też na alchemiku do daje q i nic może coś robię złe proszę o pomoc.
shadow34443
paweu
Jak wykonać tą misje ze snipesem i co zrobić by uczyć wydobywania rudy itd
Cytat: shadow34443 w 2017-08-27, 17:59Jak wykonać tą misje ze snipesem i co zrobić by uczyć wydobywania rudy itdMusisz odpowiednio z nim rozmowę poprowadzić, coś w stylu że są niedokończone sprawy między Snipesem, a Wężem. W GD w jaskini z goblinami pod Talbinem jest szkielet Alepha, zabierasz z niego kość, idziesz do Xardasa a on wskrzesi Alepha jako zombie, dowiadujesz się od niego, że paczka rudy jest pod mostem w jaskini pod SO. Będzie ona oznaczona X. Wykopujesz i dajesz Snipesowi i dla Węża część rudy. Wydobywania chyba uczy właśnie Wąż.
Cytat: Pavlox w 2017-08-27, 22:26Cytat: shadow34443 w 2017-08-27, 17:59Jak wykonać tą misje ze snipesem i co zrobić by uczyć wydobywania rudy itdMusisz odpowiednio z nim rozmowę poprowadzić, coś w stylu że są niedokończone sprawy między Snipesem, a Wężem. W GD w jaskini z goblinami pod Talbinem jest szkielet Alepha, zabierasz z niego kość, idziesz do Xardasa a on wskrzesi Alepha jako zombie, dowiadujesz się od niego, że paczka rudy jest pod mostem w jaskini pod SO. Będzie ona oznaczona X. Wykopujesz i dajesz Snipesowi i dla Węża część rudy. Wydobywania chyba uczy właśnie Wąż. okej dzieki ale jak ja sie nauczyłem wydobywać i przetapiać rude żelaza ale nie moge tej sztabki żelaza zrobic w piecu wiesz co jest nie tak ??/
Cytat: tedddy_bear w 2017-08-27, 18:06Polecam odpowiednio z nim porozmawiać a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Polecam również zapisać grę przed rozpoczęciem konwersacji. już mam nauczyłem sie przetapiania iron ore w iron ingot a nie moge tego w piecu zrobic wiesz mozę co jest nie tak ??
Cytat: shadow34443 w 2017-08-27, 20:27Cytat: tedddy_bear w 2017-08-27, 18:06Polecam odpowiednio z nim porozmawiać a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Polecam również zapisać grę przed rozpoczęciem konwersacji. już mam nauczyłem sie przetapiania iron ore w iron ingot a nie moge tego w piecu zrobic wiesz mozę co jest nie tak ??Musisz wydobyć ze złoża 50 kawałków żelaza, które to możesz przetopić w piecu na 1 sztabke.Jeżeli takie objaśnienie Ci nie wystarczy, to na Twój szał lekarstwa nie ma, chyba, że się znajdzie taki tęgi jebacz nad jebaki...
Co muszę zrobić, aby Hodges zaczął gadać w sprawie zabójstwa Lothara ?
templartitan
Tuzik
Maststs
jononion