Dobra nazbierało mi się kilka pytań:
1. To co wyżej:
Mam pytanie co do duali, które można zdobyć w tej dolinie, do której dostajemy się w grobie Er'Hazira. Pisze, że mają wymagania 350 dexta i 700 wytrzymałości. Mam 500 dexta i mogę dobić punktami 900 wytrzymałości a i tak mam napisane, że mam za mało staminy i bezio ich nie może użyć. Jak dobiłem równo 700 to był ten sam komunikat. Zna ktoś jakie są prawdziwe wymagania owej broni?
2. Czy kwiatek Black Clover, który (chyba) znalazłem w tej dolinie z assasynami (misja missing novices) służy do czegoś konkretnego?
3. Czy można zrobić coś jeszcze ze słonecznym aloesem? Oddałem 1 saggicie z questa i z 2 zrobiła mi ten eliksir trollowy. Mam w eq jeszcze 2 szt a Saggita nie ma już opcji dialogowej tak jak w starym returningu aby robiła następne.
4. Co do misji z własnym obozem (tak, ta misja, o którą pytania się tutaj często przewijały), kto może zbadać tą cholerną magiczną rudę dla Hagena? Ew. jakby ktoś był miły mógłby podrzucić rosyjską nazwę tej misji, to bym sam sobie znalazł.
5. Co do duali, czy zadawane krytyczne obrażenia są jednocześnie z umiejętności broni jednoręcznych i dwuręcznych? Co jakiś czas zauważam, że te same potwory czasem otrzymują po 300-400 obrażeń, a zdarza mi się również 1k hp takiemu zabrać. Mam 100 jednoręki i 34 dwuręki.
6. Czy grając na hardzie warto poświęcić kilka szczawiów na potki wytrzymałości? Mam jeszcze 40 i nie mogę znaleźć więcej goblińskich jagód (5 rozdział), pewnie wiele pominąłem ale trudno.