Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8886262 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8886262

Odpowiedzi 37317

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś co muszę zrobić aby Avatar Chaosu - Ktar'Ar ani jego ostatni summon nie zabijały mnie w momencie swojej śmierci?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Ile pkt zręczności muszę mieć, aby nauczyć się Akrobatyki ? Mam 101 i Cassia dalej nie chce mnie nauczyć, gram Paladynem
I pytanie z innej beczki, ale może ktoś tutaj będzie wiedział, dlaczego nie mam tekstur hełmu paladyna ? Sprawdzałem 2 od Lorda Hagena i żaden nie ma tektury, Bezi jest po prostu jakby bez hełmu

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Nieznany? Zabijasz wszystkie demonikony przed ostatecznym ciosem? Masz założoną zbroję wybrańca? Zrobiłeś wszytkie inne zadania związane z opiekunami? Wybiłeś wszystkie strzegące go demony? (mnie zabijał na końcu walki bo zostawiłem jednego demonikona żywego) Jeśli możesz to daj trochę więcej info. o wersji i eq .
@Pawlak673 Albo to bug, albo masz włączoną opcję ukrywania nakryć głowy.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
@Morty
Inne hełmy normalnie widać, tylko te dwa są niewidoczne

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra nazbierało mi się kilka pytań:

1. To co wyżej:
Mam pytanie co do duali, które można zdobyć w tej dolinie, do której dostajemy się w grobie Er'Hazira. Pisze, że mają wymagania 350 dexta i 700 wytrzymałości. Mam 500 dexta i mogę dobić punktami 900 wytrzymałości a i tak mam napisane, że mam za mało staminy i bezio ich nie może użyć. Jak dobiłem równo 700 to był ten sam komunikat. Zna ktoś jakie są prawdziwe wymagania owej broni?

2. Czy kwiatek Black Clover, który (chyba) znalazłem w tej dolinie z assasynami (misja missing novices) służy do czegoś konkretnego?

3. Czy można zrobić coś jeszcze ze słonecznym aloesem? Oddałem 1 saggicie z questa i z 2 zrobiła mi ten eliksir trollowy. Mam w eq jeszcze 2 szt a Saggita nie ma już opcji dialogowej tak jak w starym returningu aby robiła następne.

4. Co do misji z własnym obozem (tak, ta misja, o którą pytania się tutaj często przewijały), kto może zbadać tą cholerną magiczną rudę dla Hagena? Ew. jakby ktoś był miły mógłby podrzucić rosyjską nazwę tej misji, to bym sam sobie znalazł.

5. Co do duali, czy zadawane krytyczne obrażenia są jednocześnie z umiejętności broni jednoręcznych i dwuręcznych? Co jakiś czas zauważam, że te same potwory czasem otrzymują po 300-400 obrażeń, a zdarza mi się również 1k hp takiemu zabrać. Mam 100 jednoręki i 34 dwuręki.

6. Czy grając na hardzie warto poświęcić kilka szczawiów na potki wytrzymałości? Mam jeszcze 40 i nie mogę znaleźć więcej goblińskich jagód (5 rozdział), pewnie wiele pominąłem ale trudno.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ile pkt zręczności muszę mieć, aby nauczyć się Akrobatyki ? Mam 101 i Cassia dalej nie chce mnie nauczyć, gram Paladynem
I pytanie z innej beczki, ale może ktoś tutaj będzie wiedział, dlaczego nie mam tekstur hełmu paladyna ? Sprawdzałem 2 od Lorda Hagena i żaden nie ma tektury, Bezi jest po prostu jakby bez hełmu
Mam to samo paladyni nie mają hełmów. Ogólnie tekstury się pierniczą.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
2. W okolicy kamiennego golema, obok drzewa nad przepaścią.
9. Powyżej wejścia do miejsca gdzie znajdujemy magicznego golema, jest tam półka z pająkiem.
 Gdzie dokładnie są niby te kamienie druidów? Bo ni cholery nie moge ich znaleźć, a na pewno tego obok magicznego golema, ZA NIM była tabliczka, ale ta z tą półką skalną.. nie mam pojęcia o którą chodzi, bo jeśli o to, gdzie się idzie w strone ruin, to nie mam tam tabliczki ;-;

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawlak673 Cassia uczy akrobatyki dopiero od 120 punktów.
@Prokhorovoka 2. Black Clover pozyskujesz z Nekromanty Bossa w Jaskini Bólu o ile pamiętam.
                                     5. Niektóre stwory posiadają większy pancerz tym samym zadajesz im mniej obrażeń.
                                     3. Masz tu stronkę z broniami http://rpgrussia.com/index.php?topic=8765.0 i sobie stronkę tłumaczysz i masz.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maststs Ale chodzi mi o dokładnie te same potwory. Ogólnie zauważyłem to przy bossach
Na tej stronce w wymaganiach jest różnica tylko i wyłącznie w zręczności. W grze pisze, że 350 dexta a na tej stronie 500. Problem jest w wytrzymałości, niby wymaga 700 a ja mam 900 i nie mogę ich podnieść

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Returning 2.0(0066.1)
W momencie gdy zabijam ostatniego demonikona, uderza we mnie błyskawica - ginę.
Podobnie w momencie zabicia bossa, jest swego rodzaju burza, bezi łapie się za głowę (która się pali btw super to wygląda lol) i umiera :/
Cały sala czysta;
Miecz Bogów,Zbroja Bogów,Korona Demonów, biżuteria diamentowa,pas ze smoczych łusek,kusza wielkiego myśliwego (425dmg). Zmieniałem wszystkie itemki bez skutku.
Jakie zadanie opiekunów na tym etapie gry mogłoby być nie zakończone?
 @Morty

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka a w ogóle masz nauczone posługiwanie się dualami? Podaj nazwę broni.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
9. Powyżej wejścia do miejsca gdzie znajdujemy magicznego golema, jest tam półka z pająkiem.
 Gdzie dokładnie są niby te kamienie druidów? Bo ni cholery nie moge ich znaleźć, a na pewno tego obok magicznego golema, ZA NIM była tabliczka, ale ta z tą półką skalną.. nie mam pojęcia o którą chodzi, bo jeśli o to, gdzie się idzie w strone ruin, to nie mam tam tabliczki ;-;
Konkretnie to właśnie tabliczka nr 2 jest w pobliżu magicznego golema (ta którą znalazłeś), w opisie tabliczki nr 9 chodzi chyba o mrocznego golema. W każdym razie w okolicy tej wieży za latarnią Jacka jest właśnie półka skalna, na niej pająk i tabliczka.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Konkretnie to właśnie tabliczka nr 2 jest w pobliżu magicznego golema (ta którą znalazłeś), w opisie tabliczki nr 9 chodzi chyba o mrocznego golema. W każdym razie w okolicy tej wieży za latarnią Jacka jest właśnie półka skalna, na niej pająk i tabliczka.
12. Idąc od latarni prawą stroną klifu w stronę miasta. Wychodzimy na grań i pod nami z lewej strony ostatnie drzewo.
Nie mówisz przypadkiem o tym?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Raczej nie, przecież wieża jest w przeciwnym kierunku od latarni niż miasto.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maststs Mam bo walcze tymi z moonstone teraz, Топоры древнего стража (osie starożytnej straży) z Chel'Draka, w tej dolinie z misji Brakującego Brata

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tabliczki które znalazłem:

1. Nad dolinką Lestera, za jaszczurami
2. Wieża za Niklasem, obok Ur-Karrasa
3. Piwnica klasztoru
4. Komnata z szkieletami goblinami na wykopaliskach M.Wody
5. Za obozem bractwa, tam gdzie portal do Masyafu
6. Tam gdzie jest jajo topielca
7. Nie daleko Mrocznego Golema
8. Za wieżą Dextera, przed jaskinią ze szkieletami
9. Przed Jaskinią od próby ognia
10. Przy kręgu gdzie idziemy z Laresem
11. Za magicznym golemem, za bandytami z Elvrihem
12. Nieopodal jaskini z Ragnarem( tym więźniem od 100/1k golda i żarcia) tam gdzie jest Szczaw

I nie wiem gdzie jeszcze jest jakaś tabliczka....

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tabliczka jeszcze jest na stoliku w skarbcu klasztorny M.Ognia xD

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy regeneracji many można się uczyć dopiero od 2 rozdziału?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tabliczka jeszcze jest na stoliku w skarbcu klasztorny M.Ognia xD

No to napisałem, że z piwnicy wziąłem ;v

Post połączony: 2017-08-20, 22:53
Czy regeneracji many można się uczyć dopiero od 2 rozdziału?
Tak

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na jakie sposoby można posiąść dużą ilość HP?

0 użytkowników
Do góry