Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843104 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843104

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ma ktoś link do strony gdzie znajde z czego sie robi poszczególne strzały?
np: Ogniste,magiczne, te z magicznej rudy

Mam groty z magicznej rudy i te patyki na strzaly i dalej nie moge zrobic strzal ;/
Wszystko ci pisze w dzienniku. Na ogniste strzały potrzebujesz siarki a na magiczne kamień krystaliczny (glacier quartz).
Natomiast o strzałach z magicznej rudy pierwsze słyszę.
Ogólnie nie mam pojęcia czym się różnią ogniste strzały od magicznych. Ogniste teoretycznie dają efekt podpalenia ale i tak nie zadaje to dodatkowego dmg...
Wygląda na to, że najmocniejszym łukiem w grze jest ten który dostajemy od falka. Chociaż wydaje się być on nieco zbugowany - przy 270 zręczności czasami robie nim z 700 dmg a czasami z 200...Strzały do niego możemy kupować od bospera ale tylko 50 na dzień co jest śmieszną ilością. Można również nauczyć się je tworzyć, tylko żal punktów nauki.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem magicznych i ognistych już rozwiązałem, tak jak pisaliście w dzienniku wszystko było.

Nie ma tam natomiast strzał z magicznej rudy, chodzi o te strzały do łuku który dostajemy po zostaniu szefem myśliwych.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Jak się na wersji 0066 zepsuło kolejność zadań u orków, to czy przy pomocy GVE da się jakoś aktywować tą misję z kopalnią?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Problem magicznych i ognistych już rozwiązałem, tak jak pisaliście w dzienniku wszystko było.

Nie ma tam natomiast strzał z magicznej rudy, chodzi o te strzały do łuku który dostajemy po zostaniu szefem myśliwych.
To nie są strzały z magicznej rudy, tylko strzały kerenowe i owszem są w menu postaci.
Nie mam pojęcia natomiast jakie macie problemy z tą dziewoją od najemników. Z nadią w burdelu idziemy na góre ale jej nie ruchamy. Z loą robimy 3 questy nie chcąc nic w zamian. Następnie ona nas zagaduje i ustawiamy się z nią o pólnocy na szczynie latarni. Tam podczas rozmowy wybieramy opcje dialogowe nr: 3,3,1. Następnie ona schodzi na dół, my schodzimy za nią i skręcamy w prawo. I to wszytko - 10 punktów nauki nasze.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś Tylko, że w dzienniku pod C nie ma tych strzał kerenowych, przynajmniej u mnie ver 66.1.

Robi się je z czegoś jeszcze? Bo mam groty z magicznej rudy i patyki na strzaly i nie moge ich zrobić

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś Tylko, że w dzienniku pod C nie ma tych strzał kerenowych, przynajmniej u mnie ver 66.1.

Robi się je z czegoś jeszcze? Bo mam groty z magicznej rudy i patyki na strzaly i nie moge ich zrobić

Potrzebujesz do nich jeszcze piór ze skrzydeł harpi. Nie pod ,,C" a pod ,,N" masz wypisane wszystkie potrzebne składniki do robienia strzał.

Post połączony: 2017-08-17, 11:37
Wie ktoś gdzie znajdę Moonstone (księżycowy kamień)?

Jeden znalazłem gdzieś na pustyni Adanosa ale nie pamiętam gdzie ;/ Też mam ten problem bo sobie chce wykuć drugi z księżycowych ostrzy z Lasy Assasynów i nie wiem gdzie znaleźć drugi moonstone...

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zagadam z Loą to co mam dalej zrobić by ruszyć zadanie?

varingam345

varingam345

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak nabic inteligencje? chce zagrac nekro i potrzebuje 75 many i 30 inta... z mana nie mam problemu ale co z intem? i prosil bym o kilka porad jak grac magiem, na co zwracac uwage itp... czy jest moze jakis mini poradnik na forum jak grac necro?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@varingam345 Czytanie książek,uczenie się alchemi (przepisy),mikstura u Cronosa,

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pustyni adanosa jest taki szkielet w wieży, trzeba mieć coś specjalnego założonego ? Bije go dość efektywnie ale co jakiś czas automatycznie podczas ataku całe życie mi zabiera.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Tuzik jest na niego sposób, co jakiś czas tak jakby ciebie przeklina i zaczyna się palić, wtedy go nie atakuj, czekaj aż użyje deszczu ognia i wtedy go bij, i tak ciągle.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@varingam345 kup sobie pas od tego maga ognia co jest przy tej kapliczce w drodze do klasztoru (+5 inta). Reszte z książek.

@Maststs o 17 albo 21 (nie pamiętam już dokładnie) za kuchnią ona tańczy i odpala ci się taka animacja, musisz być dokładnie na czas, jak się spóźnisz choćby minutę to czekaj do jutra. Jak dobrze pójdzie to wtedy zagadaj.

@ruunaldo 1 moonstone to był przy łzach adanosa to pewnie tego znalazłeś, a 2 ma ten szkielet-mag na pustyni w tej wieży.

@hoze jedno pytanie, kto cię nauczył robienia tych strzał? Przydałaby mi się taka informacja :x

@Maciuś Problem polega na tym (przynajmniej u mnie), że nie rucham tej Nadii, idę z Loą do tej wieży, opcje 3 3 1, ona mówi, że jeszcze wrócimy do tej rozmowy. Schodzę za nią na dół, skręcam w prawo i nic, kompletnie NIC. Na rpgrussia napisali, że po 1 dniu powinna do nas zagadać i dać jeszcze jakiś quest, no ale minął dzień, drugi, tydzień, rozdział i nic nie chce zagadać. Lipa, już niech se bezio będzie prawiczkiem, no ale chciałem te 10 pn :c

@Tuzik nawet nie wyobrażasz sobie co ja kombinowałem z tym: "trzeba skręcić w prawo" i ile na to czasu zmarnowałem jak cep jakiś.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wystarczy skręcić w prawo, trzeba pójść za latarnie morską.

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Kerenowych strzal uczy bosper ver 66.1, nie wiem jak w innych

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie gdzie jest 5 wazon na wodę adanosa, nie zaznaczony na mapie ?

http://images84.fotosik.pl/252/622ef5968e4af117.png

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W solucji jest błąd, są tylko cztery.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale nie mam wpisu w dzienniku, że skończyłem ...

A nie jednak użyłem tylko 3, nie ważne.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po stukaniu z Loa ona po jakimś czasie dała mi kolejnego questa coś bym piknik zorganizował... (Niech kurwa ona w końcu coś nam ogarnie) do zadania kupiłem wino od Goraxa co jeszcze muszę zrobić by go wykonać?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie droga wybranca czy jakos tak (od Karrasa), czy ktos moze podac dokladna lokalizacje tych przekletych ksiazek, i czy ktokolwiek gdziekolwiek w grze mowi gdzie one sa? Czy to kolejne absurdalne zadanie: idz i se gdzies znajdz, procz Karrasa nikt mi nic o tym zadaniu w klasztorze nie mowi. Sa w grze jakiekolwiek wskazowki?
Bez tego nie da sie zostac magiem ognia.
Z gory dzieki

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@varingam345 kup sobie pas od tego maga ognia co jest przy tej kapliczce w drodze do klasztoru (+5 inta). Reszte z książek.

@Maststs o 17 albo 21 (nie pamiętam już dokładnie) za kuchnią ona tańczy i odpala ci się taka animacja, musisz być dokładnie na czas, jak się spóźnisz choćby minutę to czekaj do jutra. Jak dobrze pójdzie to wtedy zagadaj.

@ruunaldo 1 moonstone to był przy łzach adanosa to pewnie tego znalazłeś, a 2 ma ten szkielet-mag na pustyni w tej wieży.

@hoze jedno pytanie, kto cię nauczył robienia tych strzał? Przydałaby mi się taka informacja :x

@Maciuś Problem polega na tym (przynajmniej u mnie), że nie rucham tej Nadii, idę z Loą do tej wieży, opcje 3 3 1, ona mówi, że jeszcze wrócimy do tej rozmowy. Schodzę za nią na dół, skręcam w prawo i nic, kompletnie NIC. Na rpgrussia napisali, że po 1 dniu powinna do nas zagadać i dać jeszcze jakiś quest, no ale minął dzień, drugi, tydzień, rozdział i nic nie chce zagadać. Lipa, już niech se bezio będzie prawiczkiem, no ale chciałem te 10 pn :c

@Tuzik nawet nie wyobrażasz sobie co ja kombinowałem z tym: "trzeba skręcić w prawo" i ile na to czasu zmarnowałem jak cep jakiś.
Daj mi twojego sejwa przed rozmową z nią w latarni abym sam to zweryfikował.

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry