@varingam345 kup sobie pas od tego maga ognia co jest przy tej kapliczce w drodze do klasztoru (+5 inta). Reszte z książek.
@Maststs o 17 albo 21 (nie pamiętam już dokładnie) za kuchnią ona tańczy i odpala ci się taka animacja, musisz być dokładnie na czas, jak się spóźnisz choćby minutę to czekaj do jutra. Jak dobrze pójdzie to wtedy zagadaj.
@ruunaldo 1 moonstone to był przy łzach adanosa to pewnie tego znalazłeś, a 2 ma ten szkielet-mag na pustyni w tej wieży.
@hoze jedno pytanie, kto cię nauczył robienia tych strzał? Przydałaby mi się taka informacja :x
@Maciuś Problem polega na tym (przynajmniej u mnie), że nie rucham tej Nadii, idę z Loą do tej wieży, opcje 3 3 1, ona mówi, że jeszcze wrócimy do tej rozmowy. Schodzę za nią na dół, skręcam w prawo i nic, kompletnie NIC. Na rpgrussia napisali, że po 1 dniu powinna do nas zagadać i dać jeszcze jakiś quest, no ale minął dzień, drugi, tydzień, rozdział i nic nie chce zagadać. Lipa, już niech se bezio będzie prawiczkiem, no ale chciałem te 10 pn :c
@Tuzik nawet nie wyobrażasz sobie co ja kombinowałem z tym: "trzeba skręcić w prawo" i ile na to czasu zmarnowałem jak cep jakiś.