Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8220951 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8220951

Odpowiedzi 37317

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Overs nie pomyliłem bo on powinien być w takim kamiennym klęgu z kolumnami, niedaleko ruiny domu i kociołku.

Post połączony: 2017-08-16, 12:34
@Overs A może trzeba z kimś porozmawiać?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nakłonić grimesa do opuszczenia GD i pracowania dla mnie w moim obozie? Nie mam u niego żadnych opcji dialogowych

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podpowie ktoś jak jeździć na cieniostworze? Wymagany jest jakiś konkretny poziom cieniostwora czy jak?

nie da się, zostało to wyłączone w wersji 005x

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@0vers posługiwania się orkową bronią możesz nauczyć się w kopalni, a czy miałeś z Ur-trallem opcję dialogową, po której miałeś kilka opcji do wyboru?

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U kogo można kupić pasy do zbroi rycerza i paladyna ? Próbowałem u Martina i kowala w straży miejskiej ale nikt nie ma.

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka wiem, ze moge sie naucyzc w kopalni problem jest niestetz taki , ze Hart ciagle mowi , iz nie ma teraz czasu bo musi sie przygotowac do walki z Torusem na arenie.  U Ur-tralla nie mialem kilku opcji do wyboru ... Podczas czytania solucji zauwazylem, ze daje On tez duzo zadan , ja nie dostalem zadnego ( spalenie skrzynek paladynek itp.. ) . Mam tylko te 2 kwestie w/w do wyboru .. :(

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie może czy gdzieś leżą luzem płytki pancerza pełzacza? Mam 8 szt. i potrzebuje znaleźć dwie płytki, szkoda mi PN wydawać na naukę.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr  O ile wiem to da ci je Barem (4.szt)

Mam wersję 66.2. Gdy ktoś robił zadanie od szamana ,,Dark Rituals,, to czy można iść zagadać do Ur-Thralla nie zabijając jeszcze demona ale mając tego questa? Na razie odpowiada Nie sądzę by człowiek mógł tam iść (chodzi o kopalnię)

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Płytki będą ci potrzebne w 7 akcie więc warto wydać te kilka PN.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@0vers te 2 zadania daje ur-krass, nie ur-trall. Czyli nie zrobiłeś wszystkich zadań. Mam jedno ważne pytanie, czy przed oddaniem zadania najemnik orków to zrobiłeś 3 zadanie Hush-Nara, czyli zabicie demona z bagien? Mają to podobno naprawić ale dalej to jest zepsute zadanie i po uzyskaniu możliwości pogadania z Ur-trallem to jeśli nie wykonałeś zadania Hush-Nara to nie zrobisz tego wątku.

@Maststs musisz koniecznie zabić tego demona, inaczej nie wpuści cię do kopalni

EDIT.
Spoiler
Ma ktoś jakieś rady co do walki z tymi 2 bossami Słońcem (Woj) i Nocą (Mag) w tym tp obok 2 pozycji kruka? Po kilku walkach zrozumiałem, że jak jest dzień to wojownik dostaje obrazenia a jak noc to mag. Problem jednak leży w tym, że w chwili kiedy biegam miedzy nimi aby,
 któryś stał się śmiertelny i nic mnie nie trafia to i tak jakiś cudem spada mi po 300-400hp.
 Nie pojawia mi się żaden dbf, żaden efekt wizualny, po prostu patrze na pasek hp i leci na łeb na szyję. Czym jest to spowodowane?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka wiem że trzeba zabić demona. Już nie ważne bo zobaczyłem odpowiedź w solucji.
Nie wiem o jakiego bossów konkretnie ci chodzi ale pewnie mówisz o tych w Świątyni Łez (Łza Adanosa do Berła Adanosa) gdzie w pokoju wojownika masz hełm Er'Zahira ale chyba nie bo od nich nie spada hp.
Podaj nazwę bossa albo czym on jest.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maststs jak idziesz po 2 wersje kruka, mijasz niebieskiego smoka, wchodzisz do świątyni po prawej masz taki portal, jak spełniasz pewne wymagania (2-8k hp, 350-800 siły lub dexta albo ileś tam many) możesz przez niego przejść, tam w pewnym momencie występują te 2 bossy.

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś link do strony gdzie znajde z czego sie robi poszczególne strzały?
np: Ogniste,magiczne, te z magicznej rudy

Mam groty z magicznej rudy i te patyki na strzaly i dalej nie moge zrobic strzal ;/

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hoze a zrobiles jeszcze te czesci na workbenchu?

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Tak, zrobilem na workbenchu i na kowadle groty z rudy

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hoze to moze na tym pniu do pilowania obok thorbena

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robiłem tez, wczesniej juz robilem te strzaly i nie bylo problemu

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to w sumie nie wiem jak ci pomóc, pod literą C masz listę wszystkich craftingów jakie bezio może zrobić, sprawdź ją i może czegoś ci tam brakuje.

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pod literką C nie mam strzał z magicznej rudy ;/

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie znajdę Moonstone (księżycowy kamień)?

0 użytkowników
Do góry