Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8872548 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8872548

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Naprawdę? Hm, to pozostaje magia.

You didn't grow.
You didn't improve.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak otworzyć jaskinie w której jest amulet Angara ?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie chciałem dokończyć wątek Pustyni Adanosa. No to idę na Amule ( co trzeba mieć 4 części ornamętu do zdobycia berła). Można je zabić bez bugowania. Gdy to szedłem do małej piramidy zwróciłem uwagę że cały czas stan mojego zdrowia się obniża mimo tego że jest noc. To bug czy coś innego? Spada tak jak w przypadku regeneracji zdrowia której jeszcze nie mam.

Edit: Dobra już wiem. To przez klątwę poszukiwaczy.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak otworzyć jaskinie w której jest amulet Angara ?
Amulet Angara jest przed jaskinią.

You didn't grow.
You didn't improve.

jononion

jononion

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witajcie, mam kilka co do zadania od orkowego szamana dotyczcego demona w obozie na bagnach, jestem w 3 rozdziale i potrzebuje te zadanie by dostac sie do kopalni. Pytania to: 1.Czy da się jakoś zapobiec toksycznym oparom żeby stamina nie spadała ani hp? 2. Na jakim lvl proponujecie te zadanie wykonać? (aktualnie mam 38lvl, poziom normalny gry i nie ukrywam,że na tym lvl lekko nie ma :P).

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
O której należy przyjść do latarni aby zaruchać dziewoje od najemników po przyniesieniu jej wszystkich fantów?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maciuś Loa.
Wiem, że tak się nazywa. Moje pytanie brzmiało o której mam się ustawić z nią pod latarnią.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Chyba około 19. U mnie to zadanie 3 razy było zbugowane i Loa nie przychodziła a jedynie stała na farmie

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, Podczas rozmowy z dowodca orków Ur-thrallem nie moge ruszyc dalej z fabula odnosnie orkow . Mianowicie dialogi z nim mam 2 ( 1 . Odnosnie kopalni mowi, ze nie ufa czy cos podobnego . 2 Odnosnie doliny smierci , po kwesti Beziego mowi cos a na koncu Rrrrrrrr ). Rozdzial 4 poziom trudny ( las assaynow i pustynia adaonsoa skonczone ).

Z zadan orków ne wykonalem starej broni Harta ( nie moge znalezc w magazynie , przeszukalem caly , a skrzynki wszystkie opedzlowane  i uzywania orkowej broni ). v.066

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@0vers podpowiem, że przed rozmową o kopalnie trzeba miec 50 retoryki, a co do miecza na prawo od wejścia za skrzynkami

Ogólnie to nie polecam (nie wiem jak odmienić imię Loa w j. polskim :c ) tej najemniczki, 3 razy próbowałem i 3 razy mi z nią nie wyszło, pozostaje mi Nadja ale szkoda kurcze tych 10pn.

Co do tego smoka z Doliny Cieni, wg rpgrussia jak go się zabije pod zręczność to powinienem w jego zwłokach znaleźć łuk nieco lepszy od świętego posłańca, a był mieczyk pod zręke i w dodatku gorszy od moich duali z moonstone. Wie ktoś czy on został przeniesiony czy co się z nim stało? Przydałby się w tej lokacji obok 2 lokalizacji kruka.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba około 19. U mnie to zadanie 3 razy było zbugowane i Loa nie przychodziła a jedynie stała na farmie
O pólnocy na szczycie latarni się pojawia.

Psalm 19

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Podpowie ktoś jak jeździć na cieniostworze? Wymagany jest jakiś konkretny poziom cieniostwora czy jak?

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@0vers podpowiem, że przed rozmową o kopalnie trzeba miec 50 retoryki, a co do miecza na prawo od wejścia za skrzynkami

Ogólnie to nie polecam (nie wiem jak odmienić imię Loa w j. polskim :c ) tej najemniczki, 3 razy próbowałem i 3 razy mi z nią nie wyszło, pozostaje mi Nadja ale szkoda kurcze tych 10pn.

Co do tego smoka z Doliny Cieni, wg rpgrussia jak go się zabije pod zręczność to powinienem w jego zwłokach znaleźć łuk nieco lepszy od świętego posłańca, a był mieczyk pod zręke i w dodatku gorszy od moich duali z moonstone. Wie ktoś czy on został przeniesiony czy co się z nim stało? Przydałby się w tej lokacji obok 2 lokalizacji kruka.

Edit:

Miecz jednak znalazlem . Z miasta orków nie wykonalem tylko 1 zadania ( nauczyc sie uzywania bron orkow ). A jednak zarowno kopalnia orków jak i dolina smierci sa dalej zablokowane. Retoryki mam 72 Rozdział IV

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy wytwarzania łuków ?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem na Pustyni Adanosa. Mam zabić Magnowego Golema, ale ide do jego lokalizacji i z tego co wiem z poradnika on powinien tam być, oraz słupy do okoła niego powinny się palić, a się nie palą. Dodam że przyszedłem tam w nocy. Wie ktoś jak go przywołać?

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lordhanibal niewazne czy przyjdziesz w nocy czy w dzien On tam powinien byc zawsze . Widocznie pomyliles lokacje , jedyna roznica jest z nim taka , ze za dnia jest niesmiertelny.

0 użytkowników
Do góry