Kolego Heartstone, mam taki problem, że nie mam żadnego dialogu z Talbinem na temat tych paladynów, tylko mogę mu pomóc z ucieczką z GD, może wtedy odblokuję jakiś dialog? A pro po szamana orkowego Hush-Nar'a, jedynym zadaniem jakie od niego dostałem było zadanie z książką, zadanie wypełniłem. Podobnie z Farrokiem, nie dostałem od niego zadania z wojskowym trofeum. Może ta retoryka u mnie leży, a może to o co innego chodzi, jakiś bug. Jak mogę nabić retoryki poza stojakami z książkami?
Coś mocno pobugowałeś sobie gre

A przyjąłeś zadanie od Garonda z zaginionymi paladynami ?? Właśnie po tym jak Garond ci mówi o zaginionych paladynach to u Talbina powinna pojawić się nowa opcja dialogowa właśnie o paladynach i pogadaj też z Albertem (paladyni za palisadą orków) . Szaman orków Hush Nar po wykonaniu zadania z książką zleca jeszcze 2 , zadanie z kapliczkami orków i na zabicie demona na bagnie

W najnowszej jest bug że jeśli wykonasz zadanie najemnik orków to zablokujesz sobie wątek miasta orków ? gadałeś z Ur karrasem, naucz się też języka orków (notatka w starej wieży Xardasa ) Farrok ci zleca misję z trofeum po rozpoczęciu zadania najemnik orków. Co do retoryki to mnie dziwi że nie masz co najmniej 60 na tym etapie ??
Nabijanie retoryki:
-Czytanie pulpitów, książek, niektórych receptur
- retoryka wpada też za odpowiednie rozmowy z npc np: Rozmowa z Jessy ( bandyta który obrabował Cavalorna)
- Wpada też za nieudaną kradzież kieszonkową jeśli udało ci się wyłgać w rozmowie z npc (za każde 10 wyłgań +1 do retoryki) . Jeśli masz mało retoryki to czeka cię sporo nadrabiania
Post połączony: 2017-08-07, 00:12
Gdzie mogę znaleźć zwój deszczu ognia oprócz szczytu budynku przy wykopaliskach magów wody ?
Khorinis
- nad namiotem bandytów za farmą Sekoba ( Namiot z listem Lucii)
Jarkendar
- W drodze do piratów przy zakrąglonej ścieżce wokół dziury są ruiny (obok nich powinien być deszcze ognia)
- Jaskinia z pająkmi łącząca kanion i bagna
- jeden chyba też był w którymś ze skarbów Grega w Jarkendarze chociaż głowy nie dam uciąć