Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851331 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851331

Odpowiedzi 37317

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jest jakis sposob na zoptymalizowanie the returninga xd? bo bardzo chcialbym pograc ale mam lagi ;p czasem 60 fps w jarkendarze tylko a w khorinis ajwyzej 40
Cieszyłbym się jakbym miał 40 w khorinis.

tzn ja bym tez sie cieszyl jakby to bylo stale, bo to torche skacze od 1 do 40 fps zazwyczaj mam 15 do 20 tylko czasem 40 na kilka sekund.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak 15-20 to ta gra nie jest dla ciebie. Jaki masz sprzęt?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao W auto translate przy runie jest opis "Aura otacza ochrona". Po drugie, ktoś gdzieś wcześniej pisał, że ta runa przydaje sie w pokonaniu czegoś.

@Velmrok Ale, że 15-20 w mieście? Bo ja mieście mam 15-28 fps. U Onara podobnie. W reszcie Khorinis to różnie mi skacze. Czasem 40-50 a częściej 50-110 fps.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wczytywałem poprzedni save i nadal o 22 nie ma Wambo i Asmala tam gdzie powinni być, przyjść trzeba tego samego dnia którego się rozmawiało z Asmalem w karczmie, yep? ;v

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Sprzęt nie ma nic do tego :) Na potężnych pc ta gra potrafi mieć spadki fpsów :/ Taka już magia gothica :) Najlepiej chyba chodzi na win xp i starszym sprzęcie :) 15-20 fps da się grać jeśli te spadki występują tylko na terenach zaludnionych jak Khorinis czy farma Onara, ja miałem tyle w mieście jak grałem na dx11, bez dx miałem w mieście jakieś 30-40 fps

Post połączony: 2017-08-03, 16:18
Wczytywałem poprzedni save i nadal o 22 nie ma Wambo i Asmala tam gdzie powinni być, przyjść trzeba tego samego dnia którego się rozmawiało z Asmalem w karczmie, yep? ;v

Przyjdź tam tak 23:30 powinni się pojawić, 22 to raczej za wcześnie , gadałeś o tym z Gerbrantem

:D

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Sprzęt nie ma nic do tego :) Na potężnych pc ta gra potrafi mieć spadki fpsów :/ Taka już magia gothica :) Najlepiej chyba chodzi na win xp i starszym sprzęcie :) 15-20 fps da się grać jeśli te spadki występują tylko na terenach zaludnionych jak Khorinis czy farma Onara, ja miałem tyle w mieście jak grałem na dx11, bez dx miałem w mieście jakieś 30-40 fps

Post połączony: 2017-08-03, 16:18

Przyjdź tam tak 23:30 powinni się pojawić, 22 to raczej za wcześnie , gadałeś o tym z Gerbrantem

Yep gadałem, byłem po 23, przed 0 i nadal to samo, ni ma ;-;

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Spróbuj następnego dnia po 23 sprawdzić ? Na jakiej wersji grasz

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na polowanie na smoki jaki level lepiej mieć?

PS: XDDD Lubie jak się tak blokują.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę język ognistego jaszczura (bez umiejętności wycinania języków) ?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę język ognistego jaszczura (bez umiejętności wycinania języków) ?

We wcześniejszej wersji returna miał ją Lutero w górnym mieście. Nie wiem jak w Ret 2

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ci kammienni strażnicy po akcji w bibliotece w jarku są nie do ubicia?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli ci chodzi o te ciemniejszą odmianę kamiennych strażników z dopiskiem ,,Immortal'' To musisz zdobyć 3 rzeczy ( 1 to Młot Adanosa a 2 inne rzeczy znajdziesz robiąc wątek Pustyni Adanosa. Zajrzyj do solucji. Dopiero gdy masz założone te 3 przedmioty naraz możesz ich pokonać. A jeśli chodzi o te duchy cieńkostworów to da je się zabić broniami/czarami przeciwko duchom.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś mi może powiedzieć, jak pokonać tego demonicona wielkiego co ma klucz skrzyni, w której jest kolejny klucz?
To cholerstwo nie da się ubić...
Chyba, że pustynie Kabanosa robi się w dalszych rozdziałach (jestem w 3 i mam 40 level)
System blokowania go na ruinie nie działa :C Przechodzi sobie obok.

Edit. Ubiłem dziada. Ale tylko dlatego, że sie sie zbugowal i nie chcial mnie atakować :V
Za takiego ciula to powinno byc 5000-10000 ekspa a nie jakies marne 2000...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Oparłem te 3 imienne trolle w khorinis o drzewo i kiedy już niemal ustrzeliwuje jednego z delikwentów odnawia mu się hp. Jak sobie z tym poradzić?

Psalm 19

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam, były chyba 2 sposoby na dołączenie do zabójców, mam rację? Bo ten kurw... z Gerbrandtem nie działa... nie pojawia mi się Wambo i Asmal..

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ktoś mi może powiedzieć, jak pokonać tego demonicona wielkiego co ma klucz skrzyni, w której jest kolejny klucz?
To cholerstwo nie da się ubić...
Chyba, że pustynie Kabanosa robi się w dalszych rozdziałach (jestem w 3 i mam 40 level)
System blokowania go na ruinie nie działa :C Przechodzi sobie obok.

Edit. Ubiłem dziada. Ale tylko dlatego, że sie sie zbugowal i nie chcial mnie atakować :V
Za takiego ciula to powinno byc 5000-10000 ekspa a nie jakies marne 2000...

Mini śniące są banalne do pokonania :) Stosuje się na nich taką samą taktykę jak na demony, oddal się od niego, kiedy wystrzeli pocisk to potem podbiegnie do ciebie a ty masz czas wyprowadzić kilak ciosów zanim przeciwnik zacznie cię atakować wręcz :) Kiedy zacznie atakować wycofaj się na tyle by przeciwnik ponownie w ciebie wystrzelil pociskiem (cofaj się tyłem wtedy nie dosięgnie cię żaden atak bossa)  :) I cały czas to powtarzasz aż boss padnie :) Z tego co wyczytałem w najnowszej wersji 066.3 która powstaje ta taktyka już nie będzie działać  :pokerface: Szkoda

Post połączony: 2017-08-04, 03:13
Oparłem te 3 imienne trolle w khorinis o drzewo i kiedy już niemal ustrzeliwuje jednego z delikwentów odnawia mu się hp. Jak sobie z tym poradzić?

Musisz zbić wszystkim trzem trollom poniżej 2.000 HP , tylko wtedy będziesz mógł ich zabić , jeśli jakiś troll spadnie poniżej 1,5K HP a pozostałe 2 mają więcej HP niż 2K automatycznie odnawia się im całe HP :) Polecam spulować wszystkie trzy trolle wejść na skałę i naparzać z kuszy , każdy musi mieć HP poniżej  2K wtedy już możesz spokojnie ich zabić :) Jest to dość trudne , zwłaszcza że jak trolle są obok siebie ciężko trafiać w nie pojedyńczo :/

Post połączony: 2017-08-04, 03:16
Z tego co pamiętam, były chyba 2 sposoby na dołączenie do zabójców, mam rację? Bo ten kurw... z Gerbrandtem nie działa... nie pojawia mi się Wambo i Asmal..

Ten drugi sposób chyba wymaga dołączenia do straży miejskiej chociaż mogę się mylić :) Drugi sposób to misja którą daje Andre na likwidację gildii zabójców i właśnie podczas tego zadania będziesz miał okazję dołączyć do tej gildii. Grasz na najnowszej wersji i z tego co wiem nie ma żadnego buga z gildią zabójców więc na pewno coś zepsułeś z wątkiem. Jeśli masz save to możesz wczytać przed wykonaniem misji dla Gerbranda ze spotkaniem w Karczmie :)

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mini śniące są banalne do pokonania :) Stosuje się na nich taką samą taktykę jak na demony, oddal się od niego, kiedy wystrzeli pocisk to potem podbiegnie do ciebie a ty masz czas wyprowadzić kilak ciosów zanim przeciwnik zacznie cię atakować wręcz :) Kiedy zacznie atakować wycofaj się na tyle by przeciwnik ponownie w ciebie wystrzelil pociskiem (cofaj się tyłem wtedy nie dosięgnie cię żaden atak bossa)  :) I cały czas to powtarzasz aż boss padnie :) Z tego co wyczytałem w najnowszej wersji 066.3 która powstaje ta taktyka już nie będzie działać  :pokerface: Szkoda

Dlaczego twórcy tak usilnie robią z tego moda nie do przejścia przez zbyt wysoki poziom? Wziąłem sobie normalny, aby zagrać sobie na spokojnie, by poznać fabułę ale z małym wyzwaniem. Wydawało mi się, że poziom będzie satysfakcjonujący, a nie irytujący.
Ja się zastanawiam jak smoki pokonam. Szkoda, że nie ma płynnego respawnu potworów , w razie czego, że level jest zbyt niski. Ostatnio wybiłem co się rusza w khorinis i Jarkendarze a i tak jako wojownik zamiast pokonać z miecza Kruka musiałem od niego spierdzielać i ładować w niego zwojami...

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Dlaczego twórcy tak usilnie robią z tego moda nie do przejścia przez zbyt wysoki poziom? Wziąłem sobie normalny, aby zagrać sobie na spokojnie, by poznać fabułę ale z małym wyzwaniem. Wydawało mi się, że poziom będzie satysfakcjonujący, a nie irytujący.
Ja się zastanawiam jak smoki pokonam. Szkoda, że nie ma płynnego respawnu potworów , w razie czego, że level jest zbyt niski. Ostatnio wybiłem co się rusza w khorinis i Jarkendarze a i tak jako wojownik zamiast pokonać z miecza Kruka musiałem od niego spierdzielać i ładować w niego zwojami...

Smoki w GD nie są trudne do pokonania, nie wiem czy to jakiś bug ale możesz stać daleko od smoka a i tak twoje ataki będą go dosięgać, ja stałem ze 6-7 metrów dalej od smoka i tylko machałem mieczem :) Co innego Azgalor na trudnym jest praktycznie nie do zabicia bez kodów, jego ataki są zbagowane przenikają przez każdą przeszkodę ( I wygląda na to że nie zostanie to naprawione w wersji 066.3 szkoda :/)  , na dodatek co trochę respi kilka zjaw, a wtym czasie regeneruje się mu HP , w zwykłej walce na hardzie biłem się z nim jakieś 2H i nie dałem rady, musiałem użyć Marvina :/ Smok ożywieniec też jest upierdliwy bo ciągle cię do lawy wrzuca

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Przynajmniej możesz użyć marvina. Bo ja w swojej wersji 0066.2 nie mogę. Za każdym razem jak włączę konsolę, Bezi się pauzuje... Chyba, że ma ktoś sposób?

PS: Próbuje, kolejnego bossa demonicona pokonać, ale ten sposób średnio działa. Nie zjadę mu połowe, życia i tak w końcu mnie dojedzie, jak nie szczypcami to tą klątwą/plagą.

0 użytkowników
Do góry