Ktoś mi może powiedzieć, jak pokonać tego demonicona wielkiego co ma klucz skrzyni, w której jest kolejny klucz?
To cholerstwo nie da się ubić...
Chyba, że pustynie Kabanosa robi się w dalszych rozdziałach (jestem w 3 i mam 40 level)
System blokowania go na ruinie nie działa :C Przechodzi sobie obok.
Edit. Ubiłem dziada. Ale tylko dlatego, że sie sie zbugowal i nie chcial mnie atakować :V
Za takiego ciula to powinno byc 5000-10000 ekspa a nie jakies marne 2000...
Mini śniące są banalne do pokonania

Stosuje się na nich taką samą taktykę jak na demony, oddal się od niego, kiedy wystrzeli pocisk to potem podbiegnie do ciebie a ty masz czas wyprowadzić kilak ciosów zanim przeciwnik zacznie cię atakować wręcz

Kiedy zacznie atakować wycofaj się na tyle by przeciwnik ponownie w ciebie wystrzelil pociskiem (cofaj się tyłem wtedy nie dosięgnie cię żaden atak bossa)

I cały czas to powtarzasz aż boss padnie

Z tego co wyczytałem w najnowszej wersji 066.3 która powstaje ta taktyka już nie będzie działać

Szkoda
Post połączony: 2017-08-04, 03:13
Oparłem te 3 imienne trolle w khorinis o drzewo i kiedy już niemal ustrzeliwuje jednego z delikwentów odnawia mu się hp. Jak sobie z tym poradzić?
Musisz zbić wszystkim trzem trollom poniżej 2.000 HP , tylko wtedy będziesz mógł ich zabić , jeśli jakiś troll spadnie poniżej 1,5K HP a pozostałe 2 mają więcej HP niż 2K automatycznie odnawia się im całe HP

Polecam spulować wszystkie trzy trolle wejść na skałę i naparzać z kuszy , każdy musi mieć HP poniżej 2K wtedy już możesz spokojnie ich zabić

Jest to dość trudne , zwłaszcza że jak trolle są obok siebie ciężko trafiać w nie pojedyńczo

Post połączony: 2017-08-04, 03:16
Z tego co pamiętam, były chyba 2 sposoby na dołączenie do zabójców, mam rację? Bo ten kurw... z Gerbrandtem nie działa... nie pojawia mi się Wambo i Asmal..
Ten drugi sposób chyba wymaga dołączenia do straży miejskiej chociaż mogę się mylić

Drugi sposób to misja którą daje Andre na likwidację gildii zabójców i właśnie podczas tego zadania będziesz miał okazję dołączyć do tej gildii. Grasz na najnowszej wersji i z tego co wiem nie ma żadnego buga z gildią zabójców więc na pewno coś zepsułeś z wątkiem. Jeśli masz save to możesz wczytać przed wykonaniem misji dla Gerbranda ze spotkaniem w Karczmie