Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840295 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840295

Odpowiedzi 37317

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy "pięść chaosu" to ten demon z bagien, którego orkowie każą nam zabić ? Jeśli nie to gdzie jest ten demon ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jednoręczne na zręczność czy też włócznie? Co lepsze?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś Włócznie. Nie dość że większy zasięg a do tego ignorują pewien procent pancerza.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1. Nie mam pojęcia XD
2. Z czego co wiem, to trzeba się wspiąć na tą skałę w porcie (ta pod którą przechodzisz, gdy idziesz do statku paladynów).
3. To chyba chodzi o ten nowy teren dodany niedaleko Khorinis (ta wieża ze szkieletami?)

3 ) Przy wieży ze szkieletami znalazłem tylko szczaw królewski , nie ma tam żadnego korzenia chyba że chodzi o skały naprzeciwko więzy ale ciężko się tam wspiąć

Post połączony: 2017-07-23, 12:14
Gdzie jest opiekun który pokazuje się po opiekunie który zleca zabicie SPOILER paladyna z klasztoru? Nie mogę go znaleźć a nie ma go tam gdzie w returningu 1.0
Powinien pojawić się na moście do Klasztoru

Post połączony: 2017-07-23, 12:14
Czy "pięść chaosu" to ten demon z bagien, którego orkowie każą nam zabić ? Jeśli nie to gdzie jest ten demon ?

Demon z bagien

Post połączony: 2017-07-23, 12:19
Czy w okolicy Klasztoru Innosa jest jakiś smoczy korzeń ?? NA RPG Russia niby jest ale nie mogę znaleść?

:D

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
1.Mam pytanie jaką wersje wybrać do grania w returning 2.0. poza 0066.
2.Jaka jest najmniej zbugowana poza 0066.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

maci521

maci521

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, wykonuje zadanie dla magów wody związane w tymi teleportami w Khorinis. Wcześniej, gdy Lares zaprowadził mnie na farmę Onara zaatakował grupkę ścierwojadów koło karczmy i wszyscy z niej wylecieli łącznie z Orlanem następnie zaczęli je tłuc. No i tu pojawia się problem, bo podczas walki przypadkiem go uderzyłem i jego nastawienie zrobiło się wrogie tak, że jak teraz próbuję z nim pogadać to mi gada „Nie toleruję złodziei” i tyle. Da rade to jakoś naprawić?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka,
by otworzyć skrzynie w najwyższej wieży w zamku w GD potrzebuje klucza który mogę znaleźć w starym domku Ryżowego Księcia tylko jak otworzyć skrzynie u ryżowego?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

MahBoi

MahBoi

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Koledzy mam bardzo dziwny problem. W dolinie cieni jest ten mag Ihiyal, od niego dostajemy klucz do skrzynki w której jest krew demona. Kiedy go zabijam on pada na ziemie i jego HP zaczyna się regenerować. Nie mogę go dobić ani przeszukać. Regeneruje mu się 50 HP a mi zabiera 50 HP. Nawet gdy nie jestem w jaskini dalej zabiera mi te 50 hp co sekundę. Próbowałem Magii i broni dystansowej i nic go nie zabija. Czy krew demona w skrzynce jest jedyną która zadziała?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Gdzie jest myśliwy potrzebny do zadania o zaginionych paladynach ?
Talbin bodajże, ale nie jestem pewien.
2. Czy na legendarnym jest na sposób na włączenie marvina ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Siemka,
by otworzyć skrzynie w najwyższej wieży w zamku w GD potrzebuje klucza który mogę znaleźć w starym domku Ryżowego Księcia tylko jak otworzyć skrzynie u ryżowego?

Nie :) Klucz do skrzyni ryżowego księcia dostaniesz po wykonaniu zadanie z ucieczką Klifa :) Ale skrzynia o której piszesz otwiera inny klucz jeśli chodzi o szczyt wieży w której jest duch Gomeza, to klucz dostajesz od samego Gomeza po wykonaniu dla niego zadania (ten klucz otwiera 2 skrzynie ta za Gomezem ze statuetkami i ta na samym szczycie wieży ). Klucz ze skrzyni Ryżowego księcia otwiera skrzynie w małej wieży strażniczej na lewo od Udara.

Post połączony: 2017-07-23, 14:43
1.Gdzie jest myśliwy potrzebny do zadania o zaginionych paladynach ?
Talbin bodajże, ale nie jestem pewien.
2. Czy na legendarnym jest na sposób na włączenie marvina ?

Chodzi chyba o Talbina :) Jest tam gdzie był w zwykłym gothicu, na prawo od mostu do zamku :) Siedzi przy ognisku z drugim myśliwym.

MArvin : Pause break - marvin -Esc

Arakros

Arakros

Użytkownicy
posty31
Propsy13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Co zrobić jeśli musiałem zabić orków do questa tactical adventage i orkowie ignorują teraz Ulu-mulu?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałeś na sobie orkową zbroję/szatę, albo ulu-mulu, gdy walczyłeś z orkami? Jeśli tak, to już pernamentnie będą się do ciebie wrogo odnosić.

Arakros

Arakros

Użytkownicy
posty31
Propsy13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Miałeś na sobie orkową zbroję/szatę, albo ulu-mulu, gdy walczyłeś z orkami? Jeśli tak, to już pernamentnie będą się do ciebie wrogo odnosić.
Miałem na sobie włócznię i łuk i mimo to Ulu-mulu nie działa a save nie zrobiłem :(

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jeśli zaatakowałeś orków w orkowej zbroi którą dostałeś od Ur thralla to wystarczy zdjąć zbroję i znowu założyć i będzie dobrze przynajmniej u mnie tak było :)

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić to zadanie z brakujacymi żołnierzami od Garonda? Czy mozna wgl w 4 rozdziale ? Nie wiem co począć z tym paladynem którego Talbin widział na drugim końcu rzeki, powinienem szukać ciała ?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się zatruwa bronie? Mam nauczoną umiejke, ale nie mam pojecia gdzie mogę je zatruwać, na stole alchemicznym moge tylko strzały

Arakros

Arakros

Użytkownicy
posty31
Propsy13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Który nowicjusz mówi o artefakcie w unlimited Power?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
To nie nowicjusz tylko guru Nuykon czy jakos tak.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapytam jeszcze raz po nie dostałem dobrej odpowiedzi, wykonałem zadanie dla opiekuna na moście do klasztoru GDZIE  jest następny?

Post połączony: 2017-07-23, 17:44
Nieznany, idź do miasta orków, jeśli dobrze pamiętam, najpierw idziesz do oddziału paladynów pod osobami które przeżyły z bractwa pod zniszczonym klaszotrem mnichów, potem do ur thralla potem do żelaza kopalni orków.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras Jak idziesz w stronę magów ognia z Laresem na początku gry, to w miejscu mniej wiecej gdzie ta droga idzie pod górę okalając drzewo przed tym mostem

Jak zatruwać bronie?

0 użytkowników
Do góry