Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235349 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235349

Odpowiedzi 37317

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras mam tę umiejkę, bo potrzebuje zatruć te duale z przepisu Osaira. Mam też te 2 trucizny, no ale bezio woli je wypić niż zatruć broń... Przy okazji, zatruta broń w połączeniu z trofeum Muritana (50% obrażeń z trucizny) daję naprawdę niezłego kopa.

Tak przy okazji, 1 moonstone ma ten mag z pustyni adanosa, a gdzie znajdę 2?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wypij czysty alkohol @Ederwolf 
Czy wie ktoś jak wpisać w marvinie następująca komendę :
VLK_4110_Jergan
Mam problem z podłoga szczególnie bo to cyrylicą jest i nie ogarniam :D
Wiem, że poziom durnoty tego pytania zdecydowanie przekracza normy, ale to super ważne - kwestia utraty 90h mojego useless życia. Także nie byle co. Help!

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nieznany? ale z tego co pamiętam klawiatura w konsoli gothickowej nie jest rosyjska tylko niemiecka. Wciśnij shift + ? i powinna się zrobić podłoga. Nie zapomnij o "Insert" przed tą komendą

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki Nieznany.
Jeszcze jedno pytanie, byłem w nawiedzionej latarni i znalazłem pierścień jakiegoś Stehpena. Co dalej?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz to wszystko w dziale solucja i porady na start @Ederwolf
@Prokhorovoka  niestety nie działa ;( Rosjanie coś pozmieniali i teraz muszę kombinować

Ioxii

Ioxii

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Gdzie znajde przepis na miksturę hp z jagód i many z ciemnych grzybów kucharz w gd tylko kompotu uczy..
2.W jaki sposób mozna nabic sporo siły do 3 rozdzialu ?
3.Dam rade w 2 rozdziale zdobyć sfery żywiołów?
4.Skad wezme lepsze mutageny? Narazie mam te najsłabsze

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nieznany? Czy w konsoli masz pod literką "z" y a pod literką "y" z? Czy normalnie, albo jakaś cyrylica ci wyskakuje? Możesz też spróbować z Shift + tylda, tak jest na ukraińskiej klawiaturze podłoga, ale czy na rosyjskiej to nie wiem.

Może zadam inaczej pytanie, czy trucizna do zatruwania broni to może być ta co jest do kupienia od ignaza czy musi być ręcznie zrobiona przez beziego?
I gdzię mogę znaleść drugi moonstone? 1 mam od tego maga z pustyni adanosa.

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka tak mam pod "y"z a pod "z" y.
A cyrylica wyskakuje swoją drogą choć większość znaków się zgadza, te które są takie same w naszych alfabetach ;)

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka A czy używasz trucizny od Nrozasa, czy trucizny, którą sam uwarzyłeś? To ważne, bo są pewne różnice.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nieznany? No niby tak ale maja inny rozkład liter na klawiaturze. Też masz niemiecką klawiaturę w takim razie i jak ci nie działa shift + ? to nie wiem co
@Fayors O taką http://www34.zippyshare.com/v/FmVMs8dR/file.html kupiona od ignaza

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fayors no to w jakim celu ta została dodana do gry to nie wiem, ech i teraz trzeba się znowu bawić kodami bo nauczyciel nie żyje

Podrzuci ktoś linka do działu na forum rosyjskim ze spisem kodów na postacie/przedmioty dodane przez moda?

Miałem jeszcze zapis awaryjny sprzed kilkudziesięciu h gry, szkoda tracić postęp więc chciałem tylko spisać kod na tego kapłana, ale przy próbie załączenia konsoli wywala mi grę. Przy próbie włączenia na innym zapisie działa normalnie. Podrzuci ktoś kod na niego? Sam nie mogę sprawdzić...

Maul13

Maul13

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się dostać do Inubisa?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak się dostać do Inubisa?

Będzie zadanie w V rozdziale i wtedy dostaniesz klucz do krypty Inubisa a także do pozostałych zablokowanych jaskin jak ta obok karczmy Orlana

Post połączony: 2017-07-24, 14:42
Gdzie zdobyć zwój przemiany w krwioplicę ?? Ignaz zginął w zadaniu Tajemnica Morderstwa :/ Potrzebuje tego zwoju by się dostać na półkę skalną gdzie są 2 szczawie pomiędzy bandytami Erola i spalonymi chatami?

:D

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Kurwa co trzeba zrobic zeby deszcz nie padal codziennie o 16.30

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie przenoszą się zabójcy po pokonaniu Asmala?

Session

Session

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam , Gdzie znajduję się Łuk Er'Hazir na wersji 066.1 ?

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, bo nie pilnowałem czasu i spóźniłem się na spotkanie z Gilianem w domku na molo. Da się jakoś dołączyć jeszcze do zabójców?

agwers

agwers

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, gdy zrobiłem już zadanie Gerbrandta i powiedział, że jeśli chcę dowiedzieć się kim jest gość, którego spotkałem w gospodzie, to mam kręcić się w nocy po górnym mieście. Jest noc za chatą Gerbrandta, ale nie ma ani Asmala ani Wambo, po prostu są tam gdzie na początku jak bym nie brał questa. Co zrobić?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jest jakiś sposób na bagienne golemy?? Są nie do zabicia , zabijają mnie na 2 hity mimo że mam prawie 1k HP i ciężki pancerz straży +5 , ataki nie wytrącają ich z równowagi, biją przy cofaniu się a co najgorsze strzelają z dystansu do tego zbugowanym atakiem który zawsze trafia nawet przez skały , czyżby bagienne golemy nauczyły się wypuszczać zdalnie sterowane pociski bo wygląda to idiotycznie :/ Z łuku zadaje im żałosne obrażenia (10HP) a Golem mam 1,5K to musiałbym 150 strzał wystrzelić , a w bezpośredniej walce nie mam szans żadnych bo zanim podejdę do golema ten dwoma pociskami ściąga mi jakieś 60% HP, normalnie bym olał tego golema ale pilnuje wejścia do świątyni z zombiakami

:D

0 użytkowników
Do góry