Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8834166 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8834166

Odpowiedzi 37317

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słyszałem że w kryjówce Daktha w Dolinie Cienia zdobęde taki pancerz jak ten płytowy z skyrima, przeszukałem 3 skrzynie a pancerza nie ma, tylko księga do questa i recepta na rune sigil, co z tym pancerzem?

A teraz tak...
Z przepisu wynika że potrzebuje black ore black pearl icequartc mercury moonstone iron bar pieces sulf resin i rune stone
teraz pytanie do was

Gdzie zdobęde ICE quartz

Czym jest Pieces sulf i gdzie go zdobędę

Jak zdobyć rune stone, jedyne co mam w ekwipunku to fragmenty takowych, dosyć sporo tych fragmentów

Czym jest  i gdzie znajdę Resin?

Post połączony: 2017-07-20, 17:14
Hoze przyniosłeś młot taraktota?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
icequartz powinni miec alchemicy, mercury to samo bynajmniej mial jeszcze fisk, moonstone na pustyni adanosa, piece of sulfur to poprostu siarka, runestone to kamien runiczny z ktorego robisz runy magii, jak pozabijales pare kamiennych straznikow to powinies pojsd do xardasa i zrobic bez problemu

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka cyrilicy nie czytam to nie wiem co to za questy, ale ja grając na 0066.1 v7 i 66.2 takich nie miałem. Pobierałeś ten dokładnie pasujący do wersji, razem z hotfixem itp, nie po prostu 66 prawda? Każda drobna zmiana to nowe tłumaczenia.
No ale jeśli trafiłeś i to wpis o świątyni śniącego to albo skrypt nie zadziałał albo nie podszedłeś dość blisko do wejścia, pojawia się wpis w dzienniku o ścianie ognia i pogadaniu z xardasem.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
resin to inaczej pitch czyli smola tez do kupienia na markecie albo u gildi złodziei

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie <3 tyle że jam mam z 70 kawałków rune stonów a u xardasa 0 dialogów

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siemka, mam trzy pytania.

1. Da sie jakos wyłączyć ten kołczan który sie pojawia na postaci, jak założy się łuk? W opcjach nie ma takiej opcji, moze gdzies w plikach.
2. Da sie jakos strzelać z łuku w trybie FPP, takim jak ten pod klawiszem F?
3. Da sie jakos zmienić tą dziwną, mało czytelną czcionke?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak to jest teraz z nauką starożytnch języków?
1 lvl to hp i wytrzymałość?
2 lvl to siła/zręczność/łucznictwo/kusznictwo/broń jednoręczna i dwuręczna?
3 lvl to mana i co jeszcze?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
CHGW. Tak pomieszali z ta nauka jeżyków ze masakra. Np. dostajemy z tabliczki 1 łucznictwa ale manny to już 5. Gdzie tu logika?

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@CozziCossac Jestem w pierwszym rozdziale, jak mam dojść do drugiego rozdziału nowicjuszem? Nie da sie przeciez dostać do Hagena.

@Delth Podbilem marvinem sile i walke dwureczna, nie pomoglo. Wytrzymalosci mam sporo, wiec to raczej tez nie bedzie to.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest miecz abigail

ShowoD

ShowoD

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy kopania rudy żelaza ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie jest miecz abigail

Na bagnach mianowicie obok jaskini z pająkami która łączy Kanion z bagnami :) Miecz jest od strony bagien szukaj przy drzewie (palmie).

Post połączony: 2017-07-20, 21:02
Kto uczy kopania rudy żelaza ?

Grimes (kopalnia MArcosa GD)
Snipes ( po wykonaniu zadania worek rudy )

:D

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby zostać 2 rozdział musisz zostać magiem, bynajmniej tak było w zwykłym gothicu.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie są narzędzia dla Matteo? Chyba muszę ten quest zrobić żeby nauczył mnie jubilerstwa.

2. Gdzie jest pierścień Ulfa? Czytałem że przed spalonymi chatami przy cmentarzu, ale szukałem tam 10 minut i nic nie znalazłem.

[Edit]
1. Co do tej wyspy złodziei to jest do niej jakiś quest który mnie tam doprowadzi? Czy po prostu mam sam z siebie ją znaleźć i do niej dopłynąć.

2. A i ja mam NoGrass

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420
1.Wyspa złodziei
2.To szukaj dalej bo leży tam w krzakach a z tym gąszczem od returna może być cieżko znaleźć.

1.Prezent dla Hannah quest. Ona da ci w nagrode klucz dzięki któremu otworzysz skrzynie z narzedziami.
Edit.
Kto uczy wytwarzania bełtów?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@CozziCossac jak nauczysz się produkcji strzał to bezio też może kuć te główki na bełty, więc chyba też może je wtedy wytwarzać

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a no Hannah dała mi jakiś klucz, bez absolutnie żadnej informacji do czego on służy, dobrze wiedzieć że do skrzynek na wyspie gildii złodziei :P

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego sa te Ancient Tale książki?

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Slide To jest zadanie dla Maga Ognia (chyba od Hyglasa...)

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@CozziCossac
 sory że męczę z tym pierścieniem. On był przy tych spalonych chatach, tam gdzie ciało i łuk kompozytowy? Gdzieś pośrodku między 3 chatami, czy może od strony cmentarza, albo od strony tej przepaści w pobliżu drogi, nie pamiętasz?

0 użytkowników
Do góry