Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8891204 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8891204

Odpowiedzi 37317

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Czy żeby skłonić UrThralla do rozmowy o świątyni śniącego wymaganą jest jakaś ilość retoryki ? Jeśli nie to jak mam to zrobić ?

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapytam się jeszcze raz, mam problem z dołączeniem do strażników świątynnych.
Zrobiłem wszystkie dostępne misje od:
Parveza
Cadara
Oruna
Tyona
Harlocka, Tutaj w solucji pisze, ze nie jest wymagane robienie misji dla Namiba - z wymogiem many min. 60 - jedyna misja którą ominąłem.
Gor Na Kosha
I nawet misje od tego goscia, ktory chcial 10 stalowych prętów.
Mam też ponad 50 siły i ponad 30% walki bronią dwuręczna.

Moje pytanie:
Mam buga, czy muszę wbić 60 many i zrobić misje dla Namiba, żeby zostać strażnikiem ? Gram na wersji 066.1

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@hoze Wykorzystałeś wszystkie opcje dialogowe u Gor Na Kosha po przyniesieniu młota ?

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty tak, wykorzystałem, mówi mi że za mało zrobiłem, żeby zostać strażnikiem.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
To podbij do 60 many, ja tak chyba mialem ale na wersji 065

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie musisz dobijać manny za pn wystarczą amulety albo pierścienie

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Lojras  mowisz o tej piramidzie co sa 2 mini sniace i pelno szkieletow ? tam drzwi gdzie wrota zamkniete ?

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
WIE KTOŚ GDZIE JEST Darrion ? W TYM OBOZIE W LESIE W GD? w którym miejscu

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Leagowacy wbijasz do obozu i kierujesz sie na te skaly po lewej wbijasz na drabinke i idziesz caly czas w gore potem w lewo skrecasz, po drodze minie wargi i smocze zebacze. Lub zaczekaj do wieczora wtedy schodzi na dol do wzystkich

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem już co mam robić, wykonałem wszystkie możliwe misje w bractwie i dalej nie mogę zostać strażnikiem, nie mam też możliwości zostać guru. Wie ktoś czy da się jakoś usunąć gildie marvinem albo zmienić?

Edit.
Jak klikam opcję, że chce zostać strażnikiem to gość mówi mi, że to co zrobilem to za mało. (Bezi mówi, że wykonal jego próbe( młot) i questy dla dwóch guru, o reszcie nic nie mówi ;/

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z czego się robi te lepsze kamienie runiczne (starsze i wyższe)? Gram z auto translatorem i nie mogę się domyśleć  co tam pisze :(
Jak coś gram nekromantą, mam 3 rozdział i potrzebuje tej starszej.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Edwardoo Musisz najpierw zrobić quest Diary Vatrasa i przed oddaniem przeczytać. Je robiło się z magicznej rudy (3-4 chyba z odłamków a 5-6 ze sztabek z tego co pamiętam). Musisz też mieć doświadczenie w tym więc rozbijaj runy na kawałki i łącz je z powrotem.

Podrzuci ktoś solucje świątyni śniącego? Szukałem na http://rpgrussia.com/index.php?topic=12000.0 ale jakoś nie mogę znaleźć. Pamiętam, że trzeba było w 0065 podejść do wejścia, pogadać z xardasem, pogadać z ur-shakiem i pojawiał się ten ork co robił ulu-mulu. W wersji 0066 się nie pojawił.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@CozziCossac to solucja do nie tej wersji. Nie polecam.

@Prokhorovoka http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.0 ten temat jest zdecydowanie lepszy - ale nie zmienia to faktu, że dobrze mówisz, nic się pod tym względem nie zmieniało, i ur-shak powinien był Cie odsełać do tego orka po zrobienie ulu-mulu. Na czym stoisz w dzienniku?

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba zepsułem to zadanie, bo powinienem mieć podobno dialog z casią ,a go nie mam.  Chyba że powinienem z kimś wcześniej pogadać.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Delth em, nie mam wpisu o tej świątyni teraz zauważyłem -.^ mam tylko na samym początku jakieś 2 zadania nieprzetłumaczone z rosyjskiego, ale tam też tak jakby nic się nie zmieniało bo jest po 1 wpisie

Ech chciałem chociaż 1 przejść tę grę bez marvina ale widzę się kuźwa nie da. Zna ktoś kod na tego orka?

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapytam się ostatni raz, jak sie nie uda to odpuszczam sobie tego moda.
 Mam problem z dołączeniem do strażników świątynnych.

Zrobiłem wszystkie dostępne misje od sekciarzy.
Mam też ponad 50 siły i ponad 30% walki bronią dwuręczna.
Jestem nowicjuszem, nie moge zostać straznikiem swiatynnym, gosc pisze ze za malo sie wykazalem ( zrobilem wszystkie misje, wraz z jego proba)
Guru tez nie moge zostac, nawet nie mam dialogu o to.

Ktoś wie co moge zrobić?

Albo wie ktoś jak moge zmienić gildie, albo zresetować? Gdy uzywam marvina i edit abilities wywala mnie do menu.

Edit.
Słyszałem też o GVE, może mi to pomoc? Nie znam sie na tym, nigdy nie uzywalem.
Szkoda zmarnowac prawie 30h na hardzie ;/

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka umm... jeśli nie masz wpisu o świątyni śniącego... To nie powinieneś był być w stanie przejść przez odpowiednie kwestie u Xardasa i Ur-Shacka. Spróbuj tam podejść jeszcze raz, pod same płomienie przy wejściu i sprawdzić czy coś się nie pojawi... A jak nie możesz jeszcze w GVE próbować pogrzebać odblokować któryś dialog. Przyzwanie samego orka może nie pomóc jeśli zmienne po drodze nie będą odpowiednio ustawione. ale mozesz próbować - http://rpgrussia.com/index.php?topic=8731.0 ten temat ma listę npców i kodów na nich
A, i co rozumiesz przez zdania nie przetłumaczone z rosyjskiego? Pojedyncze słowa, może, ale całe zdania sugerują, że możesz mieć nie tą wersję zangielszczenia? Co może oznaczać, że masz skrypty nie dopasowane do wersji gry?

@hoze Spróbuj podbić siłę i wytrzymałość w marvinie - jeśli magowie mają ograniczenie z 60 many by awansować może gildie bojowe miały tak samo tylko z siłą... A gildii nie zmienisz marvinem, twrórcy moda bardzo tego nie lubią. powinna być zmienna która możesz mienić w GVE która decyduje o tym czy masz odpowiedni dialog, ale cholera wie jak ją znaleźć. Sprawdzałeś w solucji czy faktycznie robiłeś wszystkie zadania tam opisane?

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hoze a który masz rozdział bo teraz sie z tego co wiem sie chyba nie da w 1 dołaczyć do straży swiatynnej.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Delth
http://www18.zippyshare.com/v/YEaXowUI/file.html
i ten drugi od dołu quest w środku
http://www18.zippyshare.com/v/M62eglAY/file.html
ten 1 wygląda tak samo w sensie też cyrylica.
Angielską wersję pobierałem z tej niemieckiej strony WorldOfGothic czy jakoś tak i było napisane, że to na 0066

0 użytkowników
Do góry