Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850922 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850922

Odpowiedzi 37317

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378 moonstone na pustyni adanosa ale gdzie dokładnie nie wiem.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są 2 moonstone N pustyni adanosa jeden w piramidzie dużej drugi ma boss nekromanta Ale go szybko nie zabijesz na 25k hp leczy się i rzuca co chwilę deszcz ognia

Post połączony: 2017-07-19, 18:27
Kim jest Dakath, ewentualnie gdzie znajdę jego kryjówke?

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie jest rączka ?

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras Dakat jest panem cieni w doline cieni w jaskini z okiem gniewu.

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowie ktoś ? gdzie jest rączka

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Odpowie ktoś ? gdzie jest rączka

Spoiler
W forcie Azgan na plaży

:D

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy warto się uczyć usuwania rogów cieniostworów? Buster dalej będzie je skupował za expa w późniejszych rozdziałach?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć rune sigil?

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rivenxd Z czego co wiem, to ten miecz trzeba stworzyć. Nie kojarzę jakiegoś innego miejsca lokalizacji...

zenek24pl

zenek24pl

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam czy w tej wersji patch 66 dalej dropia serca orkow i jaszczurow i czy xardas dalej daje za nie bonusy do stat ?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie, co zrobić aby nauczyć się produkcji broni jednoręcznej złodziei po nauczeniu się ostatniej u ramireza i odesłaniu do rączki, w chwili gdy ten nie ma żadnej opcji dialogowej?

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie, co zrobić aby nauczyć się produkcji broni jednoręcznej złodziei po nauczeniu się ostatniej u ramireza i odesłaniu do rączki, w chwili gdy ten nie ma żadnej opcji dialogowej?

4. Arcymistrz Miecza
W 3 rozdziale po wykonaniu zadania "Scream in the night" i posiadaniu przynajmniej 50 reputacji i złodziei gadamy z Ramirezem. Gadamy z nim o potężnym mieczu, ten mówi że takowy posiadał rączka. Ten jest na tej plaży co wczesniej lub w karczmie w forcie jeżeli zrobiło sie wczesniej jakies zadanie. Okradamy go (250+ zręki, więc grubo), ale on to zauważa. Oddajemy mu sakiewke (można go ewentualnie rozpierdolić na kawałki), on zachwycony naszymi umiejetnosciami daje nam klucz do skrzyni która znajduje się tuż pod murem po zewnętrznej stronie zamku w górniczej dolinie, po prostu trzeba obiec zamek na obkoło, i znaleźć skrzynie. W środku jest "recepta" na miecz (pewnie chodzi o plany na wykucie tego miecza).

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@CozziCossac tyle ze ja nawet nie mam opcji aby go spróbować okraść. Tutaj jest ten problem

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Rivenxd runa sigli to recepta na miecz. Dropi Tobie z bossa z zadania Dark Web. Szybki opis. 3 rozdzial, zabojstwo Lothara. Hagen chce wiedziec kto to zrobil ( po uprzednim zdemaskowaniu Corneliusa). Schodzisz pod most przy bramie z ktora szedles z Bartokiem na polowanie, znajdujesz pierscien, idziesz do Vatrasa. Ten mowi ze potrzebuje dnia na ogarniecie sytuacji. Na nastepny dzien mowi Tobie o pierscieniu. Teleportujesz sie na famre onara gadasz z Bennetem, on odsyla cie do Hodgesa. UWAGA zeby Hodges Tobie powiedzial prawde MUSISZ posiadac 50 retoretyki, on daje Tobie zwoj idziesz do Vatrasa on robi Tobie rune. Przenosi Cie do pomieszczenia z bossem (morderca Lothara) Koles ma 25k hp wiec sie dobrze przygotuj, duzo miksturek i 90% w broni ja sobie sprawe ulatwialem deszczami ognia i gromami, zaden przywolaniec tam nie przetrwa. Mordujesz ewidenta i w jego ciele znajdujesz recepte na owy miecz. Najciezszym dla mnie skladnikiem do znalezenia byl moonstone lokacje gdzie jest podali chlopaki wyzej. Chce dodac ze na wersji 066 procz nagrod ktore sa w solucji ja mam jeszcze wole robara, miecz 2h 300dmg wymaga 300 sili dodatkowe obrazenia od ognia 25

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ta runa sigil jakie ma staty?? ktoś sprawdził?

:D

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
320 DMG (2H) i 368 DMG po naostrzeniu + dodatkowy DMG dla ożywieńców

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak na pustyni adanosa wrócić moc kapliczkom podchodzę do nich i nic się nie dzieje a rozmawiałem już z saturasem i nefarionem

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
RivenxD w solucji jest CAŁA solucja pustyni szczegółowo...

Teraz takie pytanie, Szpon Beliara czy Uriziel, zdobyłem już 2 sfery i aktualnie próbuje zrobić Doline Cienia.

0 użytkowników
Do góry