Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822141 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822141

Odpowiedzi 37317

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś taktyka na trolle przy grobowcu Quahodrona? W normalnym gothicu trolle odwracały się 5 razy wolniej i było łatwiej, teraz nie wiem jak

@Lojras Ja wyminę? Co ty, mam OCD. Zbiłem jednego do 1 k hp to teraz nie daruję :)

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lis po prostu je wymiń, ja je ominąłem a później w rozgrywce wróciłem i zabiłem...
Za zaruchanie Loy dostajemy 10 pn i chyba 1000 expa choć co do expa nie jestem pewien, w nowej wersji zapewne coś się zmieniło.

Duszę się do czegoś przydadzą poza napełnieniem szponu, mogę je na coś wymienić?

Pamięta może ktoś jak sprawdzić kod jakiegoś npc, coś było z namierzeniem na niego i kliknięciem jakiegoś przycisku ale nie pamiętam dokładnie??

Post połączony: 2017-07-18, 15:47
A właśnie, da się zdobyć jakoś 2 raz śpiwór? Bo go całkiem przypadkowo zgubiłem, i nie wiem kiedy, nagle to zauważyłem i jestem w kropce, ewentualnie kod na śpiwór.

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, przepraszam jesli pytanie pojawilo sie wczesniej. Do rzeczy, jak pokonac potworka o nazwie fire spirit hunter (angielski autotranslate), wyglada jak płonacy cieniostwór. Jest on w bibliotece uczonych, ide do niej w poszukiwaniu teleportu do krainy Adanosa, tylko dupa z poszukiwań poki biblioteki bronią owe stwory, bo zwykłą bronia nie zadaje mu obrazen.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miecz srebrny jednoroczny jest w przejściu do gd

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lordhanibal poruszaj się przy tym troche w lewo i w prawo na strzałkach, powinno zadziałać. Ogólnie te kombinacje lshift+numpad średnio działają

@Lojras Możesz oddawać duszę za expa, albo zrobić lepszą szatę nekromanty o ile grasz nekromantą. Chyba literką T się pojawiały te napisy, a jak nie to polecam Edit Focus i na górze powinno być napisane.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam drobny problem, demona z bagien jako tako udało się wskrzesić ale jak w trakcie walki zapisze i wczytam to nagle pojawia się ten PRAWIDŁOWY ten który był wcześniej martwy a ten poprzedni ma tylko 2k hp zamiast 20, nie widzi mi się walka z 2 demonami, gdy sam jednego zabić nie mogę, da się marvinem dodać exp i punkty umiejętności? Wolę ominąć bugi związane z wskrzeszaniem przyzwanych potworów, niestety czasem trzeba poświęcić zasady dla lepszego dobra.

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras
LP da się dodać,ale co do expa tez ale wtedy sie lekko buguje tak jakbyś go w ogóle nie miał.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
moze ktos mi powiedziec jak zrobic miksture " ofiara duszy" mam wszystkie skladniki i dalej nie mam opcji na stole alchemicznym

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakikolwiek chuj pokonać czarnego trolla melasem na 25 lvlu, 155/180 def, 1250 hp, 165 siły?

Macie jakieś taktyki?

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać się do skarbca w klasztorze magów ognia? Wersja 066, ukradłem klucz Goraxowi, ale nie pasuje do drzwi od skarbca, otwiera spiżarnie.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@hoze  klucz do skarbca masz w jednym z pokoi magow, nie pamietam w ktorym ale w jednym z pokoi, klucz goraxa otwiera drzwi od pokoju z zaopatrzeniem

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja aktualnie jedyną taktykę na trolle jaką mam to na akrobatyce turlanie w prawo przy nim i bicie, nie znalazłem innego sposobu...

Kiedy dostanę się do kopalni orków, co muszę do tego zrobić?

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba zreki na akrobatyke?
@Lojras żeby dostac sie do kopalni musisz mieć quest od garonda na zaginionych paladynow , zabic demona na bagnach i miec 60 retoryki albo 50 zeby przekonać ur thrala.

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miał ktoś sytuację, że przy pytaniu UrThralla o świątynie sniacego ten nie mówi nam nic o dolinie cienia tylko każe spadać ? Jeśli tak to jak z tego wybrnąć ?

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać sie do fortu azgan ta 2 opcja bedac strażnikiem miejskim?
Albo jak ktos ma to kod na płomień eligora

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Cronos zleca nam eskortowanie do obozów piratów niejakiego "North". Gdzie on może być?

2. Czy jest jakikolwiek ognisty cieniostwór w całym Jarkendarze?
Np. abigail mówiła ze zgubiła swój miecz bo uciekała przed ognistym cieniostworem, a go tam w ogole nie było. Albo np. w bibliotece w kanionie w oryginalnym gothicu były ogniste cieniostwory, a teraz nie ma.

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 Szpada o ile pamietam jest w jaskin do ktorej dojdziesz idac duza jaskinia przez kanion na bagna wychodzac  idziesz dalej przy skale po lewej masz jaskinie a w niej owego ognistego ducha i szpade

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@CozziCossac czekaj, w tej jaskini jest i ten ognisty cieniostwór, i ten miecz abigail? czy mówisz o zwykłej szpadzie. bo ten miecz abigail był przy drzewie poza jaskinią, a w jaskini cieniostwora nie było, choć pamiętam go z oryginalnego Gothica

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 no chodzilo mi o szpade abigail widać pamięć lekko szwankuje bo to jeszcze z rebalance pamietam xD

0 użytkowników
Do góry