Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7997227 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7997227

Odpowiedzi 37317

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie wie ktoś gdzie są Narzędzia Mateo (Matea)

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie wie ktoś gdzie są Narzędzia Mateo (Matea)
na wyspie złodzieji klucz dostaniesz po zrobieniu questa o hannie i gasparze

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyspa złodzieji gdzie to jest ?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ Lojras
3. ore AXE - 230 dmg , 200 siły (w starej kopalni gomeza w odnodze z pelzaczami niedaleko miejsca gdzie w jedynce był Jan)

Kiedy lub/i pod jakim warunkiem Garond daje questa o paladynach w kopalni orków?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Praktycznie od razu da ci tego questa, przewiń z nim wszystkie kwestie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Hearthstone mozesz nosic inne zbroje, ale z tego co zauwazylem najlepiej ulepszyc ja na maxa potem poswiecic, bedzie wymagala 200 sily ale dobre staty, co do 2 pytania to chodzi o ta misjie ze szpiegostwem bandytow ? Idz do Dextera porozmawiaj z nim on rzecz jasna nic Tobie nie powie.. Wybij caly oboz ( deszczem ognia najszybciej) zabierz list z ciala  bylego kolegi z kolanni, przeczytaj i poinformuj Wulfgara, zadanie zakonczone. Mam pytanie jakis miecz 2h pod 120 sily ? Kurwa Mortis (ten kowal z koszar) ma 2 reczny rycerza ale nosi go na sobie i niechce zdjac..ktos ma jakies pomysly na bron ?
W dzienniku mam coś o grupach bandytów niedaleko farm ? Co do zbroji to coś czytałem że jak się założy poświęconą zbroję Paladyna to nie można jej zdjąć ??
Zdaje mi się, że chodzi o grupkę w jaskini za skałą obok Esmeraldy (koniec końców, jest to "blisko" farmy Lobarta). Ich szef powinien mieć przy sobie list, który odeśle cię do Dextera. A co do zbroi, to tak BYŁO w oryginalnym Returnie, ale tam miałeś wybór - albo uświęcasz, albo ulepszasz 5 razy. Tutaj musisz ulepszyć 5 razy, żeby móc uświęcić, ale spokojnie możesz tę zbroję zdjąć lub zmienić.

Tyle że ja tych bandytów koło farmy Lobarta i Akila zabiłem dużo wcześniej jeszcze zanim wziąłem zadanie od Wulfgara ?? Nie przypominam sobie by był przy nich jakiś list??

Czyli co po założeniu tej uświęconej zbroi paladyna będą mógł ją zdjąć i założyć inną bo na Rpgrussia coś wyczytałem że tej zbroji nie da się zdjąc po założeniu bo bezimienny ginie albo tłumacz coś mi źle tłumaczy ? Pierwszy raz gram paladynem w returningu więc wolę mieć pewność czy wogóle opłaca się konsekrować tą zbroję zwłaszcza że w modzie można zdobyć lepsze zbroje niż te Paladyna
List pojawia się niezależnie czy wziąłeś zadanie od wulfgara czy też nie. Więc napewno go masz lub dopiero zdobędziesz wybijając pozostałe grupy bandytów.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
1.Gdzie mogę znaleźć tego magazyniera / kwatermistrza (czy jakoś tak) Martineza. Szukałem go po całym Khorinis i nie ma go.
2.Gdzie można znaleźć receptury / nauczycieli kowalstwa (bym był wdzięczny gdyby to obejmowało do 7 rozdziału ;) )
3.Czy ktoś na YT przeszedł Returninga 2.0 na Legendarnym!? Jeśli tak to chętnie bym obejrzał. Więc proszę o link w razie gdyby był :D.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego jak próbuje otwieram skrzynie lariusa to od razu płonę i ginę

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy następuje reset potworów z 1. rozdziału?
a) spotkanie z lordem Hagenem(początek drugiego rozdziału)
b) wejście do Górniczej doliny
c) Powrót z gorniczej doliny(początek trzeciego rozdziału)

bloom766

bloom766

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Mam pytanie odnośnie zadania z odprowadzeniem Sonji do Skipa. Podczas gdy wchodzę do wody w porcie, ona nie chce za mną płynąć tylko stoi w miejscu. Czy to jest bug ?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420
Zależy gdzie i w którym rozdziale. W Khorinis dopiero w 3 rozdziale jest reset. W Jarkendarze - w 4.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrTLord001PL
1. Na nowym molo, na wprost, patrząc od Laresa w morze.
2. Harad, carl, bennet i ktoś tam jeszcze, ale nie pamiętam
3. Wątpię, że takie filmy istnieją, ponieważ na tym poziomie nie można zapisywać gry (Możliwe jest to tylko w kilku miejscach na mapie), nikt pewnie nie zadał sobie tyle trudu, ponieważ gra lubi się krzaczyć i bardzo łatwo można umrzeć. Returning to wciąż niedopracowany mod i potrzebuje jeszcze trochę łatek, by było przynajmniej dobrze. Sam gram tylko na normalnym poziomie, ponieważ obawiam się jakichś crashy. No i sam prowadzę serię z tego moda, jeżeli cię to interesuje ;)

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy orkowi dowódcy oblęzenia sa wazni w fabule i czy dzieki ulu mulu mozna od nich dostac jakies zadanie?
Czy sa nie wazni i mozna ich wybic w 2 rozdziale?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xendix Nie, możesz ich spokojnie odesłać do Stefalandi, ale nie rób tego wcześniej, niż w momencie otrzymania na nich questa w 4 rozdziale, ponieważ wtedy zbugujesz to zadanie ;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrTLord001PL
1. Na nowym molo, na wprost, patrząc od Laresa w morze.
2. Harad, carl, bennet i ktoś tam jeszcze, ale nie pamiętam
3. Wątpię, że takie filmy istnieją, ponieważ na tym poziomie nie można zapisywać gry (Możliwe jest to tylko w kilku miejscach na mapie), nikt pewnie nie zadał sobie tyle trudu, ponieważ gra lubi się krzaczyć i bardzo łatwo można umrzeć. Returning to wciąż niedopracowany mod i potrzebuje jeszcze trochę łatek, by było przynajmniej dobrze. Sam gram tylko na normalnym poziomie, ponieważ obawiam się jakichś crashy. No i sam prowadzę serię z tego moda, jeżeli cię to interesuje ;)
Oczywiście, że na legendarnym poziomie trudności można zapisywać stan rozgrywki kiedy się chce (oprócz bezpośredniej walki) - wystarczy wybrać odpowiednią opcję w menu gry.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. O co chodzi w tym queście Parcivala w 3 rozdziale z orkami, myślałem że chodzi o Hosh Packa a to jednak nie to.

2. Serio nie ma żadnej dobrej broni w 2 rozdziale na około powyżej 200 siły? Polecano mi tu topory 2h 230 dmg gdzie ja mam 247 1h miecz... Tryhardowanie Pustyni Adanosa raczej nie wchodzi w grę, mam dość pierdolonych szkieletów.

3. Jakaś porada na zabicie poszukiwaczy przy słonecznym kręgu? Wyciąganie ich pojedyńczo to problem, gdzie przy 1% hp leczą się do full

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co to za broń jednoręczna o 247 dmg? I gdzie można ją znaleźć?

Psalm 19

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://imgur.com/a/yphBO

Za cholerę nie wiem skąd go zdobyłem, jedyne co mi się udało dowiedzieć na save'ach to to że zdobyłem go gdzieś w 2 rozdziale, najprawdopodobniej w górniczej dolinie.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@Fayros
Ja już widziałem jak wysyłasz mariuszy do mariuszolandi oraz stefany do stefalandi :D. Akurat trafiłeś na mnie czyli twojego fana ;). A tak w ogóle to poziom hard nie jest taki zły (no może poza tymi momentami jak stefany "miziają" mnie swoimi toporkami). Osobiście polecam ci żebyś zrobił na poziomie trudnym na tym nowym dodatku do returninga :D (o ile wyjdzie).
@Wszyscy
1.Gdzie można znaleźć dobry miecz w 2 akcie (narazie mam 180 siły , ale ta siłka to szybko leci). [Dwuręczny].
2.Czy ruda Węża jest dalej tam gdzie jest (w sensie tam gdzie była w ret. 1.0).
3.Naprawdę da się zapisywać na legendarnym czy to fejk?
4.Gdzie mogę znaleźć srebrny miecz? (potrzebny na te zjawy aka mariusze :D)
5.Czy w 2 akcie jest lepszy armor niż Ciężka zbroja najemnika , a jeśli jest to jaka i gdzie?

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

0 użytkowników
Do góry